Легендарний DeLorean DMC-12 перетворили на електромобіль

16:33 27.06.2024
Легендарний DeLorean DMC-12 перетворили на електромобіль

Класичне купе DeLorean DMC-12, відоме по трилогії фільмів «Назад у майбутнє», перетворили на електромобіль. Новий кіт для установки замінює стандартний бензиновий V6 на електричну трансмісію. Тягову батарею ємністю 43 кВт.год встановили на місці паливного баку.

Єдиний електродвигун забезпечує машину привід на задню вісь та потужність на рівні 215 кінських сил. Це величезний стрибок у порівнянні з 130 кінськими силами, які мав цей автомобіль завдяки ДВЗ.

За даними компанії Electrogenic, оновлення силової установки скорочує час розгону від 0 до 100 км/год з 10 до 5 секунд.

Стів Драммонд, генеральний директор Electrogenic, вважає, що DeLorean є очевидним вибором для заміни трансмісії на електричну.

«З моменту заснування Electrogenic у 2018 році ми побачили великий інтерес з усього світу до перспективи конверсії DeLorean», - сказав Драммонд.

За його словами, пакет модернізації розроблений виключно власними силами з використанням фірмової технології.

«Він надає DMC-12 спортивні характеристики, яких завжди заслуговує його футуристична форма», - додав він.

Цікаво, що електрична версія купе лише на 40 кг важча, ніж оригінальна машина. Примітно, що всі модернізації є повністю оборотними, тобто за бажання можна повернути бензиновий двигун на місце.

У компанії кажуть, що власникам класичного купе знадобиться від 82 000 до 107 000 доларів для переводу машини на електротягу, залежно від стану автомобіля-донора.


Источник: Autogeek
Фото: Carscoops
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015