Правильний догляд за велосипедом разом з LIQUI MOLY

16:03 23.05.2024
Правильний догляд за велосипедом разом з LIQUI MOLY

Скільки кілометрів ви вже промчали на своєму байку у цьому році? Велопрогулянки завжди приємніші, коли велосипед працює належним чином. Давайте розглянемо, як спеціальні засоби для догляду за велосипедом від відомого німецького бренду LIQUI MOLY зможуть вам допомогти в обслуговуванні вашого залізного друга. В першу чергу про що має думати кожен велосипедист? Звісно ж про ланцюг. Отже очищувач ланцюгів Bike Bremsen Und Kettenreiniger допоможе підтримувати велосипед в чистоті та в гарному стані. Продукт швидко видаляє масляні та жирові забруднення з ланцюгової передачі, кареток, втулок, рульової колонки та гальмівної системи велосипеда. Має відмінну проникаючу дію, не залишає слідів та не пошкоджує гумові сальники ланцюгів. Економний та універсальний у застосуванні. Використання очищувача ланцюгів Bike Bremsen Und Kettenreiniger полегшує обертання педалей велосипедисту та відчутно продовжує термін служби приводу ланцюга.

Після того як очистили ланцюг його треба змастити. В асортименті LIQUI MOLY є універсальне ланцюгове мастило Bike Kettenspray. Це мастило має чудову проникність й дістанеться найменших щілин та може застосовуватись у будь-яку погоду. І ось ще декілька причин, чому мастило стане улюбленим засобом догляду за вашим велосипедом.

Адже Bike Kettenspray має:

Застосовувати мастило дуже просто. Перед нанесенням промийте і висушіть ланцюг. Добре струсіть аерозоль і нанесіть мастило на ланцюг тонким шаром. Прокрутіть педалі з однаковою швидкістю проти годинникової стрілки. Приберіть залишки мастила.

Але все ж таки під час дощу краще обирати інше мастило. Є у LIQUI MOLY і спеціальне мастило для дощової погоди. Отже велопрогулянка відбудеться за будь-якої погоди, якщо у вашому арсеналі засобів для догляду є LIQUI MOLY. Підготуйте ваш велосипед з мастилом для ланцюгів LIQUI MOLY Bike Kettenoil Wet Lube та отримуйте 100% задоволення від їзди з плавним ходом навіть в дощ. Комбінація активних компонентів рідкого мастила відштовхує вологу та бруд, що дозволяє краще змастити ланцюговий механізм, захистити його від корозії та зношування. Але уважно, треба уникати попадання на гальмівні механізми.

А як ви миєте свій велосипед? Ваш вірний двоколісний друг заслуговує на краще, ніж звичайне миття водою! Спробуйте очищувач велосипеда Bike Cleaner. Він не просто прибирає бруд, а й піклується про захист від майбутніх забруднень. Він швидко і ефективно очищає кожну деталь, проникаючи в усі щілини. Легко видаляє бруд, пил, ґрунт, листя та інші види забруднень.

В лінійці велопрограми LIQUI MOLY є ще декілька цікавих продуктів, наприклад Bike LM 40. Це універсальний препарат, що очищає, змащує та захищає металеві деталі від корозії. Це аерозольне мастило до речі можна використовувати і в побуті. Є ще Bike Tyre Fix для ремонту велосипедних шин. Хімічна комбінація речовин Bike Tyre Fix ефективно може використовуватись для швидкої першої допомоги при проколах велосипедних шин без їх демонтажу.

До речі, в рамках акції в інтернет-магазині maslobaza.com, при покупці будь-якого засобу для догляду за велосипедом, ви отримаєте фірмовий мультитул LIQUI MOLY в подарунок! Компактний, надійний та міцний. Розділ з акційними товарами ви знайдете за цим посиланням. Використовуючи весь комплекс догляду за велосипедами від LIQUI MOLY, ви можете бути певні у безвідмовній та надійній роботі двоколісного транспорту.


Источник: LIQUI MOLY
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015