Новости за 30.05.2024

Новий Volkswagen Transporter 2025 показали на відеоНовий Volkswagen Transporter 2025 показали на відео
Новий Volkswagen Transporter більше не матиме нічого спільного з моделлю Multivan. Фургон запропонують у дизельних, гібридних та електричних модифікаціях.
Cadillac вивів на ринок США електричний кросовер OptiqCadillac вивів на ринок США електричний кросовер Optiq
Cadillac Optiq, який презентували у Китаї у квітні цього року, виходить на ринок США. Тут він складе конкуренцію Tesla Model Y.
Nissan попросив власників старих моделей не сідати за кермоNissan попросив власників старих моделей не сідати за кермо
Японський автовиробник випустив попередження через подушки безпеки Takata.
За кошти Канади придбали 10 оснащених «швидких»За кошти Канади придбали 10 оснащених «швидких»
Канадійці пожертвували для України кошти, за які вдалося придбати 10 «швидких», оснащених всім необхідним.
BMW отримає допомогу ЄС на водневі проєктиBMW отримає допомогу ЄС на водневі проєкти
BMW отримає від Євросоюзу 1,4 млрд євро на розробку водневих автомобілів у рамках пакету державної допомоги Hy2Move. Серед інших одержувачів гранту - Michelin та Airbus.
Виготовлено фінальний 1600-сильний Bugatti ChironВиготовлено фінальний 1600-сильний Bugatti Chiron
Усього за 8 років випущено 500 купе Bugatti Chiron. Фінальним став суперкар у 1600-сильний версії Super Sport із ексклюзивним оздобленням.
Jeep готує компактний електричний кросоверJeep готує компактний електричний кросовер
Генеральний директор Stellantis Карлос Таварес оголосив про плани запропонувати в США електромобіль Jeep вартістю 25 000 доларів.
Audi Q6 e-tron отримав «дешеву» задньопривідну версіюAudi Q6 e-tron отримав «дешеву» задньопривідну версію
Цікаво, що для позначення найдешевшої модифікації використали приставку Performance, якою зазвичай позначають потужні топові виконання.
Toyota iQ перетворили на персонажа мультфільму «Тачки»Toyota iQ перетворили на персонажа мультфільму «Тачки»
Toyota iQ, виконану у стилі Професора Цундапа з «Тачок», продали у Великобританії. Через аукціон ebay власник планував отримати еквівалент 13400 доларів, але продати вдалось за 7600 доларів.
Nissan Note отримав позашляхову версіюNissan Note отримав позашляхову версію
Новий Nissan Note Autech вирізняється пластиковим обвісом та збільшеним кліренсом. Модель пропонують виключно в економічних гібридних версіях.
Уряд схвалив експеримент з е-ТТН для внутрішніх вантажоперевезеньУряд схвалив експеримент з е-ТТН для внутрішніх вантажоперевезень
Уряд схвалив початок реалізації дворічного експериментального проєкту з впровадження електронної товарно-транспортної накладної (е-ТТН) у сфері внутрішніх вантажних перевезень.
Volkswagen відкликає ID.4 через проблеми з дисплеямиVolkswagen відкликає ID.4 через проблеми з дисплеями
Німецький автовиробник Volkswagen відкликає близько 80 000 електромобілів ID.4 через проблеми з дисплеями, які можуть несподівано відключатися.
Німеччина думає щодо обмежень на китайські автоНімеччина думає щодо обмежень на китайські авто
Міністр транспорту Німеччини Фолькер Віссінг виступив проти обмеження конкуренції з китайськими електромобілями.
У Греції представили оригінальний гібрид вантажівки та електровелосипедаУ Греції представили оригінальний гібрид вантажівки та електровелосипеда
Gloubos Ilos - невеликий чотириколісний веломобіль із кабіною та вантажним кузовом. Електромотор розганяє його до 25 км/год, а запас ходу сягає 100 км.
Українці через «Дію» в смартфоні продали вже 100 000 автоУкраїнці через «Дію» в смартфоні продали вже 100 000 авто
Цифрові сервіси дозволяють ефективно використовувати можливості сучасних технологій та значно спрощують життя. Тому сьогодні громадяни активно користуються їхніми перевагами.
Ford Mustang GTD отримав салонне вікно для спостереження за підвіскоюFord Mustang GTD отримав салонне вікно для спостереження за підвіскою
Дорожній Ford Mustang GTD, побудований за мотивами гоночного Mustang GT3, спортивний підрозділ бренду представив у серпні минулого року.
