Розсекречено оновлений хетчбек Opel Corsa

19:58 21.02.2023
Розсекречено оновлений хетчбек Opel Corsa

У 2023 році хетчбек Opel/Vauxhall Corsa отримає серйозне оновлення. Модель сильно зміниться зовні і оснащуватиметься новими технологіями. Про це повідомили на порталі AutoCar.

Opel Corsa отримає нову фірмову решітку радіатора Vizor, яку можна зустріти на багатьох інших моделях бренду - таких, як новий Opel Astra. Також очікується поява більш вузької передньої оптики та змінених бамперів.

«Ми справді робимо велику заяву про те, як він виглядає, але водночас у ньому багато знайомого», - сказав віцепрезидент з дизайну Марк Адамс.

Крім цього, хетчбек Corsa стане більш сучасним. Модель першої із брендів Opel/Vauxhall перейшла на платформу PSA у 2017 році, але новий дизайн з'явився лише у 2021 році з виходом Mokka другого покоління.

Віцепрезидент з дизайну наголосив, що Corsa не експлуатуватиме ретро-дизайн. Натомість модель виглядатиме більш футуристично.

Повністю електричний хетчбек Corsa Electric також знаходиться у розробці. За прикладом спорідненого Peugeot e-208 він отримає акумулятори більшого розміру та збільшений приблизно до 400 км запас ходу.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015