Mercedes-Benz опублікувала нові фотографії електричного позашляховика EQG

17:20 11.11.2023
Mercedes-Benz опублікувала нові фотографії електричного позашляховика EQG

Mercedes-Benz EQG/G-Class EV поступово наближається до виробництва, оскільки компанія опублікувала нові фотографії електричного позашляховика і натякнула, що він з'явиться «незабаром».

Хоча автовиробник зберігає подробиці в секреті, бренд описав його як «справжню ікону бездоріжжя» та «найкращий із усіх світів». Далі в Mercedes-Benz заявили, що це «справжній G», що поєднує в собі «витонченість і передові електричні технології».

Модель представлена в рамках концепту EQG і багато в чому повторює свій аналог із традиційним двигуном, який сам піддається фейсліфтінгу. При цьому є кілька явних ознак того, що це не пересічний G.

Найбільший з них - квадратний «тримач запасного колеса», що імовірно є ящиком, що замикається, як у концепті. При більш уважному розгляді також виявляється кілька змін аеродинамічного стилю, включаючи спеціальні колеса та невеликі прорізи у розширювачах задніх крил. Ми також можемо чекати на повністю закриту решітку радіатора квадратного дизайну.

«Попередні шпигунські фотографії показали, що інтер'єр трохи відрізнятиметься від сьогоднішньої моделі, оскільки в ньому буде нове рульове колесо, оновлена центральна консоль з новим розподільним пристроєм».

Деякі з цих змін будуть поширені на оновлений варіант у ДВЗ, але кнопка G-Turn буде унікальною для електромобіля та дозволить йому виконувати «танкові повороти».

Mercedes-Benz не розкриває подробиць, але EQG повинен мати чотиримоторну трансмісію з «величезною тягою та керованістю». Варто чекати на додаткову батарею збільшеного «радіусу дії» з кремнієвим анодом, який обіцяє збільшення щільності енергії на 20-40%. Це має призвести до значного збільшення дальності ходу.

Хоча залишається ще багато питань, не варто очікувати появи моделі найближчим часом, оскільки Mercedes-Benz раніше заявляв, що її буде представлено до наступного року.


Источник: CarsWeek
Фото: Mercedes-Benz
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015