Новий повноприводний Jeep Avenger 4xe: оприлюднені всі цікаві технічні деталі

12:51 23.05.2024
Новий повноприводний Jeep Avenger 4xe: оприлюднені всі цікаві технічні деталі

Відзначаючи власну багату спадщину досліджень та новаторських конструкцій, культовий Бренд Jeep представляє інноваційний кросовер Jeep Avenger 4xe. Спираючись на справжній тріумф кросовера Jeep Avenger з моменту його запуску, нове доповнення модельної лінійки Jeep Avenger знаменує собою вершину та кульмінацію розвитку цього автомобіля. Завдяки інноваційній електрифікації та нескінченному прагненню до досконалості, Бренд Jeep створив справді визначний компактний кросовер - Новий Jeep Avenger 4xe, який гідно уособлює неперевершену спадщину 4х4 світового лідера SUV-класу та пропонує ще більше задоволення, ще більше свободи, ще більше пригод.

Новий Jeep Avenger уже також доступний в Україні: оголошено прайси, дилері Бренду готові приймати попередній замовлення. На вибір покупців доступні Jeep Avenger з технологією e-Hybrid та зі 100% електроприводом.

Більше розваг, більше емоцій - завдяки новим можливостям Jeep Avenger 4xe

Легендарна спадщина Бренду Jeep демонструє визначний крок вперед завдяки впровадженню революційної силової установки та системи повного приводу 4х4 в Новому Jeep Avenger 4xe. Саме так досягається новий рівень задоволення та емоцій для водія!

Інноваційний силовий агрегат поєднує переваги гібридної системи з передовою технологією повного приводу. Гібридний силовий агрегат Jeep Avenger 4xe включає в себе бензиновий 1,2-літровий турбодвигун потужністю 136 к.с. та два електродвигуни потужністю 21 кВт кожен, розташовані попереду та позаду автомобіля. У поєднанні з автоматичною 6-ступеневою коробкою передач із подвійним зчепленням, яка дозволяє рухатись в повністю електричному режимі на низьких швидкостях завдяки вбудованому електричному двигуну, така конфігурація силової установки забезпечує достатню потужність та посилює задоволення від керування. А ентузіасти динамічного стилю водіння будуть приємно вражені підвищеним рівнем динаміки, що досягається завдяки функції e-Boost (працює у спортивному режимі водіння).

Додаткові можливості під капотом дарують Новому Jeep Avenger 4xe чудову продуктивність та швидкісні показники: максимальна сумарна вихідна потужність гібридного силового агрегату складає 136 к.с.; максимальна швидкість автомобіля сягає 194 км/год. (що на +10 км/год. більше порівняно зі звичайною гібридною версією Jeep Avenger); прискорення 0-100 км/год. займає всього 9,5 секунди. Таким чином, нова версія Jeep Avenger 4xe з повним приводом 4х4 встановлює найвищий рівень продуктивності у лінійці гібридних версії Jeep Avenger, пропонуючи найвищу потужність та крутний момент - відповідно на 36 к.с. та на 25 Нм більше, ніж у вже відомої версії Jeep Avenger e-Hybrid з переднім приводом FWD.

Інноваційна конструкція гарантує динамічне прискорення та вищу максимальну швидкість, водночас дозволяючи отримати мінімальне збільшення викидів CO2 (вуглекислого газу). Таким чином, нова гібридна повно-приводна версія Jeep Avenger 4xe ідеально поєднує збільшення потужності, екологічну свідомість, невеликий рівень споживання пального, покращення всюдихідних якостей тощо.

Характеристики гібридної силової установки та системи повного приводу 4х4 піднімають можливості Jeep Avenger 4xe на нові висоти. Вдосконалення Нового Jeep Avenger 4xe не обмежуються лише впровадженням системи повного приводу 4х4, а також включають збільшення кліренсу на 10 мм, покращені кути в’їзду/з’їзду, здатність долати брід глибиною до 400 мм тощо. Фактично кросовер Jeep Avenger 4xe є прикладом гармонійного поєднання потужності, ефективності, всюди-прохідності. Саме це дозволяє Новому Jeep Avenger 4xe підняти Бренд на нові висоти в сегменті компактних кросоверів та запропонувати своїм власника ще більше насолоди під час подорожей.

