Новости за 13.06.2024

BMW показала оновлену «двійку» та її спортивну M-версіюBMW показала оновлену «двійку» та її спортивну M-версію
BMW представив оновлену 2 Серію, і якщо ви можете помітити зовнішні зміни - ви дійсно фанат марки.
Дизайнери BMW створили власний преміум смартфонДизайнери BMW створили власний преміум смартфон
Дизайнери німецького автовиробника створили спеціальну версію смартфона під брендом Infinix. Під даною торговою маркою продаються мобільні пристрої на Android переважно для регіонів Азії, Близького Сходу та Африки.
Електричний хот-хетч Alpine A290 представили у Ле-МаніЕлектричний хот-хетч Alpine A290 представили у Ле-Мані
Новий Renault 5 Alpine вирізняється агресивним дизайном і якісним внутрішнім оздобленням. Електрокар запропонують у версіях на 180 і 220 сил, а розгін до 100 км/год в потужнішій модифікації займає 6,4 с.
Неочікувана знахідка: фотошпигуни помітили загадковий AudiНеочікувана знахідка: фотошпигуни помітили загадковий Audi
Німецька компанія Audi проводить тести нової моделі, яка стане заміною одразу двох машин із нинішньої гами - А6 та А7.
Стали відомі європейські ціни на новий Renault CapturСтали відомі європейські ціни на новий Renault Captur
Новий Captur вже надійшов у продаж у Великій Британії, де за базову комплектацію просять від 26 857 доларів, що робить його дешевшим за таких конкурентів як Ford Puma та Volkswagen T-Roc.
Xpeng представив електромобіль у створенні якого брав участь штучний інтелектXpeng представив електромобіль у створенні якого брав участь штучний інтелект
Компанія Xpeng представила електромобіль під назвою Mona 03. За попередніми даними, машина продаватиметься за стартовою ціною нижче 14 000 доларів.
Канада передала Україні першу партію броньованих машини швидкої допомоги ACVSКанада передала Україні першу партію броньованих машини швидкої допомоги ACVS
Бронемашини вирізняються високою мобільністю та надійним захистом. Варіант ACSV оснащений медичним обладнанням для лікування широкого спектра травм у польових умовах, що вкрай важливо в умовах бойових дій.
Сталі відомі найпопулярніші гібридні автівки травняСталі відомі найпопулярніші гібридні автівки травня
У минулому місяці автомобільний парк України поповнили майже 2,1 тисячі гібридних легкових авто HEV та PHEV.
Попри сумніви акціонерів Ілон Маск отримає рекордну преміюПопри сумніви акціонерів Ілон Маск отримає рекордну премію
Акціонери Tesla схвалили рекордний рівень зарплати для Ілона Маска. Водночас за таким пакетом виплат мільярдер отримує акції Tesla, які згодом може конвертувати в готівку.
Україна отримає від Литви ще 14 бронетранспортерів М113Україна отримає від Литви ще 14 бронетранспортерів М113
Уряд Литви схвалив передачу 14 бронетранспортерів М113 Збройним силам України. Військова техніка має прибути в Україну наприкінці цього тижня.
Isuzu презентував оновлений позашляховик MU-XIsuzu презентував оновлений позашляховик MU-X
Isuzu MU-X - 4,8-метровий рамний позашляховик із трьома рядами сидінь. Модель пропонують у дизельних версіях потужністю від 150 до 190 сил.
Український виробник екскаваторів працюватиме на Сили оборониУкраїнський виробник екскаваторів працюватиме на Сили оборони
До кінця року Сили оборони поповняться 36-ма новими екскаваторами-навантажувачами. Усі вони будуть виготовлені на вітчизняному підприємстві TDC.
Aspark SP600 став найшвидшим електромобілем у світіAspark SP600 став найшвидшим електромобілем у світі
Серійний прототип електричного гіперкара показав максимальну швидкість 439 км/год й здобув звання найшвидшого електромобіля на планеті. Раніше цей рекорд належав Rimac Nevera, який видав 413 км/год.
Для електромобілів розробили унікальний зарядний пристрій на сонячних батареяхДля електромобілів розробили унікальний зарядний пристрій на сонячних батареях
Сонячний зарядний пристрій GoSun EV - це компактна система сонячних панелей на даху, розроблена для будь-якого електромобіля чи гібрида з багажником на даху.
Geely та Volvo представили новий електричний седан Z10Geely та Volvo представили новий електричний седан Z10
Електромобіль Lynk n Co Z10 - обтічний 5-метровий седан з багатим оснащенням. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 3,5 с і проїхати 800 км без підзарядки.
Daimler Truck представляє у Європі новий брендDaimler Truck представляє у Європі новий бренд
TruckCharge орієнтований не тільки на операторів вантажних автопарків, а й на промислові компанії, які мають власний або залучений автопарк.
Tatra Trucks покаже в Парижі нове покоління військових машин ForceTatra Trucks покаже в Парижі нове покоління військових машин Force
Tatra Trucks готується до світового дебюту нового армійського автомобіля Tatra Force, яку проведе у Парижі в рамках міжнародної виставки оборонних технологій і військової техніки Eurosatory.
Ford Mustang GTD отримав опціональний пакет Performance PackageFord Mustang GTD отримав опціональний пакет Performance Package
Ford розкрив нові подробиці про найпотужнішу версію Mustang GTD, включаючи фотографії салону, інформацію про додаткові пакети опцій та початкову ціну.
У покинутому сараї знайшли рідкісний спорткар Ford 60-хУ покинутому сараї знайшли рідкісний спорткар Ford 60-х
Ford Mustang Boss 429 - серійна версія авто з перегонів NASCAR. Рідкісний спорткар оснащений 7,0-літровим 375-сильним V8 та здатен розігнатися до 100 км/год за 6,8 с.
Scania розробила безшумну вантажівку для військовихScania розробила безшумну вантажівку для військових
Компанія Scania Defence готує цікаву новинку до майбутньої виставки озброєння Eurosatory, яка відбудеться з 17 по 21 червня у Парижі.
Наступний Nissan GT-R може стати електричнимНаступний Nissan GT-R може стати електричним
Старший віце-президент Nissan Франсуа Бейлі пообіцяв «не робити недоробку GT-R» і підкреслив відданість компанії виробництву спортивних автомобілів.
Кабмін вніс зміни до процедури перевірки водіїв за кермомКабмін вніс зміни до процедури перевірки водіїв за кермом
Уряд вніс зміни до порядку направлення водіїв на огляд на наявність алкогольного та наркотичного стану, зробивши необхідним підтвердження наявності наркотичних засобів або психотропних речовин лабораторним дослідженням у разі позитивного результату первин
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015