Комунальні служби Харкова отримали 16 одиниць спеціальної техніки

16:09 27.06.2024
Комунальні служби Харкова отримали 16 одиниць спеціальної техніки

Комунальні служби Харкова отримали від нідерландських партнерів 16 одиниць спеціальної техніки, що допоможе ліквідовувати наслідки руйнувань від ворожих атак та утримувати місто в належному санітарному стані.

Спецтранспорт розподілено між комунальними підприємствами «Шляхрембуд» та «Комплекс з вивозу побутових відходів». Ці господарства зазнали втрат техніки від постійних російських ракетно-шахедних атак і тому поповнення рухомого складу їм дуже вчасне.

За словами заступника міського голови Дмитра Липового, транспорт вже у роботі, обсяги якої не просто великі, а дуже великі.

«Техніка буде використовуватися і для вивезення сміття, і для розчищення завалів на місцях обстрілів. У нас постійно накопичується велика кількість бетону, скла і цегли на місцях «прильотів». Тому техніка вже в роботі», - зазначив Дмитро Липовий.

Спецтехніка на шасі DAF та MAN надійшла в корпоративній кольористиці двох голландських комунальних служб Renewi Nederland B. V та BAS Word. Тому харків'яни за не дуже притаманними нашій комунальній техніці синьо-білими, синьо-жовтими та синьо-червоними кольорами відразу виділять нідерландські машини.

Як підкреслив директор з транспорту ТОВ «Агроінвест Холдинг Старовірівка» Ілля Калугін, це вже друга партія спецтехніки, що надійшла від нідерландських партнерів. Минулого разу спецтранспорт отримали представники ДСНС.


Источник: 24tv.ua
Фото: Харківська Міська Рада
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015