Ще більше свободи вибору - відомі дороги або незвідані напрямки

Втілюючи основну цінність Бренду Jeep - відчуття свободи - кросовер Jeep Avenger 4xe дарує своїм власникам можливість вирушати туди, куди інші автомобіля не можуть дістатися. Крім того, новинка додатково розширює й так різноманітний модельний ряд кросовера Jeep Avenger, завдяки чому кожен покупець може обрати варіант собі до вподоби.

Додатковий задній електромотор у поєднанні з редуктором, що має передаточне відношення 22,7:1, забезпечує надзвичайні показники тяги - до 1900 Нм крутного моменту на задніх колесах. Ця неперевершена тяга дозволяє впевнено долати схили крутизною близько 40% та вільно почуватись на складному гравійному покритті, а також підійматись на схилах з крутизною до 20% навіть коли передня вісь не має зчеплення.

Новий Jeep Avenger 4xe оснащений інтелектуальною системою повного приводу 4х4, яка гарантує можливість отримувати привод на всі чотири колеса, коли це необхідно. На низьких швидкостях (до 30 км/год.) тяга на всіх чотирьох колесах може бути постійною з фіксованим розподілом крутного моменту в пропорції 50:50 між передньою/задньою віссю. На середніх швидкостях (в діапазоні 30-90 км/год.) привод задніх коліс підключається лише за потребою. Варто додатково відзначити, що навіть при нульовому крутному моменті задній електродвигун все одно залишається підключеним до задніх коліс - для раптових потреб водія, на кшталт динамічного прискорення або подолання складної місцевості. Коли увімкнено повний привод 4х4, розподіл крутного моменту плавно змінюється в залежності від фактичних потреб з можливістю потенційного розподілу моменту в пропорції до 50:50 між передньою/задньою віссю. На високих швидкостях (понад 90 км/год.) постійно працює саме передній привод, а задній електродвигун відключається щоб мінімізувати споживання пального під час швидкісного руху.

Система вибору режимів руху Selec-Terrain на Новому Jeep Avenger 4xe дає водію змогу обирати відповідний режим для будь-якої ситуації: тип та стан дороги, погодні умови, власні вподобання щодо керування автомобілем тощо. Режим AUTO - передбачає повний привод лише за вимогою, буде ідеальним вибором для повсякденних поїздок та для досягнення мінімальних викидів CO2 (вуглекислого газу). Режим SNOW - забезпечує покращений контроль стабільності на зимовій дорозі, а інтелектуальний повний привод 4х4 гарантує відчуття більшої безпеки під час руху слизькими дорогами. Режим SAND & MUD - розроблений для подолання бездоріжжя, пропонує спеціальний режим роботи трансмісії (з низькими передавальними числами) та максимально точний контроль тяги. Режим SPORT - демонструє максимальну потужність, дає можливість передачі крутного моменту на всі колеса, а також пропонує додаткове прискорення завдяки функції e-Boost (більш активна робота заднього електромотору та більше потужності/моменту на задніх колесах).

Крім того, ще однією ексклюзивною особливістю Нового Jeep Avenger 4xe є його інноваційна схема задньої підвіски Multilink (повністю незалежна задня підвіска), що розроблена та впроваджена спеціалістами Бренду Jeep. Ця підвіска, що зазвичай використовується на автомобілях більш високого класу, дозволяє розташувати елементи приводу задніх коліс та підвищити комфорт руху на нерівних дорогах.

