Суперкар Alfa Romeo розлітається як гарячі пиріжки

23:40 27.02.2023
Суперкар Alfa Romeo розлітається як гарячі пиріжки

Незважаючи на несхвалення з боку Stellantis, Alfa Romeo вже почала приймати замовлення на суперкар під робочою назвою 8C. Офіційний реліз авто запланований на березень 2023 року.

Це сміливе рішення, стверджує Жан-Філіп Імпарато, генеральний директор Alfa Romeo. Він повідомив, що в Stellantis, всі вважають його «зовсім божевільним».

Імпарато також заявив, що автовиробник не поспішає, і хоче випустити культове авто, яке «зробить внесок у ДНК» компанії.

«Ми працюємо над тим, що я міг би гордо представити в музеї Арезі як вклад в історію Alfa Romeo», - повідомив він.

Новий суперкар, швидше за все, буде використовувати двигун внутрішнього згоряння, а не електричну силову установку, але не виключено, що останню все ж таки застосують для приводу передніх коліс. Імпарато припустив, що це буде не просто спортивна машина, а та, якою можна буде їздити щодня. Це незважаючи на ціну, порівнянну з Ferrari чи Lamborghini.

За словами генерального директора, у новому авто чітко читатиметься фірмовий почерк Alfa Romeo - воно стане «культовим, суперсексуальним і впізнаваним».

За його словами, автомобіль буде випущений обмеженим тиражем, як і попередній 8C, і випускатиметься паралельно з основною лінійкою Alfa.

З урахуванням, що бренд нещодавно нарешті став прибутковим, на його фанатів, імовірніше за все, чекає безліч нових цікавих ідей.


Источник: NV.UA
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015