Виробництво VW ID.7 в США відкладається на невизначений термін

23:21 23.05.2024
Виробництво VW ID.7 в США відкладається на невизначений термін

Автовиробник вказав, що відклав старт виробництва ID.7 у США через «ринкові умови». Для українців це означає, що отримати електричний флагман в якості дешевого «битка» не вийде. Єдиним варіантом придбати його задешево все ще залишається ринок Китаю.

Раніше Volkswagen повідомляв, що презентує модель на ринку США в третьому кварталі цього року, як модель 2025 року. Однак тепер стало відомо, що цього так і не відбудеться. Компанія не надала точних причин, або детальної інформації, які саме ринкові умови змусили її відкласти виробництво. Проте, експерти Electrek поділились власним баченням ситуації.

На їх думку, більшість автовиробників вважають, що американці полюбляють лише кросовери й позашляховики й компанія Volkswagen не є виключенням. Модель ID.7 представлена лише в кузовах седан та універсал, тому, ймовірно, керівники бренду вирішили, що електромобіль не матиме попиту.

До того ж продажі Volkswagen у США не є такими високими як на інших ринках. Попри те, що ринок електромобілів в Америці за перший квартал цього року зріс на 13%, продажі VW впали на 3%. Частково це пов'язано з новими моделями ID.4 2024 та ID.Buzz, які мають незабаром надійти у продаж.

Однією з таких моделей мав також бути ID.7, проте тепер відомо, що поки седан не буде представлено на ринку. Продажі моделі в Китаї не є надто рекордними, адже китайські бренди захоплюють все більшу частку ринку.

Навіть попри це, Volkswagen каже, що флагманський седан «став промисловим стандартом, отримавши різні міжнародні нагороди». Водночас повідомляється, що в Німеччині попит на ID.7 в кузові універсал перевищив очікування.

Можливо, саме через це автовиробник вирішив зосередитись на домашньому ринку, замість того, щоб налагоджувати виробництво на новому континенті.


Источник: 24tv.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015