Новости за 27.06.2022

DS Automobiles оновила флагманський кросоверDS Automobiles оновила флагманський кросовер
Компанія DS Automobiles представила оновлений кросовер з індексом 7 (раніше ця модель мала назву 7 Crossback). Модель змінилася у стилі концепту Aero Sport Lounge і не так давно представленого DS 4.
Volkswagen зупинив виробництво ID.BuzzVolkswagen зупинив виробництво ID.Buzz
Виробництво «батарейного» спадкоємця Bulli почалося зовсім недавно - 2 червня 2022 року, однак у компанії раптово виникли проблеми з акумуляторами нового постачальника.
Купе BMW 4-Series присвятили сексуальним меншинамКупе BMW 4-Series присвятили сексуальним меншинам
Автором проекту став британський дизайнер Крістіан Кован.
Власник «Соллерс Авто» пішов із автобізнесуВласник «Соллерс Авто» пішов із автобізнесу
Це рішення пояснюється зміною стратегії концерну, який орієнтувався на спільні підприємства з іноземними автовиробниками, що тепер неактуально.
АвтоВАЗ продовжив чотириденний робочий тиждень через низький попитАвтоВАЗ продовжив чотириденний робочий тиждень через низький попит
На АвтоВАЗі очікують «негативного розвитку ситуації на автомобільному ринку восени поточного року».
1016 Industries зробила обвіс для Ferrari SF90 Stradale за ціною більше Golf R1016 Industries зробила обвіс для Ferrari SF90 Stradale за ціною більше Golf R
Американське тюнінгове ательє 1016 Industries представило свій новий проект - аеродинамічний обвіс для суперкара Ferrari SF90 Stradale.
Performmaster допрацював Mercedes-AMG C63Performmaster допрацював Mercedes-AMG C63
Деталі доробок ательє Performmaster не розкриває, але фахівці зазначають, що після їх втручання у двигун автомобіль стає на 20 відсотків потужнішим.
Lotus займеться випуском спорткарів, що ніколи не існувалиLotus займеться випуском спорткарів, що ніколи не існували
Це будуть рестомоди з класичним дизайном та сучасними агрегатами.
Chevrolet зробив спеціальний Corvette для паралізованого гонщикаChevrolet зробив спеціальний Corvette для паралізованого гонщика
Автовиробник Chevrolet і постачальник електроніки Arrow - які спільними зусиллями доопрацювали Chevrolet Corvette C8 під управління людиною з паралічем усіх чотирьох кінцівок.
Ексклюзивний Porsche 911 GT3 присвятили фірмовому монокубкуЕксклюзивний Porsche 911 GT3 присвятили фірмовому монокубку
Спорткар зробили на честь 30-річчя серії Porsche Mobil 1 Supercup.
MINI зробила гігантський пазл для тих, хто чекає на свій автомобільMINI зробила гігантський пазл для тих, хто чекає на свій автомобіль
Американський підрозділ MINI вирішив піти назустріч своїй лояльній аудиторії і скрасити їхнє тривале очікування і запустив кампанію Not so MINI, в рамках якої покупці отримають фірмові пазли.
Mansory допрацювала Mercedes-Maybach GLSMansory допрацювала Mercedes-Maybach GLS
Розкішний кросовер зробили ще багатшим і дорожчим.
Британці зробили BMW M2 агресивнішим і потужнішимБританці зробили BMW M2 агресивнішим і потужнішим
Фахівці компанії AutoID з Великобританії представили свій варіант доопрацювання дводверки BMW M2 Competition і BMW M2 CS.
На продаж виставили кабріолет Aston Martin засновника маркиНа продаж виставили кабріолет Aston Martin засновника марки
Вартість автомобіля з роками зросла у кілька десятків разів.
McLaren перейде на електромотори Nissan у Формулі-EMcLaren перейде на електромотори Nissan у Формулі-E
Формульні боліди команди McLaren будуть комплектуватись силовими установками японського бренду.
На продаж виставлено секретний Porsche Міхаеля ШумахераНа продаж виставлено секретний Porsche Міхаеля Шумахера
Суперкар із незвичайною історією пустять з молотка у німецькому Леверкузені.
У МВС розповіли, що робити з автівкою, пошкодженою або втраченою через російську агресіюУ МВС розповіли, що робити з автівкою, пошкодженою або втраченою через російську агресію
Сервісні центри МВС надають послугу вибракування транспортного засобу.
Ford відзначив 75-річчя пікапів F-серії версією Heritage EditionFord відзначив 75-річчя пікапів F-серії версією Heritage Edition
Американська компанія Ford відзначила «діамантовий» ювілей пікапів F-серії випуском особливої версії Heritage Edition.
