Новости за 28.06.2024

Новий кросовер Toyota RAV4 показали на першому фотоНовий кросовер Toyota RAV4 показали на першому фото
Дизайн Toyota RAV4 2025 зазнав суттєвих змін. Кросовер нового покоління запропонують у бензинових та гібридних модифікаціях.
Ram готує новий електричний комерційний фургонRam готує новий електричний комерційний фургон
Ram працює над новим компактним електричним комерційним фургоном для ринку США. Ця нова модель може служити духовним наступником Ram ProMaster City.
В США заговорили про повну заборону китайських електрокарівВ США заговорили про повну заборону китайських електрокарів
У США можуть заборонити їздити китайськими електромобілями. «Розумні» технології, якими нашпиговані сучасні китайські автомобілі, можуть збирати і передавати дані в КНР - зокрема військовим.
Mercedes-Benz інвестує в розробку нових ДВЗMercedes-Benz інвестує в розробку нових ДВЗ
Компанія визнала, що її цілі щодо плану електрифікації власного модельного ряду виявились занадто амбітними, тому автовиробник інвестує в розробку двигунів внутрішнього згорання нового покоління.
Genesis оновила преміальний електричний седан G80Genesis оновила преміальний електричний седан G80
Седан Genesis G80 Electrified змінився зовні та отримав повністю новий салон. Завдяки новій батареї запас ходу електрокара виріс на 11 відсотків.
Mini представила електричний кросовер Aceman FavouredMini представила електричний кросовер Aceman Favoured
Британська компанія Mini нагадала про свій новий електрокросовер Aceman і презентувала яскраву комплектацію Favoured.
Оновлений Nissan Patrol покажуть до кінця літаОновлений Nissan Patrol покажуть до кінця літа
Компанія Nissan раніше повідомляла, що модель надійде у виробництво до 31 березня 2025 року, але американський підрозділ Nissan нещодавно заявив, що флагманський позашляховик наступного покоління вийде до кінця літа разом із новим Murano.
Перший електромобіль Ferrari помітили на дорогахПерший електромобіль Ferrari помітили на дорогах
Електрокар Ferrari дебютує у 2025 році та коштуватиме приблизно 500 000 євро. Розробники обіцяють велику потужність та чудову керованість.
Японці нарощують темпи постачання техніки для цивільного сектораЯпонці нарощують темпи постачання техніки для цивільного сектора
Для науково-дослідного інституту УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого прийшли британські трактори John Deere. Техніку вченим передано в рамках грантової допомоги.
Hyundai створив унікальний автомобіль для собакHyundai створив унікальний автомобіль для собак
Автовиробники поспішають додати штучний інтелект у свої автомобілі, але компанія Hyundai пішла зовсім іншим шляхом.
Сімейство Polestar 3 поповнилося моноприводною версієюСімейство Polestar 3 поповнилося моноприводною версією
Шведський виробник представив нову базову версію кросовера Polestar 3. Завдяки моноприводу новинка зможе залучити покупців зі скромнішим бюджетом.
Знаменитий британський спорткар 90-х повертається у виробництвоЗнаменитий британський спорткар 90-х повертається у виробництво
Nyobolt EV - електрична версія класичного Lotus Elise. Спорткар зберіг знайомий дизайн, проте отримав 470-сильну установку та інноваційну батарею із надшвидкою зарядкою.
BMW пригальмувала свої плани на електробайки через «низький попит»BMW пригальмувала свої плани на електробайки через «низький попит»
Менеджери провідного європейського виробника мотоциклів на європейському континенті BMW Motorrad практично звели до нуля свої плани щодо електричних байків: попит дуже низький.
Представлено оновлений KIA Seltos 2025Представлено оновлений KIA Seltos 2025
Компанія KIA представила на ринку США кросовер Seltos 2025. Порівняно з авто попереднього модельного року кросовер подорожчав, але лише на 100 доларів.
У Німеччині - чергова хвиля обшуків у справі про продаж люксових авто в РосіюУ Німеччині - чергова хвиля обшуків у справі про продаж люксових авто в Росію
В автосалонах німецької землі Рейнлайд-Пфальц напередодні, 26 червня, відбулись обшуки у справі про можливе незаконне вивезення розкішних автомобілів до Росії через треті країни.
DS готує новий флагманський електричний кросоверDS готує новий флагманський електричний кросовер
Шпигуни помітили тестовий прототип майбутнього електричного фастбек-кросовера під назвою DS8. Відомо, що модель буде заснована на платформі STLA Medium від Stellantis.
Вживані Audi зможуть отримати підтримку ChatGPTВживані Audi зможуть отримати підтримку ChatGPT
Компанія Audi інтегрує ChatGPT у вживані машини, які були випущені після 2021 року. Головна умова - це наявність у авто інформаційно-розважальної системи третього покоління (MIB 3).
Lexus LX отримав незвичну компактну модифікаціюLexus LX отримав незвичну компактну модифікацію
Lexus LX570 вкоротили на півметра та прибрали задню пару дверей. Позашляховик зберігає розкішний салон та 5,7-літровий 388-сильний V8.
Toyota показала «заряджений» позашляховик на базі FortunerToyota показала «заряджений» позашляховик на базі Fortuner
Новинка японських майстрів тюнінгу отримала назву Hyper-F Concept. Автомобіль представили на автошоу Bangkok Auto Salon у Тайланді.
