Новости за 27.02.2023

Компанія Hyundai оновила свій компактний хетчбек i10Компанія Hyundai оновила свій компактний хетчбек i10
Hyundai i10 2023 став виглядати сучасніше, а також отримав розширений список обладнання і нові варіанти обробки. Двигуни моделі залишилися без змін.
Кувейтська Al Zour збільшить експорт нафтопродуктівКувейтська Al Zour збільшить експорт нафтопродуктів
Кувейт має намір збільшити експорт нафтопродуктів зі свого нового нафтопереробного заводу Al Zour у другій половині 2023 року, щоб закрити дефіцит в Європі й задовольнити зростаючий попит в Азії й Африці.
Volkswagen заборонив постачання своєї продукції із Китаю до РосіїVolkswagen заборонив постачання своєї продукції із Китаю до Росії
Під заборону потрапили автомобілі та автозапчастини, випущені китайськими заводами концерну.
У Китаї показали надбюджетний електромобільУ Китаї показали надбюджетний електромобіль
Weiao BOMA EV має непогане оснащення та стильний дизайн. Максимальний запас ходу електромобіля становить 200 кілометрів на одному заряді.
Суперкар Alfa Romeo розлітається як гарячі пиріжкиСуперкар Alfa Romeo розлітається як гарячі пиріжки
Незважаючи на несхвалення з боку Stellantis, Alfa Romeo вже почала приймати замовлення на суперкар під робочою назвою 8C.
Chery презентувала позашляховик Jetour TravellerChery презентувала позашляховик Jetour Traveller
Китайська компанія Jetour, що належить державній корпорації Chery, представила позашляховик Traveller. Нова модель є серійною версією концепту T-1, представленого 2022 року.
Старий Ford Sierra пішов із молотка за ціною понад 700 000 доларівСтарий Ford Sierra пішов із молотка за ціною понад 700 000 доларів
Усього випущено лише 500 заряджених Ford Sierra RS500 Cosworth. Хетчбек оснащений 227-сильним турбодвигуном і здатний розвинути 248 км/год.
Саудівська Аравія надасть Україні нафтопродуктів на $300 млнСаудівська Аравія надасть Україні нафтопродуктів на $300 млн
Україна й Саудівська Аравія підписали документи про надання Україні пакету допомоги обсягом $400 млн, гуманітарної допомоги на $100 млн і нафтопродуктів на $300 млн.
Alfa Romeo Giulia стане 1000-сильним електромобілемAlfa Romeo Giulia стане 1000-сильним електромобілем
Alfa Romeo Giulia відродиться як електромобіль потужністю до 1000 к.с. та запасом ходу в 700 км.
Skoda припинить випуск трьох популярних моделейSkoda припинить випуск трьох популярних моделей
Skoda можуть припинити випускати три свої популярні моделі авто. У цьому винний новий екологічний стандарт Євро-7.
Volkswagen відмовився від хромованих деталей у своїх автомобіляхVolkswagen відмовився від хромованих деталей у своїх автомобілях
Компанія Volkswagen більше не використовуватиме хромовані елементи. Крім того, екологічно чистих матеріалів у салонах VW відтепер стане ще більше.
Китайці зірвали презентацію нового мінівена Toyota AlphardКитайці зірвали презентацію нового мінівена Toyota Alphard
Ключові особливості Alphard більше не секрет: розкрито вигляд салону та дизайн корми, можна зробити висновки про оснащення, оприлюднено габаритні розміри новинки.
Компанія Hyundai опублікувала перші фото нової ElantraКомпанія Hyundai опублікувала перші фото нової Elantra
Hyundai Elantra змінився зовні й отримав покращене оздоблення салону. Седан запропонують у бензинових і гібридних модифікаціях.
Tesla Model X «посвятили в лицарі»Tesla Model X «посвятили в лицарі»
Власник Tesla Model X у версії Long Range вирішив зробити свій електричний кросовер помітнішим на дорозі. Для цього він вибрав доволі нестандартне рішення.
У поліції назвали найпоширеніші причини ДТП в УкраїніУ поліції назвали найпоширеніші причини ДТП в Україні
За даними патрульної поліції у 2022 році трапилося на 29% менше дорожньо-транспортних пригод, ніж у 2021-му. Найпоширенішою причиною ДТП залишається перевищення дозволеної швидкості.
Розсекречено найбільший кросовер Mercedes-BenzРозсекречено найбільший кросовер Mercedes-Benz
Кросоверу Mercedes-Benz GLS оновлять дизайн і покращать салон. Усі бензинові та дизельні двигуни доповнять гібридною установкою.
Ціни на дизпальне в опті валятьсяЦіни на дизпальне в опті валяться
За минулий тиждень оптові ціни на дизельне пальне просіли ще на 1,75 грн/л, а вартість бензину А-95 зменшилась на 1 грн/л.
Uber запустив одразу дві кампанії на підтримку УкраїниUber запустив одразу дві кампанії на підтримку України
Поїздки «Uber для України» для збору на реанімобілі та UNITED24 на таксі у Нью-Йорку і Лос-Анджелесі
KONA Electric в автоцентрі Паритет з вигодою до 185 тис. грн!KONA Electric в автоцентрі Паритет з вигодою до 185 тис. грн!
Автомобілі KONA Electric можна купити зі знижкою до 12% в автоцентрі Паритет на Автозаводській, 24.
Jeep повертається! Оголошено оновлений модельний ряд для УкраїниJeep повертається! Оголошено оновлений модельний ряд для України
Для Бренду Jeep починається нова ера в Україні в складі концерну Stellantis. Легендарний американський Бренд потужних позашляховиків починає свій новий розділ на українському ринку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015