Новости за 23.05.2024

Презентовано новий бюджетний електрокросовер KIA EV3Презентовано новий бюджетний електрокросовер KIA EV3
Електромобіль KIA EV3 - компактний 4,3-метровий кросовер для міста з оригінальним дизайном. Модель запропонують у версіях із запасом ходу до 600 км.
Розсекречено новий стильний родстер BMW SkytopРозсекречено новий стильний родстер BMW Skytop
Наразі невідомо, чи буде це разове дизайнерське рішення, чи модель отримає серійну версію.
Виробництво VW ID.7 в США відкладається на невизначений термінВиробництво VW ID.7 в США відкладається на невизначений термін
Автовиробник вказав, що відклав старт виробництва ID.7 у США через «ринкові умови». Для українців це означає, що отримати електричний флагман в якості дешевого «битка» не вийде. Єдиним варіантом придбати його задешево все ще залишається ринок Китаю.
Перереєстрація авто та обмін посвідчення водія у «Дії» будуть тимчасово недоступніПеререєстрація авто та обмін посвідчення водія у «Дії» будуть тимчасово недоступні
Послуги сервісних центрів МВС у застосунку «Дія» тимчасово призупинені через зміну реквізитів для оплати рахунків.
Презентовано екстремальний суперкар Mercedes-AMG PureSpeedПрезентовано екстремальний суперкар Mercedes-AMG PureSpeed
Екстремальний трековий суперкар Mercedes-AMG PureSpeed випустять лімітованою серією. Його дизайн виконано в стилістиці болідів «Формули-1».
Компанія Renault побудувала мобільний лікарський кабінетКомпанія Renault побудувала мобільний лікарський кабінет
Renault Group привезла на виставку стартапів VivaTech у Парижі електричний концепт U1st Vision (You First Vision). Він створений у рамках консорціуму Software Republique, до якого входять сім французьких компаній.
Електричний кросовер Range Rover отримає суттєво збільшений запас ходу без заміни батареїЕлектричний кросовер Range Rover отримає суттєво збільшений запас ходу без заміни батареї
Компанія JLR підписала багаторічну угоду про використання програмного забезпечення від Elysia, технологічного продукту для електромобілів від Fortescue.
За підтримки ОККО у м. Дніпро відкрився психологічний простір «ПроЖИТИ»За підтримки ОККО у м. Дніпро відкрився психологічний простір «ПроЖИТИ»
У Дніпрі запрацював психологічний центр «ПроЖИТИ», який створено коаліцією організацій ГО «CпільноТИ», ГО «Кризова психологічна допомога» та БО «Save peace in UA».
У Китаї випустили потужний сімейний кросовер BAIC BJ30У Китаї випустили потужний сімейний кросовер BAIC BJ30
BAIC BJ30 - великий сімейний кросовер із класичним дизайном та багатою комплектацією. Модель пропонують у бензинових та гібридних версіях потужністю до 409 сил.
KIA Mohave став жертвою низького попиту та високих екологічних вимогKIA Mohave став жертвою низького попиту та високих екологічних вимог
Останній Mohave на заводі у Хвасоні зберуть у липні. Вивільнені потужності використовують для збільшення обсягів виробництва Sorento.
Електромобілі вдвічі частіше збивають пішоходів, ніж бензинові та дизельніЕлектромобілі вдвічі частіше збивають пішоходів, ніж бензинові та дизельні
У недавньому аналізі дорожньо-транспортних пригод у Великій Британії було виявлено, що гібридні й електричні автомобілі вдвічі частіше збивають пішоходів, ніж бензинові або дизельні автомобілі.
Нова система постачання пального в Україну працює і вдосконалюєтьсяНова система постачання пального в Україну працює і вдосконалюється
За перші чотири місяці року українські імпортери забезпечили стабільне постачання пального в Україну в обсягах 2,3 млн тонн бензину і дизельного пального, що на 9% більше, ніж довоєнного 2021-го.
На аукціон виставили новенький Toyota Land Cruiser 250На аукціон виставили новенький Toyota Land Cruiser 250
Представлений позашляховик жодного разу не виїжджав на дороги, на що вказує пробіг на одометрі у 11 миль (близько 17 км), отриманий від калібрування двигуна.
Правильний догляд за велосипедом разом з LIQUI MOLYПравильний догляд за велосипедом разом з LIQUI MOLY
Давайте розглянемо, як спеціальні засоби для догляду за велосипедом від відомого німецького бренду LIQUI MOLY зможуть вам допомогти в обслуговуванні вашого залізного друга. В першу чергу про що має думати кожен велосипедист?
Новий повноприводний Jeep Avenger 4xe: оприлюднені всі цікаві технічні деталіНовий повноприводний Jeep Avenger 4xe: оприлюднені всі цікаві технічні деталі
Бренд Jeep представляє Новий Jeep Avenger 4xe - компактний кросовер, який поєднує характерний пізнаваний зовнішній вигляд, компактність та універсальність.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015