Компанія Changan оновила «спортивний» кросовер Uni-T

23:17 21.02.2023
Компанія Changan оновила «спортивний» кросовер Uni-T

Новий Changan UNI-T 2023 дебютував у Китаї. Нова модель відрізняється від минулорічної тим, що її інтер'єр було перероблено. Тут немає типової для виробника двошарової передньої панелі з дисплеями згори та знизу: є два екрани, але вони знаходяться на одному рівні.

А ось що стосується екстер'єру, то тут все на кшталт Changan: «хижі» фари, геометрична решітка радіатора, вузькі фари ззаду. Кришка багажника має великий спойлер у верхній частині, а зовнішні дзеркала заднього виду двокольорові. Ручки передніх дверей вбудовані в кузов, а ручки задніх дверей закамуфльовані - забарвлені у чорний колір.

Особливістю екстер'єру спортивної версії UNI-T 2023 є помаранчеві акценти, розкидані по всьому кузову.

Хоча кросовер не великий (габарити - 4535x1870x1565 мм), колісна база відповідна - 2710 мм. Повний привод відсутній. Турбований двигун 1.5 має потужність 188 к.с., який працює в парі з двома зчепленнями 7-ступінчастого «робота».

Усередині - двоспицеве кермо з підігрівом та SoC Snapdragon 8155. Також є низка систем допомоги водію - екстреного гальмування, запобігання фронтальним зіткненням, моніторингу сліпих зон тощо. Деякі функції автомобіля можна керувати зі смартфона.


Источник: MMR
Фото: CarNewsChina
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015