BMW святкує двомільйонний автомобіль 7-ї серії

17:49 25.12.2022
BMW святкує двомільйонний автомобіль 7-ї серії

Німецький бренд відзначає випуск двомільйонного автомобіля 7-ї серії, який виготовлений на заводі компанії в Дінгольфінзі в Німеччині. Ювілейним автомобілем став седан i7 xDrive60 чорного кольору. Нове покоління 7-ї серії з двигуном внутрішнього згоряння та електричною трансмісією надійшло у продаж з початку грудня цього року.

Баварський виробник випускає 7 серію в Дінгольфінзі з моменту запуску першого покоління седана в 1977 році. Перша версія седана в 7-й серії була випущена на той час з деякими революційними функціями в сегменті седанів, включаючи кермо з підсилювачем, автоматичну коробку передач з двома попередньо запрограмованими передачами і бортовим комп’ютером. Протягом наступних двох поколінь преміальний седан отримав систему ABS, парктронік, навігаційну систему, подушки безпеки та багато іншого.

У рамках підготовки до початку виробництва нової 7-ї серії компанія інвестувала понад 300 мільйонів євро на завод у Нижній Баварії. Наразі бренд знову здійснив революцію в цьому сегменті, впровадивши процес, у якому автомобілі самостійно переміщуються від виробничої лінії до місця, де проводяться остаточні перевірки.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015