Новости за 21.02.2023

Де і як орендувати автомобіль в Україні: поради експертівДе і як орендувати автомобіль в Україні: поради експертів
Цікавить автомобіль в оренду? Порада експертів: орієнтуйтеся на компанії з великим автопарком. Широкий вибір дає змогу орендувати транспорт, враховуючи особисті вподобання та доступний бюджет.
В Україні утримується тенденція до зниження цін на АЗСВ Україні утримується тенденція до зниження цін на АЗС
Роздрібні ціни на пальне в Україні продовжують знижуватися - з 20-го по 21 лютого бензини в середньому здешевшали на 5-9 коп./л, дизельне пальне - на 36 коп./л.
Зовнішність Renault Clio 2024 розсекреченоЗовнішність Renault Clio 2024 розсекречено
Оновлений хетчбек отримає стильний дизайн із великими ходовими вогнями. Модель також оснастять новими технологіями.
Автомобілі BYD дебютують на ще трьох європейських ринкахАвтомобілі BYD дебютують на ще трьох європейських ринках
Компанія BYD вийшла на ринки Ірландії, Фінляндії та Ісландії.
Suzuki Jimny з електричною силовою очікується у 2026 роціSuzuki Jimny з електричною силовою очікується у 2026 році
Компанія Suzuki планує розробити та випустити Suzuki Jimny з електричною силовою установкою. Його продажі в Європі почнуться, як очікується, у 2026 році.
Hyundai презентувала найрозкішніший у світі вантажний фургонHyundai презентувала найрозкішніший у світі вантажний фургон
Hyundai Staria-Load Premium отримав покращене внутрішнє оздоблення і доступний тільки з автоматичною коробкою передач. Фургон оснастили віртуальною панеллю приладів, клімат-контролем та камерою.
Компанія Changan оновила «спортивний» кросовер Uni-TКомпанія Changan оновила «спортивний» кросовер Uni-T
Новий Changan UNI-T 2023 дебютував у Китаї. Нова модель відрізняється від минулорічної тим, що її салон було перероблено.
Стало відомо, як виглядатиме оновлений Volkswagen ID.3Стало відомо, як виглядатиме оновлений Volkswagen ID.3
Компанія Volkswagen напередодні дебюту опублікувала фотографію оновленого Volkswagen ID.3.
Lamborghini представила унікальний футуристичний суперкарLamborghini представила унікальний футуристичний суперкар
Lamborghini Huracan STO Time Chaser_111100 створили японський дизайнер на честь 60-річного ювілею бренду. Суперкар має деякі деталі від культових моделей Countach, Diablo, Murciélago й Aventador.
Європейський авторинок зростає вже 6 місяців поспільЄвропейський авторинок зростає вже 6 місяців поспіль
Європейський автомобільний ринок зростає вже шість місяців поспіль. За підсумками січня 2023 року продажі нових легкових автівок у країнах ЄС зріс у річному вираженні на 11,3% і склав 760 041 одиницю.
Volkswagen Multivan T7 отримав нову позашляхову версіюVolkswagen Multivan T7 отримав нову позашляхову версію
Volkswagen Multivan T7 отримав безліч доробок, які допоможуть фургону впоратися із суворим бездоріжжям. Всі деталі можна купити окремо або замовити готовий тюнінг-пакет.
На міжнародній виставці представили бельгійський бронеавтомобіль Cockerill i-XНа міжнародній виставці представили бельгійський бронеавтомобіль Cockerill i-X
Даний військовий автомобіль може їхати на високій швидкості по трасі або бездоріжжю. При цьому професіонали галузі відзначають у машині її легкість і скритність, а також здатність нести набір різноманітної зброї.
Mitsubishi готує потужний та економічний 7-ми місний кросоверMitsubishi готує потужний та економічний 7-ми місний кросовер
Новий Mitsubishi Outlander Ralliart буде потужним та економічним плагін-гібридом. Семимісний кросовер зможе проїхати понад 60 км на електротязі.
Електричний кросовер Nissan Ariya подешевшав на 9000 доларівЕлектричний кросовер Nissan Ariya подешевшав на 9000 доларів
Рішення Tesla про зниження вартості Model 3 та Model Y у Китаї на 17% на початку січня стало каталізатором падіння цін на найбільшому у світі ринку електромобілів.
«Гелендваген» отримав нову надпотужну версію від Brabus«Гелендваген» отримав нову надпотужну версію від Brabus
Mercedes-AMG G63 4x4 squared від Brabus отримав збільшення в потужності й тепер розгін до 100 км/год займає менше 4 секунд. Салон позашляховика оброблений дорогою шкірою, алькантарою і карбоном.
