Новости за 08.02.2023

Mercedes-Benz Sprinter став електромобілемMercedes-Benz Sprinter став електромобілем
Електромобіль Mercedes eSprinter запропонують у версіях на 136 та 204 к.с. і з трьома варіантами батареї. «Далекобійна» модифікація здатна проїхати 400 км без підзарядки.
Електричного наступника Durango показали на рендерахЕлектричного наступника Durango показали на рендерах
Експерти видання Carscoops створили рендер майбутньої новинки. Очікується, що електричний позашляховик отримає назву Dodge Rampage та буде представлений у 2027 році.
У США знайшли застосування акумуляторам, знятим з електромобілівУ США знайшли застосування акумуляторам, знятим з електромобілів
Компанія B2U Storage Solutions, стартап із Лос-Анджелеса, заявила, що створила місткість для зберігання електроенергії, яку виробляє сонячна електростанція.
Американські поліцейські пересідають на електромобілі TeslaАмериканські поліцейські пересідають на електромобілі Tesla
Американські поліцейські задоволені електромобілями Tesla. Вони зазначають їх безшумність, низьку вартість експлуатації та швидкий розгін.
Китайці готують електричний аналог Suzuki JimnyКитайці готують електричний аналог Suzuki Jimny
Публічний дебют нового електричного позашляховика Baojun заплановано на квітень 2023 року.
На румунському нафтопереробному заводі Petromidia завершено ремонтні роботиНа румунському нафтопереробному заводі Petromidia завершено ремонтні роботи
Румунська компанія Rompetrol Rafinare заявила, що її нафтопереробний завод Petromidia Navodari працює на оптимальній потужності після завершення запланованих робіт з технічного обслуговування.
Найпопулярніший кросовер Ford можуть зняти з виробництваНайпопулярніший кросовер Ford можуть зняти з виробництва
Майбутнє Ford Kuga та Escape під великим питанням. Виробник планує зробити ставку на великі кросовери та пікапи, а компактним моделям приділятимуть менше уваги.
Скільки електромобілів зареєстровано в Україні?Скільки електромобілів зареєстровано в Україні?
Експерти Інституту досліджень авторинку назвали кількість електромобілів на українському ринку.
Kawasaki випускає нову версію NinjaKawasaki випускає нову версію Ninja
Новий спортивний мотоцикл Kawasaki Ninja ZX-4RR KRT Edition коштуватиме менше ніж 10 тисяч доларів.
Дуже рідкісний 60-річний Citroen виставили на торгиДуже рідкісний 60-річний Citroen виставили на торги
Citroen DS у кузові кабріолет дуже рідкісний - випущено лише 1 365 таких авто. Під його капотом встановлений скромний 1,9-літровий двигун на 86 к.с.
Ferrari запатентувала технологію, яку описав Ілон МаскFerrari запатентувала технологію, яку описав Ілон Маск
Ferrari може використати одну з ідей родстера Tesla наступного покоління Ілона Маска.
Визначено найпопулярніші вживаних авто з-за кордону у січніВизначено найпопулярніші вживаних авто з-за кордону у січні
Експерти Інституту досліджень авторинку проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили топ-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у січні.
Серійний Tank 700 вперше помітили «на дорозі»Серійний Tank 700 вперше помітили «на дорозі»
Китайські ЗМІ розтиражували знімки серійного «сімсотого», поміченого під час транспортування десь у Китаї.
Renault Duster третього покоління надійде у продаж восени 2024 рокуRenault Duster третього покоління надійде у продаж восени 2024 року
Компанія Renault планує восени 2024 року почати продавати Renault Duster нового покоління. Це буде вже третє покоління популярного бюджетного кросовера.
Porsche та Bentley відкликають понад 20 тисяч автомобілівPorsche та Bentley відкликають понад 20 тисяч автомобілів
Преміальні автомобілі можуть спалахнути через дефект у зовнішньому насосі охолоджувальної рідини системи клімат-контролю. Усунення несправностей здійснять за кошти автовиробника.
Lamborghini Urus PHEV помітили на тестахLamborghini Urus PHEV помітили на тестах
Замаскований Urus потрапив на «приціл» журналістів під час випробувань в екстремальних умовах.
Nissan представив недорогий сімейний седан із дуже низькою витратою паливаNissan представив недорогий сімейний седан із дуже низькою витратою палива
Седан Nissan Sentra змінився зовні та отримав збільшений дисплей у салоні. Поряд із бензиновими версіями доступний і економічний гібрид e-Power.
В Ірані розпочали виробництво оновленого седана IKCO TaraВ Ірані розпочали виробництво оновленого седана IKCO Tara
Іранська компанія Iran Khodro розпочала виробництво двох нових версій седана Tara. Як стало відомо, вони отримали позначення V3 та V4.
Рідкісний американський автомобіль 15 років простояв занедбаним у гаражіРідкісний американський автомобіль 15 років простояв занедбаним у гаражі
Усього випустили лише 500 Dodge Omni Shelby GLH-S. Хетчбек оснащений 175-сильним турбомотором та здатний розігнатися до 100 км/год за 6,5 с.
Новий BMW X5 показали на офіційному відеоНовий BMW X5 показали на офіційному відео
Новий кросовер BMW X5 2024 року вперше показали в офіційному відеоролику, який підтвердив, що у нього буде нова решітка радіатора з підсвічуванням, а також новий передній бампер.
Tesla Model 3 підготували до змагань на швидкісних трекахTesla Model 3 підготували до змагань на швидкісних треках
Tesla Model 3 перетворили на трековий суперкар. Електромобіль може генерувати 1,8 тонни притиску.
Унікальний Bentley Bentayga продали на аукціоні за рекордну сумуУнікальний Bentley Bentayga продали на аукціоні за рекордну суму
За ексклюзивний кросовер із подовженою колісною базою виручили 1 млн доларів. Він відрізняється унікальним оздобленням і був створений спеціально для винного фестивалю.
Lexus оцінив свій електричний кросовер RZ 450eLexus оцінив свій електричний кросовер RZ 450e
Перша фаза анонсу першого електромобіля марки Lexus відбулася ще у квітні минулого року, але на ринку США машина почала пропонуватися для замовлення тільки зараз.
Прототип Tesla Cybertruck навчили маневрувати всіма чотирма колесами одночасноПрототип Tesla Cybertruck навчили маневрувати всіма чотирма колесами одночасно
У сервісі мікроблогів Twitter було опубліковано нове відео рулювання чотирма колесами у виконанні Tesla Cybertruck. Ролик дає найкраще уявлення про цю функцію.
Stellantis розпочинає виробництво абсолютно Нового Jeep Avenger в Тихи ПольщаStellantis розпочинає виробництво абсолютно Нового Jeep Avenger в Тихи Польща
Одразу після вручення титулу Європейського автомобіля року 2023, 31 січня на заводі Stellantis у Тихи Польща стартувало регулярне виробництво Нового Jeep Avenger.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015