Новости за 29.06.2024

Ціни на вживані автомобілі в Європі незначно знизилися в першій половині 2024 рокуЦіни на вживані автомобілі в Європі незначно знизилися в першій половині 2024 року
Індекс цін AUTO1 Group вказує на невелике зростання цін на вживані автомобілі в червні 2024 р., перемістившись із 137,9 у травні до 138,2 у червні, що означає помірне зростання на 0,2 відсотка.
«Хардкорний» Xiaomi SU7 помітили під час тестів на Нюрбургрінг«Хардкорний» Xiaomi SU7 помітили під час тестів на Нюрбургрінг
Xiaomi явно прагне не просто вийти на ринок автомобілів, а зайняти лідируючі позиції. Інженери компанії були помічені на тестуванні прототипу SU7 на трасі Нюрбургрінг, що свідчить про можливу підготовку версії автомобіля, орієнтованої на перегони.
Держприкордонслужба України повідомила про нові обмеження на кордоніДержприкордонслужба України повідомила про нові обмеження на кордоні
Західне регіональне управління Держприкордонслужби України повідомило про введення додаткових режимних обмежень у прикордонній зоні Ужгородського району з метою запобігання правопорушень та забезпечення безпеки.
Музей Audrain влаштував перегони старовинних автомобілівМузей Audrain влаштував перегони старовинних автомобілів
Щороку в автомобільному музеї Audrain у Ньюпорті, штат Род-Айленд, США, проводять Veteran Car Tour - перегони на машинах початку XX століття, що проходять прямо на вулицях міста й околицях.
Знамените американське авто 50-х простояло 48 років занедбанимЗнамените американське авто 50-х простояло 48 років занедбаним
Chevrolet Bel Air не виїжджав на дороги з 1976 року. Автомобіль непогано зберігся і не заіржавів, а його двигун завели після нескладного обслуговування.
Land Rover випустив «космічну» серію позашляховиків Celestial CollectionLand Rover випустив «космічну» серію позашляховиків Celestial Collection
Видання Celestial Collection буде запропоновано обраним клієнтам марки. До нього увійшли тематичні позашляховики Gaea, Theia, Io, Vega і Sol, назви яких відсилають до одного з тіл Сонячної системи.
Електричні автобуси в Європі стають автономнішимиЕлектричні автобуси в Європі стають автономнішими
Пропоновані сьогодні на європейському ринку електричні автобуси отримують все потужніші акумулятори, що збільшує їх запас автономного ходу.
Швейцарія потерпає від перевантаження дорігШвейцарія потерпає від перевантаження доріг
За результатами опитування жителів країни, що проводилося на замовлення Швейцарської Асоціації фахівців у галузі дорожнього господарства та транспорту, дороги завантажені там по максимуму.
У гаражі виявили половину суперкара FerrariУ гаражі виявили половину суперкара Ferrari
Існує кілька версій, чому суперкар Ferrari Mondial 8 розрізали навпіл. Пізніше кабріолет обладнали приставкою Play Station та моніторами.
Toyota випустить перший електромобіль з автопілотомToyota випустить перший електромобіль з автопілотом
Toyota планує представити перший електромобіль із вдосконаленою системою автономного водіння, подібною до Full Self-Driving від Tesla, для китайського ринку наступного року.
Класичний Range Rover забезпечили двигуном від CorvetteКласичний Range Rover забезпечили двигуном від Corvette
Нове дітище майстрів компанії є вдалим поєднанням стилю та елегантності британського Range Rover, з сучасною ходовою частиною і потужним мотором.
Виробники хочуть позбутися популярного матеріалу в машинахВиробники хочуть позбутися популярного матеріалу в машинах
Шестивалентний хром, форма елемента хрому, що використовується при хромуванні, є канцерогеном і токсичним забруднювачем повітря.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015