Shell і Vitol звинувачують у «затягуванні» війни з УкраїноюShell і Vitol звинувачують у «затягуванні» війни з Україною
Ці компанії, як повідомляє Guardian, використовуючи «лазівку» в режимі санкцій ЄС, постачають нафтопродукти, отримані з російської нафти, через Туреччину в Європу.
У США показали повністю електричні сміттєвозиУ США показали повністю електричні сміттєвози
Republic Services упевнені, що в майбутньому багато компаній у США перейдуть на використання електричних сміттєвозів. Вони хочуть скоротити викиди парникових газів на 35% до 2030 року.
Volkswagen створить електричний спорткарVolkswagen створить електричний спорткар
Німецький Volkswagen планує розробити електричний спорткар. Подейкують, що це буде цивільний варіант трекового спортивного прототипу ID. R.
Прославлений гоночний Ferrari 50-х продають за ціною літакаПрославлений гоночний Ferrari 50-х продають за ціною літака
Ferrari 250 GT Berlinetta TdF - один із найуспішніших гоночних автомобілів 50-х років. Саме цей суперкар за три роки виграв 15 перегонів.
Оновлений Peugeot 2008 знову «засвітився» на фотоОновлений Peugeot 2008 знову «засвітився» на фото
Peugeot готує оновлення для кросовера «2008». Вперше оновлену модель помітили наприкінці січня. Тоді у прототипу була закрита лише задня частина кузова. На новій серії шпигунських фото камуфляжем прикрита й передня.
У Лондоні компанія Mercedes-Benz презентувала концепт «зимової» версії позашляховика G-ClassУ Лондоні компанія Mercedes-Benz презентувала концепт «зимової» версії позашляховика G-Class
Концепт-кар Project Mondo G розроблено спільно Mercedes-Benz і модним домом Moncler. Для позашляховика створили оригінальну «дуту» куртку.
В Україні можуть змінити правила автолізингуВ Україні можуть змінити правила автолізингу
Днями відбулася онлайн-зустріч представників лізингового ринку України, які надають транспортні засоби в користування за договорами фінансового лізингу, та керівництва Головного сервісного центру МВС.
Розсекречено оновлений хетчбек Opel CorsaРозсекречено оновлений хетчбек Opel Corsa
У 2023 році Opel Corsa отримає оновлений дизайн та деякі інші доопрацювання. Модель стане сучаснішою і буде виконана у новому фірмовому стилі бренду.
Компанія Porsche показала ексклюзивний 911 GT3 RSКомпанія Porsche показала ексклюзивний 911 GT3 RS
Спеціальна версія Porsche 911 GT3 RS із зеленим оздобленням на честь культового 911 Carrera RS 1973 року дебютувала у серпні 2022 року на Тижні автомобільної моди у Монтереї.
BMW презентувала ретро-мотоцикл в авіаційному стиліBMW презентувала ретро-мотоцикл в авіаційному стилі
Джерелом натхнення для творців BMW R18 Iron Annie став транспортний літак Junkers Ju-52. Мотоцикл оснащений 92-сильним оппозитним двигуном.
Volkswagen затримує випуск нового електричного седану TrinityVolkswagen затримує випуск нового електричного седану Trinity
Дебют електричного седану Volkswagen Trinity відкладається. Він може бути запущений не раніше 2030 року.
Фургон Volkswagen Transporter перетворили на розкішний автобудинокФургон Volkswagen Transporter перетворили на розкішний автобудинок
Кемпер ABT XNH має все необхідне для далеких подорожей разом із родиною. Він відрізняється більш спортивним дизайном у порівнянні з іншими автобудинками.
З яких країн завезли найбільшу кількість легкових авто в УкраїнуЗ яких країн завезли найбільшу кількість легкових авто в Україну
За весь 2022 рік в Україну було імпортовано 412,9 тисяч легкових авто, загальна митна вартість яких склала майже $3 млрд.
Автомобілі Hyundai отримають світлодіодні монітори на решітці радіатораАвтомобілі Hyundai отримають світлодіодні монітори на решітці радіатора
Технологія дозволить убезпечити дорожній рух. Дисплеї будуть подавати іншим водіям та пішоходам різні знаки, які показуватимуть наміри власника авто.
Changan виводить на ринок «бюджетний» 170-сильний седанChangan виводить на ринок «бюджетний» 170-сильний седан
Китайська компанія Changan розкрила комплектації та вартість нового седана Lamore, відомого на батьківщині як Yida.
Американці назвали найкращі автомобілі 2023 рокуАмериканці назвали найкращі автомобілі 2023 року
До рейтингу найкращих авто потрапили одразу 7 гібридів та електромобілів. Серед автовиробників лідирує концерн Toyota.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015