BMW показала оновлену «двійку» та її спортивну M-версію

23:13 13.06.2024
BMW показала оновлену «двійку» та її спортивну M-версію

Останнім часом BMW постійно оновлює свій модельний ряд. На днях автовиробник представив рестайлінгову 2 Серію, і якщо ви зможете помітити зміни, то ви дійсно фанат BMW. Продажі розпочнуться в серпні, а невелике підвищення цін зробить весю ленійку дорожчою за 40 000 доларів.

Механічних змін для 2 Серії  немає: 2,0-літровий чотирициліндровий двигун 230i та 3,0-літрова шістка M240i залишаються незмінними, з потужністю 255 к.с. і 382 к.с. відповідно. Всі комплектації оснащені восьмиступінчастою автоматичною коробкою передач, а повний привід xDrive коштує додаткові 2000 доларів.

Зовні оновлена 2 Серія майже не відрізняється від попередниці. Є новий пакет «M Sport Professional» із затемненою окантовкою та додатковим спойлером. BMW додала кілька нових кольорів, включаючи Vegas Red і Zandvoort Blue, який раніше був ексклюзивним для M2, але тепер доступний для M240i.

Найпомітнішою зміною всередині є нова інформаційно-розважальна система на базі BMW iDrive 8.5, яка простіша у використанні. Додано нове стандартне навколишнє освітлення, вбудоване в вентиляційні отвори системи клімат-контролю. Оновлено дизайн керма, включаючи кермо з плоским низом для спортивних версій, а підігрів сидінь тепер є стандартом.

BMW M2 2025 року отримав на 20 к.с. більше, тепер його потужність становить 473 к.с. Це той самий 3,0-літровий твін-турбо двигун, що використовується в багатьох автомобілях M, але з покращеною схемою дросельної заслінки для швидшої реакції. Збільшена потужність скорочує час розгону до сотні на 0,1 секунди: до 4,1 секунди з механічною коробкою передач і до 3,9 секунди з автоматичною.

BMW не змінив кузов нового M2, але розширив палітру кольорів, а значки та наконечники вихлопу тепер чорні. Салон отримав новітню інформаційно-розважальну систему BMW iDrive 8.5, нове кермо з плоским низом і додаткові червоні акценти для стандартних спортивних сидінь. Карбонові ковші тепер доступні як окрема опція, а не як частина дорогого пакета Carbon Fiber.

Виробництво BMW M стартує в серпні, а базова ціна підвищується з 64 195 до 66 075 доларів.


Источник: 24tv.ua
Фото: Motor1
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015