У США представили одразу дві розробки, які змінять майбутнє електромобілівУ США представили одразу дві розробки, які змінять майбутнє електромобілів
Університет Макгілла повідомив про два дослідження, які можуть змінити майбутнє електромобілів, зробивши їх більш доступними та екологічно чистими.
Виявлено легендарний 20-річний Dodge Viper без пробігуВиявлено легендарний 20-річний Dodge Viper без пробігу
Спорткар Dodge Viper SRT-10 оснащений величезним 8,3-літровим V10 на 500 сил. Кабріолет здатен розігнатися до сотні за 3,9 с і розвинути 306 км/год.
Представлено Chery Arrizo 5 2024 Huimin EditionПредставлено Chery Arrizo 5 2024 Huimin Edition
Chery представила нову версію недорогого седана Arrizo 5. Новинка називається Arrizo 5 2024 Huimin Edition, і найголовніше тут - ціна: без змін у характеристиках або оснащенні, автомобіль подешевшав на 6 тис. юанів (830 доларів США).
Ринок підтримує «акцизний» законопроєкт урядуРинок підтримує «акцизний» законопроєкт уряду
Ухвалення проєкту закону 11256 стосовно поетапного підвищення акцизів на пальне дозволить збільшити фінансування сектору оборони й безпеки, що можливо винятково завдяки використанню внутрішніх джерел.
У Португалії представили перший національний суперкарУ Португалії представили перший національний суперкар
У Португалії презентували перший національний суперкар Adamastor Furia. Зовні він нагадує Aston Martin Valkyrie, але сам по собі дуже цікавий.
Оновлений Toyota Wildlander оцінили у 24 000 доларівОновлений Toyota Wildlander оцінили у 24 000 доларів
Toyota вивела на ринок оновлений Wildlander. Модель 2024 року доступна з 2,0-літровим «атмосферником» та 2,5-літровою бензоелектричною силовою установкою. Загалом клієнтам пропонують 11 версій кросовера.
На аукціон виставили іржавий вінтажний спорткар зірки ГоллівудуНа аукціон виставили іржавий вінтажний спорткар зірки Голлівуду
Пол Вокер придбав Chevrolet Camaro Z28 незадовго до фатальної ДТП і не встиг відреставрувати спорткар. Авто зірки «Форсажу» покрите іржею, а його фарба здерта.
Італія ввела нові правила для камер контролю швидкості на дорогахІталія ввела нові правила для камер контролю швидкості на дорогах
Одна з найсуттєвіших змін у правилах стосується попереджувальних дорожніх знаків. Водії повинні бути заздалегідь повідомлені про радари швидкості як у міських, так і позаміських зонах.
Замовлення на нову Skoda Octavia A8 відкритоЗамовлення на нову Skoda Octavia A8 відкрито
Skoda Octavia A8 2025 модельного року можна замовити зі знижкою до 85 000 грн у період з 1 червня до 31 липня 2024 року.
В Україні модернізували пункт пропуску на кордоні з ПольщеюВ Україні модернізували пункт пропуску на кордоні з Польщею
Пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні з Польщею є одним із найбільших за пропускною спроможністю. Для того, щоб підвищити показники ще більше, його модернізували.
Які вживані авто найбільше подорожчали за останні 10 років?Які вживані авто найбільше подорожчали за останні 10 років?
За 10 років ціни на деякі моделі старовинних авто зросли в 5-7 разів. Найбільшим попитом користуються заряджені BMW, а також спортивні Porsche та Ferrari.
Бійцям на Харківщину від громади столиці передали 38 нових автівок та 40 дронівБійцям на Харківщину від громади столиці передали 38 нових автівок та 40 дронів
Вчора від громади Києва передали бійцям 92-ї бригади ЗСУ на Харківщину 38 нових авто та 40 одиниць БпЛА. Зокрема, 20 дронів DJI Matrice 350 RTK і 20 Mavic 3.
Швеція надасть Україні весь свій запас бронетранспортерівШвеція надасть Україні весь свій запас бронетранспортерів
Уряд Швеції оголосив про новий пакет військової допомоги для України. Він є найбільшим на сьогоднішній день, його вартість перевищує 13 мільярдів шведських крон (1,3 млрд доларів).
Бренд DS Automobiles представив свій повністю електричний гоночний болід на Viva Technology ShowБренд DS Automobiles представив свій повністю електричний гоночний болід на Viva Technology Show
Бренд DS Automobiles представив свій болід класу Formula E на Viva Technology Show; це вже третє покоління одномісних повністю електричних гоночних болідів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015