Китайці зірвали презентацію нового мінівена Toyota Alphard

22:17 27.02.2023
Китайці зірвали презентацію нового мінівена Toyota Alphard

Інтер'єр нового мінівена Toyota Alphard розкрили до прем'єри. Китайський сайт Autohome поділився знімками та відео однооб'ємника, які, ймовірно, зроблені на дилерській конференції Toyota.

Ключові особливості Alphard більше не секрет: розкрито інтер'єр та дизайн корми, можна зробити висновки про оснащення, оприлюднено габаритні розміри новинки. Презентація мінівену очікується у першому кварталі; виробництво на заводі у Японії стартує у травні.

Toyota Alphard третього покоління випускається з 2015 року, тому поява новинки не стане сюрпризом. Дизайнери обійшлися без революцій: ззаду мінівен залишився повністю впізнаваним, хитра підвіконна лінія нагадує про попередника, а начинка великих ліхтарів зроблена в дусі Toyota Crown Majesta в кузові S210.

Інтер'єр оформлять згідно з новою концепцією, вперше представленою на пікапі Tundra. З'явиться «ширячий» широкоформатний тачскрин медіасистеми, віртуальна панель приладів, нове кермо, а налаштування «капітанських» мультиконтурних крісел будуть довірені сенсорним екранам. Компонування за схемою 2+2+3 збережеться, топ-версіям покладено складовий панорамний дах.

«Четверта» Toyota Alphard виявиться компактнішою за попередника. Висота скоротиться на 65 мм до 1880 мм, і це найпомітніше нововведення. Колісна база збільшиться на сантиметр, ширина залишиться незмінною, а відстань від бампера до бампера скоротиться на півсантиметра. Одкровень з техніки не заплановано: у Японії ставку зроблять на гібридну систему на основі бензинового двигуна 2.5.

На інших ринках Toyota Alphard може втратити двигун V6, але інформація про це з'явиться не відразу, адже першою має дебютувати версія для Японії. Якщо інсайдери не помилилися, презентація мінівену четвертого покоління відбудеться протягом місяця.


Источник: Мотор
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015