Саперним групам ЗСУ передали 20 пікапів Mitsubishi

20:57 11.11.2023
Саперним групам ЗСУ передали 20 пікапів Mitsubishi

Фонд компетентної військової допомоги «Повернись живим» продовжує допомагати різним підрозділам ЗСУ та іншим військам. Фахівці вивчають потреби бійців та передають їм необхідні для наближення нашої перемоги техніку, обладнання та амуніцію.

Цього разу фонд у рамках проекту «Нам тут жити», реалізованого спільно з Kyivstar, придбав і передав 20-ти інженерно-саперним групам нові пікапи та комплекти для розмінування. Їх отримали бійці 48-ї інженерної бригади та 143 об'єднаний навчально-тренувальний центр «Поділля». Загальна вартість допомоги становить 26 541 104 гривні.

Кожна з 20 груп саперів отримала:

Також у Фонді зазначили, що придбали шість вибухозахисних костюмів. Їх розподілили між цими групами.

«Зараз Україна є найбільш замінованою країною світу: приблизно 30% наших територій потребують розмінування. Саме тому одним із пріоритетних завдань Фонду є підтримка саперів Командування Сил підтримки ЗСУ. У рамках спільного проекту з Kyivstar «Нам тут жити» ми збираємо 175 мільйонів гривень на забезпечення 146 інженерно-саперних груп необхідним обладнанням, щоб фахівці з розмінування могли очищати нашу землю від російських мін та залишків снарядів швидше, ефективніше та безпечніше», - заявили у фонді.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015