Більше пригод - з Новим Jeep Avenger 4xe

Кросовер Jeep Avenger 4xe постає як справжнє втілення культового духу «Avenger» (шукач пригод, герой-авантюрист): він поєднує позачасові традиції з тягою до інновацій. Характерний зовнішній дизайн та ретельно продуманий інтер’єру Нового Jeep Avenger 4xe є найкращим свідченням невпинного прагнення Бренду Jeep до досконалості. Кросовер Jeep Avenger 4xe виводить розуміння функціонального дизайну на більш високий рівень, адже нові специфічні деталі зовнішності створені не тільки для того, щоб виділятися, але й для максимальної відповідності вимогам бездоріжжя. Наприклад, варто відзначити виділений задній гак для буксирування, посиленні кріплення для перевезення важких та габаритних речей (човен-каяки, спорядження для рафтингу, гірський велосипед), а також сидіння з оздобленням надміцнім та повністю водонепроникним матеріалом. А тепер давайте розглянемо деталі!

У зовнішньому дизайні Jeep Avenger 4xe пріоритет віддано захисту кузова автомобіля. Відразу дуже помітні оновлені елементи екстер'єру: наприклад, переоформлені протитуманні фари, які розташовані вище та дещо виступають назовні для покращення видимість вночі. Також можна відзначити вищезгадані рейлінги на даху та задній буксирний гак, що додатково підкреслюють міцність конструкції автомобіля та його характер справжнього шукача пригод.

Передній та задній бампери виготовлені з матеріалу, пофарбованого в масі та з додатковою обробкою-захистом проти подряпин. Передній бампер виконано напівкруглим, завдяки чому він забезпечує додатковий захист на скелястій місцевості, а також має високо-розміщену та більш розвинену нішу для встановлення номерного знаку. Крім того, важливі компоненти конструкції автомобіля - нижня решітка радіатора та радар допоміжних систем - додатково захищені міцним бампером, що гарантує їх довговічність навіть у важких умовах експлуатації. Новий Jeep Avenger 4xe також має нову додаткову наклейку на капот, розроблену з думками не лише про стиль, але й про функціональність: завдяки матовому матеріалу, така наліпка запобігає неприємним відблискам сонця під час водіння.

У салоні Новий Jeep Avenger 4xe продовжує вражати безліччю інноваційних функцій, створених для підвищення комфорту та зручності використання автомобіля. Так, салон вітає водія та пасажирів новими сидіннями, що мають надміцне оздоблення - спеціальний матеріал покриття сидінь вдвічі міцніший за звичайну тканину, завдяки чому він ідеально підходять для фанатів пригод й відпочинку на природі. Крім того, матеріал сидінь просякнутий спеціальним розчином, завдяки чому сидіння легко миються та додатково захищені від плям і бруду.

Кросовер Jeep Avenger 4xe вже у якості стандартної комплектації оснащено шинами класу M+S (Mud + Snow), які забезпечують надійне зчеплення з дорогою або бездоріжжям за різних погодних умов. Опційно пропонуються шини All Terrain 3PMSF, що забезпечують покращене зчеплення на складній поза-шляховій місцевості. Колісні диски виконані у чорному кольорі, наче додатково підкреслюючи естетичну привабливість автомобіля незалежно від місцевості та умов його експлуатації.

Такі вдосконалення не лише підвищують естетичну привабливість Нового Jeep Avenger 4xe, але й покращують його вражаючі можливості на бездоріжжі. Наприклад, вдалось збільшити параметри геометричної прохідності: кут в'їзду 22 градуси; кут з'їзду 35 градусів; кут рампи 21 градусів; також збільшено кліренс - він дорівнює 210 мм. Нарешті, глибина броду тепер може сягати 400 мм, що дає змогу водіям впевнено долати складніші місцевості з відкритою водою. Таким чином, Новий Jeep Avenger 4xe заново визначає межі пригод і готовий вирушати ще далі!

Нагадаємо, що Новий Jeep Avenger уже доступний в Україні: оголошено прайси, дилері Бренду готові приймати попередній замовлення, перші автомобілі прибудуть у нашу країну вже незабаром.


Источник: Jeep
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015