Електричного наступника Durango показали на рендерах

23:39 08.02.2023
Електричного наступника Durango показали на рендерах

Автовиробники продовжують переходити на випуск електромобілів, відмовляючись від машин із ДВЗ. Не залишилася осторонь і американська марка Dodge, яка також має намір переводити моделі, що випускаються, на електротягу. Отримає «зелену» альтернативу і модель Durango.

Експерти видання Carscoops створили рендер майбутньої новинки, а також пофантазували над її ім'ям. Очікується, що електричний позашляховик отримає назву Dodge Rampage та буде представлений у 2027 році. Судячи з зображень, модель стане більш футуристичною зовні і перегукуватиметься з Hornet.

В екстер'єр електричного позашляховика переважають рубані грані та ефектні виштампування. Ще можна відзначити вузьку світлодіодну оптику, масивні бампери, широку лінію скла та великі колеса. Доповнюють брутальний образ обважування з темного пластику та рейлінги на даху.

На думку інсайдерів, салон майбутнього електрокара буде сучасним та просторим. У його оснащення увійде цифрова панель приладів і мультимедійна система, екрани яких об’єднані в один блок. Також дисплеї призначені для пасажирів другого ряду. Є чотири окремі сидіння, панорамний дах, система клімат-контролю та широкий список систем допомоги водієві. Наскільки цей рендер Dodge Rampage відповідає дійсності, покаже час.


Источник: Авто Центр
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015