На території заводу Tesla в Берліні знайшли 250-кілограмову бомбуНа території заводу Tesla в Берліні знайшли 250-кілограмову бомбу
На місці запланованого розширення Gigafactory Berlin компанії Tesla було знайдено 250-кілограмову бомбу часів Другої світової війни. Тепер її доведеться підірвати.
Із яких країн найчастіше завозять автомобілі в Україну в 2024 роціІз яких країн найчастіше завозять автомобілі в Україну в 2024 році
У 2024 році до України ввезли автомобілів на понад півтора мільярда доларів. Частіше за все машини імпортують із Німеччини та США.
McLaren хоче співпрацювати з BMW для виробництва позашляховиківMcLaren хоче співпрацювати з BMW для виробництва позашляховиків
McLaren розглядає можливість співпраці з BMW для виходу на ринок позашляховиків.
Рестомод HWA Evo за 700 000 євро показали у діїРестомод HWA Evo за 700 000 євро показали у дії
Проєкт унікального рестомоду, створеного за мотивами гоночного Mercedes-Benz компанією HWA, перейшов у нову фазу. Компанія провела тести першого екземпляра новинки у Швейцарії.
Євросоюз зменшує імпортні мита на окремі китайські електромобіліЄвросоюз зменшує імпортні мита на окремі китайські електромобілі
Євросоюз трохи змінив запропоновані тарифи на імпорт електромобілів від деяких китайських автовиробників після того, як ці компанії розкрили більше деталей свого бізнесу.
На продаж виставили перший гоночний болід Міхаеля ШумахераНа продаж виставили перший гоночний болід Міхаеля Шумахера
За кермом цього Jordan-Ford 191 дебютував у «Формулі-1» Міхаель Шумахер. Карбоновий болід важить 510 кг і оснащений 650-сильним V8 Ford.
Suzuki випустить гібридну та вантажну версії JimnySuzuki випустить гібридну та вантажну версії Jimny
Компанія Suzuki планує розширити родину позашляховиків Jimny за рахунок нових модифікацій. Про це пише CarSales з посиланням на заяву одного із топ-менеджерів австралійського підрозділу компанії Майкла Пачота.
Половина власників електромобілів хочуть повернутись до традиційних двигунівПоловина власників електромобілів хочуть повернутись до традиційних двигунів
Майже половина власників електромобілів в Америці хочуть повернутися до авто з традиційними двигунами. Заслабка зарядна інфраструктура та низка інших недоліків робить електромобілі непрактичними.
Електромобіль Volvo EX90 обмежать у функціоналі через дефіцит запчастинЕлектромобіль Volvo EX90 обмежать у функціоналі через дефіцит запчастин
Клієнти, які оформили передзамовлення на новинку, отримали електронного листа з посиланням на список функцій, «які можуть бути відкладені під час доставки EX90».
Культове спортивне авто простояло 50 років у гаражіКультове спортивне авто простояло 50 років у гаражі
Виготовлено лише 287 купе Dodge Challenger R/T Hemi. Спортивне авто оснащене великим 7,0-літровим V8 і здатне розігнатися до 100 км/год за 5,5 с та розвинути 240 км/год.
Через тиждень реєстрація автобусів у Європі піде за новими стандартами безпекиЧерез тиждень реєстрація автобусів у Європі піде за новими стандартами безпеки
З 7 липня 2024 року оновлений Загальний регламент безпеки (GSR) Євросоюзу вимагатиме, щоб усі щойно зареєстровані автобуси мали цілий ряд систем допомоги водієві з метою подальшого підвищення безпеки дорожнього руху для всіх учасників.
В автомобілях Audi виявили дефект гальмівної системиВ автомобілях Audi виявили дефект гальмівної системи
Audi відкликає майже 10 тисяч автомобілів e-tron GT у США через можливі тріщини на передніх гальмівних шлангах.
Путін подарував Кім Чен Ину «російський» лімузин Aurus із деталями з Південної КореїПутін подарував Кім Чен Ину «російський» лімузин Aurus із деталями з Південної Кореї
Володимир Путін під час свого візиту в КНДР вручив північнокорейському колезі вже другий автомобіль Aurus, який позиціонувався, як «російський». Але виявилося, що без імпорту не обійшлося.
Зірці Mercedes-Benz виповнилося 115 роківЗірці Mercedes-Benz виповнилося 115 років
Ідея трипроменевої зірки як фірмового знака зародилася у «батька автомобіля» Готтліба Даймлера задовго до появи першого зразка його автомобіля.
Як різні шини впливають на запас ходу електромобіля Tesla Model 3Як різні шини впливають на запас ходу електромобіля Tesla Model 3
Новий тест демонструє вражаючу різницю того, як різні шини впливають на запас ходу електромобілів на прикладі Tesla Model 3.
Представництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Закарпатській, Волинській та Чернівецькій областяхПредставництво Stellantis в Україні оголошує тендер на дилерство Брендів PEUGEOT, CITROEN та OPEL в Закарпатській, Волинській та Чернівецькій областях
З вірою у майбутнє, представництво Stellantis в Україні продовжує розвивати дилерську мережу власних Брендів та залучати до роботи нових надійних партнерів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015