Ford Mustang GTD отримав опціональний пакет Performance Package

16:18 13.06.2024
Ford Mustang GTD отримав опціональний пакет Performance Package

Ford розкрив нові подробиці про найпотужнішу версію Mustang GTD, включаючи фотографії салону, інформацію про додаткові пакети опцій та початкову ціну в 325 тисяч доларів. Це робить GTD у 7,5 разів дорожчим за Mustang GT з V8 та механічною коробкою передач і у 10,5 разів дорожчим за базову модель.

Хоча різниця в ціні значна, лімітована версія отримала ряд цікавих покращень. Салон GTD отримав нові спортивні сидіння з символікою на підголівниках, титанові пелюстки перемикання передач з перфорацією, вуглепластикові вставки та оновлену графіку цифрових приладів і тачскріну. Задні сидіння замінені підвіскою, що покращує керованість автомобіля.

Mustang GTD доступний із пакетами Performance та Lightweight, а також лінійкою Carbon, де кузов залишається незабарвленим на капоті, даху та частинах кришки багажника. Carbon-пакет також включає 20-дюймові колеса з алюмінію або магнію.

Під капотом розташований 5,2-літровий компресорний V8 з потужністю понад 800 кінських сил. Аеродинамічний обвіс покращено, а масу автомобіля знижено завдяки використанню дорогих матеріалів і відмові від шумоізоляції. Новинка здатна пройти Північну петлю Нюрбургрингу швидше за сім хвилин.


Источник: MMR
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015