Новости за 22.02.2023

Новий електричний кросовер KIA помітили у серійному кузовіНовий електричний кросовер KIA помітили у серійному кузові
Видання Motor1 опублікувало нову серію шпигунських знімків майбутнього серійного електричного кросовера KIA EV9.
Найдешевший електромобіль Tesla вперше помітили під час тестівНайдешевший електромобіль Tesla вперше помітили під час тестів
Електричний кросовер стане найдешевшою моделлю бренду. Електрокар отримає коротшу колісну базу та буде побудований на новій платформі.
Nissan оновить популярний кросовер на ринку Азії та АфрикиNissan оновить популярний кросовер на ринку Азії та Африки
Японський автовиробник Nissan запланував оновлення для одного з найпопулярніших компактних кросоверів. Йдеться про модель Nissan Magnite 2023 року, що продається в країнах Азії та Африки.
Bentley відправляє у відставку унікальний двигунBentley відправляє у відставку унікальний двигун
Компанія Bentley зніме з виробництва унікальний шестилітровий W12. Останньою моделлю з таким двигуном стане Bentley Batur від Mulliner.
У США на аукціон виставили гібридний суперкар McLaren Artura після ДТПУ США на аукціон виставили гібридний суперкар McLaren Artura після ДТП
Один із екземплярів Artura після ДТП виставили на аукціон Coрart. У суперкара сильно пошкоджений кузов, виготовлений із вуглецевого волокна та пофарбований у помаранчевий колір.
На продаж виставлено раритетний спорткар Porsche із цікавою історієюНа продаж виставлено раритетний спорткар Porsche із цікавою історією
Усього випустили лише 21 Porsche 907 і всі авто відзначилися гучними перемогами у змаганнях. Саме цей спорткар виграв знамениту гонку Targa Florio.
Volkswagen почав тестувати оновлений мінівен ID.BuzzVolkswagen почав тестувати оновлений мінівен ID.Buzz
Мінівен Volkswagen ID. Buzz вийде на ринок в новій версії з довшою колісною базою. Нові шпигунські фото показують модель LWB у всій красі.
Літаючий «суперкар» на водні вперше піднявся в повітряЛітаючий «суперкар» на водні вперше піднявся в повітря
Австралійська компанія Alauda Aeronautics, яка є виробником революційного літака eVTOL, представила своє нове «літаюче таксі» під назвою Airspeeder Mk4.
Новий Ram 1500 REV розкупили на рік упередНовий Ram 1500 REV розкупили на рік уперед
Електричний пікап Ram 1500 REV надійде у виробництво з 2024 року, але попит на нього вже високий. Тому прийом замовлень на модель уже припинили.
Новий Chery Tiggo 9 розбили на краш-тестіНовий Chery Tiggo 9 розбили на краш-тесті
Компанія Chery провела краш-тести флагманського кросовера Chery Tiggo 9, який буде офіційно анонсований лише цього тижня.
На українському авторинку доля електрокарів вдвічі більша ніж в ЄвропіНа українському авторинку доля електрокарів вдвічі більша ніж в Європі
Протягом першого місяця 2023 року реєстрація електричних і гібридних легкових автомобілів в ЄС продовжувала зростати, на них припадало 9,5% і 26,0% ринку відповідно.
Вчені знайшли нові матеріали, які можуть дозволити розробити потужніші твердотільні батареїВчені знайшли нові матеріали, які можуть дозволити розробити потужніші твердотільні батареї
Дослідницька група з Технічного університету Мюнхена (TUM) стверджує, що знайшла клас електропровідності вище за середній. Це має дозволити розробити потужніші твердотільні батареї.
Компанія Peugeot анонсувала новий 508-йКомпанія Peugeot анонсувала новий 508-й
Французька компанія Peugeot опублікувала коротке тизерне відео, що анонсує дебют нового Peugeot 508.
«Стильний» кросовер Modern MD12 вийшов на тестові випробування«Стильний» кросовер Modern MD12 вийшов на тестові випробування
Електромобіль MD12 від компанії Modern Auto був помічений на дорожніх випробуваннях у Китаї. Цей автомобіль стане флагманським кросовером бренду і конкуруватиме з Tesla Model Y.
Франція презентувала броньовик Jaguar з 40-мм гарматоюФранція презентувала броньовик Jaguar з 40-мм гарматою
Jaguar оснащують 40-мм автоматичною гарматою та протитанковим комплексом Akeron MMP.
У Львові протестували тролейбус «Електрон» з автономним ходомУ Львові протестували тролейбус «Електрон» з автономним ходом
У Львові на вулиці міста у тестовому режимі знову виїхав перший львівський тролейбус «Електрон» з автономним ходом.
Deutsche Bahn замовила 60 водневих автобусівDeutsche Bahn замовила 60 водневих автобусів
Deutsche Bahn замовила 60 водневих автобусів для своєї дочірньої компанії DB Regio Bus.
Ford побудує «батарейний» завод у ТуреччиніFord побудує «батарейний» завод у Туреччині
Ford планує збудувати в Туреччині завод із виробництва акумуляторів для комерційних електромобілів.
Представлено заряджені BMW X5 M та X6 MПредставлено заряджені BMW X5 M та X6 M
Оновлені кросовери тепер оснащені гібридною силовою установкою. Також BMW скоротили кількість доступних модифікацій найпопулярніших моделей.
Журнал GQ назвав DS E-TENSE PERFORMANCE Концептом року!Журнал GQ назвав DS E-TENSE PERFORMANCE Концептом року!
Концепт-кар DS E-TENSE PERFORMANCE отримав престижну нагороду та був названий «Концептом року» за версією GQ Car Awards 2023.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015