Європейські країни виступили проти поспішної заборони бензинових і дизельних автоЄвропейські країни виступили проти поспішної заборони бензинових і дизельних авто
Уряди шести країн ЄС критикують перехід на електромобілі з 2035 року. Вони пропонують скоригувати рішення Європарламенту та відтермінувати відмову від двигунів внутрішнього згоряння хоча б на 5-ть років.
CITROЁN AMI CARGO готовий стати найкращим помічником для вашого бізнесуCITROЁN AMI CARGO готовий стати найкращим помічником для вашого бізнесу
Як і раніше, бренд CITRЁN розуміє потреби своїх клієнтів та прагне запропонувати найкраще рішення для їхнього комфорту
Що означає «транспортний безвіз» з ЄС та як це допоможе українцям?Що означає «транспортний безвіз» з ЄС та як це допоможе українцям?
Уже 29 червня Україна має підписати угоду про «транспортний безвіз». Це не менш важливо, аніж звичайний «безвіз» для українців.
Subaru анонсувала оновлений Forester STI SportSubaru анонсувала оновлений Forester STI Sport
Японська компанія Subaru за рік після рестайлінгу 5-го покоління моделі Forester представила топову версію SUV для внутрішнього ринку.
Hyundai показав нові зображення IONIQ 6Hyundai показав нові зображення IONIQ 6
Hyundai IONIQ 6 - електричний седан D-класу зі стрімким дизайном. Його потужність складає 300 к. с., а запас ходу перевищує 500 км.
Ціни на оренду автомобілів у Німеччині різко підвищуютьсяЦіни на оренду автомобілів у Німеччині різко підвищуються
Прокат автомобілів у Німеччині стає дедалі дорожчим.
У Китаї під час випробування «вбивці Tesla» загинули двоє людейУ Китаї під час випробування «вбивці Tesla» загинули двоє людей
У китайському Шанхаї дві людини загинули через падіння електромобіля Nio з третього поверху штаб-квартири компанії під час випробувань.
Chery презентували стильний електромобіль для жінокChery презентували стильний електромобіль для жінок
Chery Small Ant Charme - компактний 3,2-метровий електрокар з яскравим дизайном. Недорога модель має чималий запас ходу в 300 км.
Рідкісну репліку Ferrari 308 виставили на продажРідкісну репліку Ferrari 308 виставили на продаж
Американський реплікар Ferrari 308 на базі Pontiac Fiero виставили на продаж. Унікальний автомобіль із 80-х оцінили у скромну суму менш як 20 тисяч євро.
Через ракетний удар обмежено рух транспорту на черкаській дамбіЧерез ракетний удар обмежено рух транспорту на черкаській дамбі
Вчора двома ракетами окупанти вдарили по Черкаській області. Одна з ракет влучила у міст через Дніпро.
На Київщині відновили автосполучення трасою Київ - Харків - ДовжанськийНа Київщині відновили автосполучення трасою Київ - Харків - Довжанський
Автосполучення між Києвом і Полтавою відновлено. Однак ремонтні роботи на мосту, який був зруйнований під час бойових дій, тривають.
Уживаний електропікап GMC Hummer EV продають удвічі дорожче новогоУживаний електропікап GMC Hummer EV продають удвічі дорожче нового
Дилерський центр в Лінкольнвуді (штат Іллінойс, США) виставив на продаж спецверсію електричного пікапа GMC Hummer EV Edition 1.
На українсько-угорському кордоні утворилася довга черга з автомобілів на розмитненняНа українсько-угорському кордоні утворилася довга черга з автомобілів на розмитнення
На українсько-угорській ділянці кордону в Закарпатській області спостерігається суттєве зростання легкових автомобілів на в*їзд до України.
Чи може поліцейський оштрафувати водія за тріщину на лобовому склі?Чи може поліцейський оштрафувати водія за тріщину на лобовому склі?
Тріщина на лобовому склі не є приводом для штрафу, хоча на практиці поліцейські виписують подібні постанови, які згодом доводиться оскаржувати.
Фонд «Повернись живим» закупив для ЗСУ рекордну кількість автівокФонд «Повернись живим» закупив для ЗСУ рекордну кількість автівок
Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» придбав для військових 100 нових пікапів, загальною вартістю 2 600 000 євро.
У Гдині вийшов на рейс перший водневий автобус NeoBus польського виробництваУ Гдині вийшов на рейс перший водневий автобус NeoBus польського виробництва
В польському місті Гдиня на дорогу вивели перший в Польщі водневий автобус.
Новий доступний електромобіль Sportequipe S1 для ЄвропиНовий доступний електромобіль Sportequipe S1 для Європи
Італійська компанія DR Automobiles представила 5-ть нових моделей своєї нової спортивної лінійки Sportequipe, які розроблені разом із китайським концерном Chery.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015