Японці нарощують темпи постачання техніки для цивільного сектора

19:45 28.06.2024
Японці нарощують темпи постачання техніки для цивільного сектора

Для науково-дослідного інституту УкрНДІПВТ ім. Л.Погорілого прийшли британські трактори John Deere в якості чергової грантової допомоги в рамках Субпроєкту з екстреної підтримки аграрного сектору України урядом Японії через японське Агентство з міжнародного співробітництва JІCA. 

Найближчим траншем від японських колег науково-дослідний інститут очікує унікальний стенд для випробування двигунів та вимірювальні засоби.

Все це обладнання розширить матеріально-технічний арсенал інституту та дасть змогу більш якісно та швидко досліджувати техніку й розробляти нові технології.

В рамках цього проєкту і тракторного траншу спеціалісти інституту відразу ж пройшли тренінг. Під час навчання профільні менеджери постачальника допомогли працівникам НДІ набути максимальних знань з налаштування, дефектування та введення тракторів John Deere в експлуатацію.

В інституті такому подарунку раді, оскільки допомога у вигляді тракторів John Deere 6155M буде сприяти підвищенню ефективності проведення випробувань сільськогосподарської техніки й науково-дослідних робіт.


Источник: 24tv.ua
Фото: УкрНДІПВТ
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015