Новости за 25.12.2022

Міні-елетромобіль Citroen Ami отримав нову лімітовану версіюМіні-елетромобіль Citroen Ami отримав нову лімітовану версію
У продаж новинка надійде наприкінці першого кварталу 2023 року.
У США показали шалений 1000-сильний пікап FordУ США показали шалений 1000-сильний пікап Ford
Після доопрацювання у Hennessey потужність Ford F-150 Raptor R досягла 1000 к.с. Пікапу також покращили позашляхові здібності.
Корейська SsangYong змінить назвуКорейська SsangYong змінить назву
Південнокорейська компанія SsangYong Motor (SYM) готується до зміни назви.
Головний сервісний центр МВС презентував автошколам нові плани видачі посвідчення водіяГоловний сервісний центр МВС презентував автошколам нові плани видачі посвідчення водія
Автошколам представили плани впровадження сучасних технічних засобів та новітніх технологій у процедуру видачі посвідчення водія.
На аукціоні дешево продали ексклюзивний Ferrari знаменитого співакаНа аукціоні дешево продали ексклюзивний Ferrari знаменитого співака
Ерік Клептон замовив Ferrari 599 GTB Fiorano у 2007 році та вибрав особливу комплектацію авто. Суперкар оснащений 620-сильним V12 та розвиває 330 км/год.
Volvo EX90 матиме версію з двома рядами сидіньVolvo EX90 матиме версію з двома рядами сидінь
Volvo може розробити та випустити на ринок позашляховик Volvo EX90 з двома рядами сидінь.
Компанія Great Wall випустить преміум-мінівенКомпанія Great Wall випустить преміум-мінівен
У Китаї сфотографували прототип новинки фірми Wey - суббренду концерну Great Wall.
Розсекречено нову версію позашляховика Suzuki JimnyРозсекречено нову версію позашляховика Suzuki Jimny
Suzuki Jimny Long - подовжений 5-дверний варіант популярного позашляховика. Автомобіль отримає економічну гібридну установку.
Tesla призупинила виробництво на своєму заводі в ШанхаїTesla призупинила виробництво на своєму заводі в Шанхаї
Tesla призупиняє виробництво на шанхайському заводі в суботу, 24 грудня, випередивши попередній план призупинення більшості робіт в останній тиждень грудня.
На трасі Київ-Харків відбудували міст, який підірвали у перші дні війниНа трасі Київ-Харків відбудували міст, який підірвали у перші дні війни
Міністерство інфраструктури України повідомило, що на трасі Київ-Харків-Довжанський відновили міст через річку Трубіж.
Компанія Hofele представила надрозкішний ГелендвагенКомпанія Hofele представила надрозкішний Гелендваген
У Mercedes-Benz G-Class від Hofele задні двері відчиняються проти руху. В обробці салону використані шкіра та дерево, а підсвічування стелі імітує зоряне небо.
Ford F-150 Lightning збирають у три зміни ерез великий попитFord F-150 Lightning збирають у три зміни ерез великий попит
Компанія Ford Motor через значний попит на свій електропікап F-150 Lightning запустила на своєму заводі в місті Руж у Дірборні, штат Мічиган, була змушена запустити третю зміну.
BMW святкує двомільйонний автомобіль 7-ї серіїBMW святкує двомільйонний автомобіль 7-ї серії
Німецький бренд відзначає випуск двомільйонного автомобіля 7-ї серії, який виготовлений на заводі компанії в Дінгольфінзі в Німеччині.
Tesla отримає 4-нанометрові чіпи від TSMCTesla отримає 4-нанометрові чіпи від TSMC
Раніше компанія мала намір замовити процесори в Samsung, але потім передумала.
Оновлений BMW X5 помітили у мінімальному камуфляжіОновлений BMW X5 помітили у мінімальному камуфляжі
Компанія BMW продовжує тестувати на дорогах загального користування оновлений BMW X5, але цього разу вже у мінімальному камуфляжі.
Гібриди виявились не такими екологічними, які вважалось ранішеГібриди виявились не такими екологічними, які вважалось раніше
За результатами дослідження «зелені» будуть рекомендувати владі США та окремих штатів переглянути пільгові умови для гібридних авто.
