За кошти Канади придбали 10 оснащених «швидких»

19:43 30.05.2024
За кошти Канади придбали 10 оснащених «швидких»

Канадійці пожертвували для України кошти, за які вдалося придбати 10 «швидких», оснащених всім необхідним. Таким чином, Canada-Ukraine Foundation у співпраці з Міністерством охорони здоров'я України та Львівською обласною державною адміністрацією передали перші шість із них. Вони вирушили зі Львівщини у різні регіони нашої держави.

По одному спецавтомобілю особисто отримали працівники Сумського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, КНП Чернігівський ОЦЕМД та МК - НТВСМ та Львівський Обласний Центр Екстреної Медичної Допомоги та Медицини Катастроф.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Максим Козицькии? (@kozytskiy.official)

Три машини служитимуть КНП «Отцемд та МК» Херсонської обласної ради. Ще 4 таких медавтомобілі, які придбали завдяки підтримці громадян Канади, зараз на шляху до України.

Велика вдячність Канадсько-Українській Фундації за цю допомогу, за Канадсько-Українську програму хірургічної допомоги, яка дає шанс на повноцінне життя людям із важкими травмами обличчя, а також за тонни медикаментів та продуктових наборів, які ви передали нашим медикам і всім, хто цього потребував, коли почалася повномасштабна війна.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Максим Козицькии? (@kozytskiy.official)


Источник: AUTO-Consulting
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015