Новости за 16.08.2022

Polestar готує потужний електричний родстерPolestar готує потужний електричний родстер
Шведський виробник електромобілів Polestar оголосив про плани організувати серійне виробництво родстера на базі концептуального автомобіля O2.
Dodge відновлює виробництво надпотужного позашляховикаDodge відновлює виробництво надпотужного позашляховика
Популярність надпотужного Dodge Durango SRT Hellcat змусила відновити випуск моделі за рік після зупинки конвеєра. Заряджений 720-сильний позашляховик досі залишається найшвидшим у світі.
Китайці привезли в Європу електричний пікап SAIC Maxus T90EVКитайці привезли в Європу електричний пікап SAIC Maxus T90EV
Китайський виробник SAIC почав продавати у Великобританії електричний пікап Maxus T90EV.
Податківці розповіли, скільки елітних автомобілів в УкраїніПодатківці розповіли, скільки елітних автомобілів в Україні
Державна податкова служба повідомила, що від початку 2022 року й до 9 липня власники автомобілів, які згідно з законодавством обкладаються транспортним податком, сплатили до бюджету 9,2 млн грн.
Відроджений DeLorean звинуватили у крадіжці «електричних» технологійВідроджений DeLorean звинуватили у крадіжці «електричних» технологій
Незадовго до презентації електричного DeLorean Alpha5, який називають наступником культового DMC-12, назріває скандал.
Can-Am займеться випуском електромотоциклівCan-Am займеться випуском електромотоциклів
Найближчими роками бренд Can-Am увійде до числа компаній, які перейшли на випуск екологічно чистих транспортних засобів.
Канадські майстри дали друге життя «Чайці»Канадські майстри дали друге життя «Чайці»
У Канаді виявлено дуже незвичайний універсал ГАЗ-13 «Чайка». У нього розкішний шкіряний салон і велика кількість хрому в обробці.
Під Києвом почали відбудову важливих мостівПід Києвом почали відбудову важливих мостів
На Київщині почали відбудову мостів, які довелося підривати через наступ російських окупантів на Київ.
Lightning Motorcycles представила надшвидкісний електричний байкLightning Motorcycles представила надшвидкісний електричний байк
Американська компанія Lightning Motorcycles представила електричний мотоцикл Tachyon Nb, який боротиметься за звання найшвидшого у своєму сегменті.
Оновлений пункт перетину кордону «Краківець - Корчова» відкрили для автобусівОновлений пункт перетину кордону «Краківець - Корчова» відкрили для автобусів
Сьогодні відкрили оновлений пункт перетину кордону «Краківець – Корчова» у межах проєкту «Відкритий кордон». Тут запрацював новий автобусний термінал для перетину кордону автобусами.
МВС попередило про активізацію автовикрадачівМВС попередило про активізацію автовикрадачів
В Україні найближчими місяцями збільшиться кількість злочинів, у тому числі кількість автовикрадень.
Рада вирішила не повертати акциз на пальнеРада вирішила не повертати акциз на пальне
Законопроєкт не включили до порядку денного...
Іран готується запустити продаж автомобілів у РосіїІран готується запустити продаж автомобілів у Росії
Без французів і тут не обійшлось...
Українці розробили недорогий тримісний позашляховик для ЗСУУкраїнці розробили недорогий тримісний позашляховик для ЗСУ
Багі «Мангуст» збудували на агрегатах ВАЗ-2108, тому його нескладно відремонтувати у польових умовах. Автомобіль демонструє чудові позашляхові якості.
Фанат Tesla перевірив автопілот, поставивши на шляху авто справжню дитинуФанат Tesla перевірив автопілот, поставивши на шляху авто справжню дитину
Віра власників електромобілів Tesla в улюблений бренд настільки непохитна, що вони готові ризикувати життям, щоб це довести.
Skoda показала салон концепт-кара Vision 7SSkoda показала салон концепт-кара Vision 7S
Skoda готує до презентації новий великий електрокар Vision 7S, якому судилося стати носієм нової дизайнерської мови виробника.
У Росії звичайні «Лада» продають за ціною нової Toyota CamryУ Росії звичайні «Лада» продають за ціною нової Toyota Camry
За автомобіль Lada Vesta SW з варіатором в московському автосалоні просять ціну, співставну з вартістю найвищої комплектації нової Toyota Camry в Україні.
Dodge почав продавати кабріолети ChallengerDodge почав продавати кабріолети Challenger
Дилери Dodge почали приймати замовлення кабріолети Challenger. Це не заводські версії маскару, а конверсії, які робить майстерня Drop Top Customs.
