Volkswagen почав тестувати оновлений мінівен ID.Buzz

20:11 22.02.2023
Volkswagen почав тестувати оновлений мінівен ID.Buzz

Мінівен Volkswagen ID.Buzz з'явиться на ринку в новій версії з довшою колісною базою. Нові шпигунські фото показують модель LWB у всій красі.

Фотошпигуни у Північній Фінляндії спіймали прототип Volkswagen ID.Buzz LWB практично без камуфляжу. Порівняно з попередніми шпигунськими фотографіями електричного мінівена, цей автомобіль має передню панель серійної моделі, а не передню частину мінівену Multivan. Немає ознак маскування навколо кузова, тому бренд близький до завершення розробки моделі.

Як видно на фотографіях, ця розтягнута версія матиме більшу колісну базу, а розмір задніх дверей натякає на збільшення довжини. За попередньою інформацією, LWB буде на 30 см довшою за стандартну модель, довжина якої становить 4,71 метра. Якщо ці цифри точні, довша версія досягне 5-метрової позначки.

Весь цей додатковий простір дозволить встановити до трьох рядів сидінь, які будуть встановлені на рейковій системі для свободи обертання. Варто чекати на переваги у вантажному відсіку.

Збільшена колісна база також звільнить більше місця для більшого акумулятора. Модель пропонуватиметься із батареєю більшого розміру ємністю 111 кВтг.

Цю новинку варто чекати на продаж з наступного молельного року.


Источник: MMR
Фото: InsideEVs
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015