В Україні модернізували пункт пропуску на кордоні з Польщею

15:09 30.05.2024
В Україні модернізували пункт пропуску на кордоні з Польщею

Пункт пропуску «Ягодин-Дорогуськ» на кордоні з Польщею є одним із найбільших за пропускною спроможністю. Для того, щоб підвищити показники ще більше, його модернізували.

Як повідомили у Міністерстві інфраструктури, роботи проводились за підтримки проекту USAID та були завершені 29 травня. У рамках модернізації встановили 10 модульних споруд, шість із яких є офісами для оформлення документів, а чотири - санітарними приміщеннями. Їх адаптували для людей з інвалідністю, а також оснастили системою опалення, вентиляції та кондиціювання.

Крім установки модульних споруд також було замінено дорожнє покриття, встановлено понад 450 світлодіодних ліхтарів та світильників, а ще двоє мобільних динамічних ваг для транспортних засобів. Їх використовують як додаток до стаціонарних для зважування автомобілів.

У міністерстві зазначили, що модернізацію залізничного пункту пропуску «Ягодин-Дорогуськ» поки що не завершено. Наразі проводиться адаптація під роботу при відключення електроенергії. Вже встановили дизельний генератор потужністю 50 кВт та інші джерела безперебійного живлення.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015