«Стильний» кросовер Modern MD12 вийшов на тестові випробування

19:21 22.02.2023
«Стильний» кросовер Modern MD12 вийшов на тестові випробування

Електромобіль MD12 від компанії Modern Auto був помічений на дорожніх випробуваннях у Китаї. Цей автомобіль стане флагманським кросовером бренду і конкуруватиме з Tesla Model Y.

Компанія Modern Auto була заснована в Шанхаї у 2019 році та розробляє власні електрокари, виробництво яких здійснюється на заводі Beijing Automobile (BAW). MD12 допоможе збільшити продажі компанії Modern Auto. Це середньорозмірний кросовер, розроблений у сімейному стилі бренду, і він використовує ту ж платформу OMEGA, що і Modern B. Перший прототип MD12 був створений у липні 2022 року, а вже у серпні цей автомобіль вийшов на випробування, коли був помічений уперше в Китаї.

Тепер у Мережі з'явилися нові шпигунські фотографії цієї моделі. Це той самий автомобіль, який був помічений у Турфані минулого року. Ми можемо визначити це за білими бамперами та стрічкою на стійці A. Те, що Modern Auto проводить випробування одного і того ж автомобіля, дозволяє накопичити більше інформації про майбутню новинку.

Modern Auto також вже розсекретив розміри MD12. Вони становлять 4605x1840x1630 мм, довжина, ширина та висота кузова. Але довжина колісної бази поки що невідома. Для порівняння, MD12 на 145 мм коротший, на 138 мм вже і на 6 мм вище, ніж Tesla Model Y.

Інтер'єр також відповідає раніше представленому Modern B. Ми бачимо кермо D-подібної форми з важелем перемикання передач за ним. Центральна консоль отримала великий підвісний сенсорний екран із відсіком для зберігання дріб’язку під ним. Панель приладів MD12 також є цифровою. Оскільки це електромобіль, він не має центрального тунелю, натомість там багато додаткового простору. Сидіння MD12 спортивні із вбудованими підголовниками. В цілому інтер’єр виглядає просто, але дуже красиво.

Modern Auto планує випустити MD12 на ринок цього року, але для початку компанії потрібно отримати схвалення китайського Мінпрому на виробництво електрокара.


Источник: UAMotors
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015