Японці представили неймовірний тюнінг для Ferrari F40Японці представили неймовірний тюнінг для Ferrari F40
Ferrari F40 отримав розширені крила, велике антикрило, нове фарбування та інші модифікації. Це перший подібний тюнінг-проект у світі.
В Канаді почали приймати водійське посвідчення в «Дії»В Канаді почали приймати водійське посвідчення в «Дії»
У канадській провінції Манітоба можна отримати місцеве посвідчення водія, просто показавши права в мобільному додатку «Дія».
У покинутому сараї знайшли старовинний Mercedes без пробігуУ покинутому сараї знайшли старовинний Mercedes без пробігу
Іноді за напіврозваленими дверима покинутих сараїв можна знайти справжній скарб, включаючи раритетні авто за ціною нових люкс-седанів.
На аукціоні продають раритетний Jaguar XKE в унікальному кольоріНа аукціоні продають раритетний Jaguar XKE в унікальному кольорі
Родстер має відмінний стан, а його пробіг становить 109 435 км. Торги за лот уже перевищили 100 тисяч доларів.
Поштова служба США планує закупити 66 тисяч електромобілівПоштова служба США планує закупити 66 тисяч електромобілів
Поштова служба США (U.S. Postal Service, USPS) планує придбати щонайменше 66 тис. електромобілів у рамках плану трансформації парку транспортних засобів для доставки.
На аукціоні продають ексклюзивний суперкар McLaren з оздобленням із золотаНа аукціоні продають ексклюзивний суперкар McLaren з оздобленням із золота
Загалом у світі існує лише сім McLaren Speedtail XP. Суперкар, виставлений на продаж, відрізняється глянсовою чорною обробкою, яка включає справжній 24-каратний золотий пил.
Стало відомо скільки коштуватиме літаючий електромобіль XPeng AeroHTСтало відомо скільки коштуватиме літаючий електромобіль XPeng AeroHT
Співпраця з китайськими постачальниками компонентів дозволяє AeroHT розраховувати, що вартість машини в серійному втіленні не перевищить $140 000.
Компанія Changan представла новий недорогий седанКомпанія Changan представла новий недорогий седан
Компанія Changan представила нову модель. Це седан Lamore, що опинився між класами C і D.
Mazda 3 може стати повністю електричноюMazda 3 може стати повністю електричною
Mazda планує перевести на електротягу свою модель Mazda 3. Про це свідчить новий патент автовиробника.
16-річний Ford став найшвидшим авто у світі16-річний Ford став найшвидшим авто у світі
Рекордний Ford GT оснащений 1900-сильним V8 твін-турбо. Тюнінгований суперкар використовується власником як повсякденне авто.
Південна Корея отримала пропозицію налагодити виробництво електромобілів в УкраїніПівденна Корея отримала пропозицію налагодити виробництво електромобілів в Україні
Україна також розраховує на розширення обсягів допомоги Південної Кореї, зокрема на додаткове постачання обладнання для ремонту енергетичної інфраструктури.
Tesla відкрила безкоштовний доступ до покращеного автопілотаTesla відкрила безкоштовний доступ до покращеного автопілота
Судячи із заяв власників електромобілів марки в Австралії, компанія вирішила відкрити доступ до опцій Enhanced Autopilot на 30 днів без стягнення плати за їх активацію.
У Швейцарії розробили електрокар без батарей із запасом ходу 2000 кмУ Швейцарії розробили електрокар без батарей із запасом ходу 2000 км
Швейцарський стартап nanoFlowcell, який займається дослідженнями та розробками в галузі акумуляторів з проточними елементами, представив свій новий проєкт - Quantino Twentyfive.
Chevrolet вперше показала дизайн нового пікапа SilveradoChevrolet вперше показала дизайн нового пікапа Silverado
Дизайн нового пікапа Chevrolet Silverado може стати брутальнішим. Салон буде сучаснішим та технологічнішим порівняно з теперішнім поколінням моделі.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015