На кордоні з Польщею відкриють новий пункт пропускуНа кордоні з Польщею відкриють новий пункт пропуску
Між Україною та Польщею запустять новий прикордонний перехід «Нижанковичі - Мальховіце».
Іран планує запустити складання старих Renault LoganІран планує запустити складання старих Renault Logan
Іранська версія Logan під назвою Renault Tondar може отримати «ВАЗовські» двигуни на 1,6 та 1,8 літра.
«Дія» отримала функцію шерингу авто та документи англійською«Дія» отримала функцію шерингу авто та документи англійською
Міністерство цифрової трансформації України продовжує розширювати список документів, доступних у мобільному застосунку «Дія».
«Старенький» Ford планують продати за ціною двох нових Ferrari«Старенький» Ford планують продати за ціною двох нових Ferrari
У 1970 році випустили всього 499 375-сильних Ford Mustang Boss 429. Автомобіль ідеально зберігся і проїхав лише 27 000 км.
Перший седан в історії Exeed сфотографували під час тестівПерший седан в історії Exeed сфотографували під час тестів
Преміальний бренд Exeed готується вивести на ринок новий електромобіль у кузові седан. Фотографії новинки вже «злили» у мережу.
Компанія Hyundai відкрила інститут з розробки роботівКомпанія Hyundai відкрила інститут з розробки роботів
Hyundai Motor й американська інженерна компанія Boston Dynamics, яка створила чотирилапого робота BigDog, оголосили про відкриття інституту - Boston Dynamics AI Institute.
Салон нового електричного кросовера Mercedes-Benz розкрили на офіційних фотографіяхСалон нового електричного кросовера Mercedes-Benz розкрили на офіційних фотографіях
Електричний кросовер Mercedes-Benz EQE SUV готують до презентації та розсекретили його салон. У новинки встановлений великий екран на всю ширину передньої панелі.
Mahindra і VW готують сімейство недорогих електрокросоверівMahindra і VW готують сімейство недорогих електрокросоверів
Mahindra у 2024-2026 роках випустить одразу 5-ть електричних кросоверів. Створити електрокар допомагають фахівці Volkswagen.
Гібридну BMW 5 Series нового покоління помітили на НюрбургрингГібридну BMW 5 Series нового покоління помітили на Нюрбургринг
Під камуфляжем складно розглянути елементи дизайну авто, але на задньому бампері є наклейка, яка говорить про те, що це гібридна версія моделі.
У Польщі уперше з квітня дешевшає бензинУ Польщі уперше з квітня дешевшає бензин
У Польщі вперше з квітня ціна автомобільного палива почала знижуватись. Ціна бензину «95» опустилася нижче 6 000 злотих за кубометр в оптовій торгівлі, а на АЗС він коштує 6,72-7,03 злотих за літр.
Як змінились тренди та попит на нові авто під час війниЯк змінились тренди та попит на нові авто під час війни
Війна багато в чому змінила наше життя і наші уподобання. Так само змінилися і тренди у попиті серед вітчизняних автомобілістів.
Податковий комітет рекомендує Раді ухвалити акцизний законопроєктПодатковий комітет рекомендує Раді ухвалити акцизний законопроєкт
Податковий комітет ВР, розглянувши проєкт закону про внесення змін до Податкового кодексу щодо ставок акцизного податку, рекомендував Раді внести документ у порядок денний сьомої сесії.
Aston Martin показав унікальний суперкар для обранихAston Martin показав унікальний суперкар для обраних
Суперкар Aston Martin DBR22 призначений для гоночного треку і водити його потрібно в шоломі. Надпотужний кабріолет здатен розігнатися до сотні за 3,4 с та розвинути 319 км/год.
Xiaomi тестує 140 автономних електромобілівXiaomi тестує 140 автономних електромобілів
За словами генерального директора Xiaomi, технологічний гігант уже тестує 140 автомобілів, оснащених сучасною технологією автономного водіння.
Футуристичний електроседан «зі свастикою» надійшов у продажФутуристичний електроседан «зі свастикою» надійшов у продаж
У Китаї офіційно стартували продажі незвичайної моделі від компанії Human Horizons - седана HiPhi Z.
Представлено найрозкішніший двоповерховий автобус Van HoolПредставлено найрозкішніший двоповерховий автобус Van Hool
Найбільш незвичайне в цьому лайнері ховається всередині. Обидва його салони - на нижній і на верхній палубах були повністю переплановані.
Опубліковано зображення найрозкішнішого електро-SUV на ринкуОпубліковано зображення найрозкішнішого електро-SUV на ринку
Mercedes-Maybach EQS SUV стане найдорожчим та оснащеним електромобілем компанії.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015