Mini представила електричний кросовер Aceman Favoured

20:18 28.06.2024
Mini представила електричний кросовер Aceman Favoured

Британська компанія Mini нагадала про свій новий електрокросовер Aceman і презентувала яскраву комплектацію Favoured.

Ще навесні цього року було представлено компактний електричний кросовер Aceman, який займає місце між моделями Cooper та Countryman. Новинка оснащена електромотором потужністю 160 кВт (218 к.с.), а максимальний крутний момент в 330 Нм доступний безпосередньо після старту. Батарею місткістю 54,2 кВт/год можна заряджати на стаціонарних станціях потужністю до 95 кВт. Це означає, що на поповнення енергії АКБ від 10 до 80% потрібно менше пів години. Автомобіль розганяється до першої сотні за 7,1 с, а запас ходу досягає 405 км за циклом WLTP.

Новинка доступна в чотирьох різних варіантах оздоблення та комплектацій, включаючи новий варіант Favoured. Дах та дзеркала пофарбовані в чорний колір, а кузов має унікальний кораловий відтінок Rebel Red. У стандартну комплектацію входять багажні рейлінги та висувний фаркоп. Покупці можуть обирати із широкого асортименту 17-19-дюймових колісних дисків.

Салон новинки також вражає оригінальністю, оздоблений тканиною кольору «бензину» з помаранчевим градієнтом.  У тон можна обрати спортивні крісла з оздобленням із високоякісної штучної шкіри Vescin темно-синього кольору з помаранчевим рядком. Панорамний скляний дах забезпечує додаткове світло у салоні.

Просторе заднє сидіння розраховане на трьох пасажирів. Спинка заднього ряду, що складається у співвідношенні 60:40, дозволяє розширити об'єм багажного відділення з 300 літрів до 1005 літрів.

Центральне місце на мінімалістичній панелі приладів займає великий OLED-дисплей діаметром 240 мм. Усі функції керуються інтуїтивно за допомогою сенсорного або голосового керування. У верхній частині екрана виводяться показники спідометра та рівень заряду батареї, а пункти меню «Навігація», «Медіа», «Телефон» та «Клімат» розташовані внизу. Aceman має широкий набір електронних помічників водія, які роблять подорож на електрокросовері комфортною та безпечною.


Источник: Авто Центр
Фото: BMW
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015