Новости за 27.06.2024

Volkswagen поділився тизерними зображеннями нового Transporter PanAmericanaVolkswagen поділився тизерними зображеннями нового Transporter PanAmericana
Підрозділ комерційного транспорту Volkswagen у США повідомив, що новий Transporter T7 отримає особливе оздоблення PanAmericana.
Представлено новий Renault Koleos 2025Представлено новий Renault Koleos 2025
Новий Renault Grand Koleos став більшим і просторішим, а також багатше оснащений. Кросовер випускатимуть в економічній гібридній версії на 245 сил.
Lexus підготував оновлення для седана ESLexus підготував оновлення для седана ES
Преміальний бренд Lexus провів ревізію свого популярного седана та запропонував покупцям нові опції. Зокрема, для моделі передбачено дизайнерську версію Black Line Special Edition.
Світове автовиробництво впадає в стагнаціюСвітове автовиробництво впадає в стагнацію
Китай, США та Індія нарощують виробництво автомобілів, але в інших країнах першої 5-ки відмічається спад виробництва.
Hyundai представив новий компактний електричний кросоверHyundai представив новий компактний електричний кросовер
Компактний 3,8-метровий електрокар Hyundai Inster недорогий, але багато оснащений. Модель запропонують у двох версіях із запасом ходу до 355 км.
Ювілейний Porsche пофарбували у колір «Delfts Blauw»Ювілейний Porsche пофарбували у колір «Delfts Blauw»
Підрозділ Porsche Exclusive Manufaktur відзначив 75-річчя представництва Porsche у Нідерландах унікальним спорткаром 911 GT3 RS у кольорах класичного Делфтської порцеляни.
Rivian готує 5-ть нових моделей електромобілівRivian готує 5-ть нових моделей електромобілів
Молоді виробники електромобілів змушені розширювати свій модельний ряд «згори донизу» за ціновою ієрархією, оскільки дорогі машини допомагають їм отримати достатній прибуток для випуску більш доступних.
Джорджія Мелоні засудила заборону ЄС на бензинові та дизельні автомобіліДжорджія Мелоні засудила заборону ЄС на бензинові та дизельні автомобілі
Джорджія Мелоні заявила, що заборона на продаж нових бензинових або дизельних автомобілів в Євросоюзі з 2035 року не має сенсу.
Ferrari від Mansory: черговий експериментальний шедеврFerrari від Mansory: черговий експериментальний шедевр
Новинка продовжує розкривати потенціал німецького ательє Mansory та свідчить, що стимулятори творчості, що використовуються дизайнерами, стають дедалі екстремальнішими.
Genesis створила яскравий 1540-сильний суперкарGenesis створила яскравий 1540-сильний суперкар
Genesis X Gran Racer Vision Gran Turismo оснастили 1540-сильною гібридною установкою. Одномісне купе отримало карбоновий обвіс та величезне антикрило.
Презентовано нову компактну модель автономного автомобіля-прибиральникаПрезентовано нову компактну модель автономного автомобіля-прибиральника
Robosweeper S1 розроблений для універсального прибирання відкритих доріг, парків, тротуарів, зелених зон, берегів річок та смуг руху, S1 має довжину 2 570 мм та радіус розвороту 2,7 метра.
Українським водіям значно спростили працевлаштування в одній з країн ЄвропиУкраїнським водіям значно спростили працевлаштування в одній з країн Європи
Міністерство праці Норвегії повідомило, що для українських переселенців, які є водіями автобусів, уже з початку наступного місяця запроваджується спрощена процедура працевлаштування.
Знаменитий Ford 70-х відродять у новому форматіЗнаменитий Ford 70-х відродять у новому форматі
Новий Ford Capri кардинально зміниться і стане електричним купе-кросовером. Модель запропонують у версіях на 296 і 340 сил із запасом ходу до 600 км.
В Британії і Франції планують розпочати власне виробництво літіюВ Британії і Франції планують розпочати власне виробництво літію
Низка британських компаній прагне розпочати видобуток критично важливих корисних копалин, оскільки геополітична напруженість і протекціонізм почали руйнувати глобальні ланцюги поставок.
Європейський ринок військових автомобілів стає привабливимЄвропейський ринок військових автомобілів стає привабливим
Прибутковий європейський ринок військової техніки, розбурханий подіями в України, змусив американську корпорацію General Motors розширити свою комерційну присутність у Європі.
Легендарний DeLorean DMC-12 перетворили на електромобільЛегендарний DeLorean DMC-12 перетворили на електромобіль
Класичне купе DeLorean DMC-12, відоме по трилогії фільмів «Назад у майбутнє», перетворили на електромобіль.
Презентовано надпотужний пікап Ford для важкого бездоріжжяПрезентовано надпотужний пікап Ford для важкого бездоріжжя
Новий Ford Shelby F-150 став брутальнішим на вигляд і розкішнішим всередині. Потужність двигуна V8 збільшили до 796 сил, а підвіску посилили для бездоріжжя.
Porsche відкликає електричні спорткари Taycan по всьому світуPorsche відкликає електричні спорткари Taycan по всьому світу
Компанія Porsche оголосила про відкликання всіх електричних спорткарів Porsche Taycan, випущених з 2020 року, через потенційно несправні гальма.
Комунальні служби Харкова отримали 16 одиниць спеціальної технікиКомунальні служби Харкова отримали 16 одиниць спеціальної техніки
Комунальні служби Харкова отримали від нідерландських партнерів 16 одиниць спеціальної техніки, що допоможе ліквідовувати наслідки руйнувань від ворожих атак та утримувати місто в належному санітарному стані.
Концерн ZF розробляє подушку безпеки для вдосконаленого автоматизованого водінняКонцерн ZF розробляє подушку безпеки для вдосконаленого автоматизованого водіння
Водії також зможуть змінювати положення сидіння і кут нахилу спинки для більш зручної посадки, якщо автоматизована система управління візьме на себе завдання водіння.
Стару 23-річну Honda продали за 60 000 доларівСтару 23-річну Honda продали за 60 000 доларів
Купе Honda Prelude проїхало всього 7880 км за 23 роки. Культовий спорткар чудово зберігся і не потребує ремонту чи обслуговування.
Автовиробники спільно виступили проти важливої системи активної безпекиАвтовиробники спільно виступили проти важливої системи активної безпеки
Світові автовиробники спільно виступили проти нових правил роботи системи автоматичного екстреного гальмування (AEB), стверджуючи, що асистент занадто дорогий та непрактичний.
Фінські волонтери передали підшефному прикордонному загону необхідну технікуФінські волонтери передали підшефному прикордонному загону необхідну техніку
Фінські волонтери з острова Аланд знову передали підшефному 15-му мобільному прикордонному загону «Сталевий Кордон» вкрай необхідну вантажну, медичну та пасажирську техніку.
Новий Opel Grandland: приклад того, як амбіційне бачення майбутнього стає реальністюНовий Opel Grandland: приклад того, як амбіційне бачення майбутнього стає реальністю
Від концепції - до реальності: Новий Opel Grandland втілює в життя ідеї концепт-кару Opel Experimental.
Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в.Остаточний розпродаж автомобілів CHERY 2023 р.в.
Офіційний дистриб'ютор бренду CHERY в Україні, компанія ТОВ «СІ ЕЙ АВТОМОТІВ», пропонує доступну пропозицію купівлі нового автомобіля CHERY.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015