Новости за 03.07.2024

На український ринок виходить новий Nissan Qashqai 2024На український ринок виходить новий Nissan Qashqai 2024
Кросовер Nissan Qashqai став виразнішим на вигляд і багато оснащений вже у базовій версії. Усі варіанти моделі є електрифікованими.
Продажі Toyota GR86 у 5 разів більші за Subaru BRZПродажі Toyota GR86 у 5 разів більші за Subaru BRZ
Subaru вміє створювати чудові автомобілі, але не вміє їх продавати. Приклад з «близнюками» Toyota GR86 та Subaru BRZ яскраво це демонструє. Величезна розбіжність у продажах показує, наскільки важлива розвинена дилерська мережа.
Rivian закликав клієнтів не використовувати килимки від старих моделей в новихRivian закликав клієнтів не використовувати килимки від старих моделей в нових
Власників оновлених електричних позашляховиків Rivian серії R1 попереджають про ризики від використання килимків для дорестайленгових машин, які можуть призвести до «залипання» педалі акселератора та потенційної аварії.
Імпорт легковиків в червні дещо збавив темпиІмпорт легковиків в червні дещо збавив темпи
Експерти проаналізували статистику перших реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших моделей, які «приганяли» з-за кордону у червні 2024 року.
Land Rover показав надпотужний Defender OCTALand Rover показав надпотужний Defender OCTA
Новий Land Rover Defender OCTA оснащений 5,0-літровим компресорним V8 на 635 сил. Позашляховик стартує до сотні за 4 с і вирізняється чудовою прохідністю.
Незалежний дизайнер показав наступника Honda NSXНезалежний дизайнер показав наступника Honda NSX
Honda планує розширювати свій модельний ряд, особливо для ринку США. Попри те, що офіційних заяв про наміри створити наступника спорткара NSX не було, автомобільні фанати активно діляться власними уявленнями майбутньої моделі.
Постачання Tesla в Китаї скоротяться на чвертьПостачання Tesla в Китаї скоротяться на чверть
Прогнозується, що у другому кварталі Tesla продасть на 5,8 відсотка менше автомобілів порівняно з минулим роком.
Китайські електромобілі завойовують ринки ЄвропиКитайські електромобілі завойовують ринки Європи
Результати за травень 2024 року показують, що на китайські електромобілі прийшлось 19 відсотків продажів, що на 6 відсотків більше, ніж за той самий місяць минулого року.
Новітній кросовер Cupra Terramar помітили на дорогахНовітній кросовер Cupra Terramar помітили на дорогах
Cupra Terramar - новий компактний кросовер на платформі Volkswagen Tiguan і Audi Q3. Модель запропонують у бензинових, дизельних та гібридних версіях.
Zeekr готує новий електрокросовер CX1EZeekr готує новий електрокросовер CX1E
Китайський автовиробник активно тестує новий електрокросовер з кодовою назвою CX1E. Як повідомляють інсайдери, новинка використовує ту ж трансмісію та платформу, що й седан 007.
Суперкар Pagani Huayra отримав версію «на ручці»Суперкар Pagani Huayra отримав версію «на ручці»
Справжні цінителі швидкості та безкомпромісних спортивних машин оцінять старання інженерів компанії Pagani, які вперше запропонували варіант суперкара Huayra з механічною коробкою передач.
У Німеччині проти продажу автосалонів Mercedes-Benz протестують тисячі людейУ Німеччині проти продажу автосалонів Mercedes-Benz протестують тисячі людей
Близько 25 тисяч співробітників Mercedes-Benz вийшли на демонстрацію проти запланованого продажу автосалонів компанії. П
Toyota придумала незвичне застосування для воднюToyota придумала незвичне застосування для водню
Співробітники Toyota побудували піч і тепер використовують її для приготування піци та круасанів протягом робочого дня.
Законодавцем моди на 34-метрові фури стає ШвеціяЗаконодавцем моди на 34-метрові фури стає Швеція
Ця скандинавська країна відтепер вважається європейським лідером впровадження довгомірного транспорту: до умовного клубу власників найдовших фур тепер додалося поштове відомство країни PostNord.
В Україні зменшилась кількість ДТП з мотоцикламиВ Україні зменшилась кількість ДТП з мотоциклами
Близько 1,2 тис. аварій за участі мотоцикла чи мопеда було зафіксовано за 5 місяців 2024 року, за даними Патрульної поліції. Загалом цьогоріч стається на 14% менше таких ДТП, ніж у попередні роки.
Культовий суперкар Lamborghini 40 років простояв у вітальні будинкуКультовий суперкар Lamborghini 40 років простояв у вітальні будинку
Суперкар Lamborghini Miura P400 S із 370-сильним V12 був один із найшвидших авто свого часу. Він здатен розігнатися до 100 км/год за 5,5 с і розвинути 282 км/год.
Huawei показав розкішний салон свого флагмана Stelato S9Huawei показав розкішний салон свого флагмана Stelato S9
Повністю електричний седан Stelato S9 від концерну Huawei потроху обростає подробицями. Після весняного показу зовнішності майбутнього флагмана компанія поділилася оздобленням салону.
Volkswagen забирає у топ-менеджерів службові PorscheVolkswagen забирає у топ-менеджерів службові Porsche
Топ-менеджери Volkswagen більше не зможуть пересуватись на службових Porsche через намагання компанії скоротити витрати на рівні групи.
Які вживані авто в червні купували на внутрішньому ринку найчастіше?Які вживані авто в червні купували на внутрішньому ринку найчастіше?
Експерти проаналізували статистику реєстрацій легкових авто та визначили ТОП-20 найпопулярніших вживаних моделей, які купували (та переоформлювали) в Україні у червні.
Українці все частіше обирають гібриди та електромобіліУкраїнці все частіше обирають гібриди та електромобілі
Частка бензинових авто зменшується, дизель стабільний, а гібриди та електромобілі стають дедалі популярнішими.
В Україні суд позбавив водія права керувати авто на 56 роківВ Україні суд позбавив водія права керувати авто на 56 років
Громадянин України неодноразово був позбавлений водійських прав за керування авто у стані сп'яніння. Утім, він постійно ігнорував покарання та сідав за кермо авто в нетверезому стані.
Tatra Force дебютувала у версії для спецназуTatra Force дебютувала у версії для спецназу
Модель Tatra Force нового покоління опановує чергові професії. Нещодавно автомобіль у виконанні водомету для підтримки правопорядку було поставлено до підрозділу спецназу чеської столиці.
Нова Mazda MX-5 Miata на честь 35-річчя серії вже на підходіНова Mazda MX-5 Miata на честь 35-річчя серії вже на підході
Mazda MX-5 Miata цього року виповнюється 35 років, і автовиробник планує відзначити цю подію випуском спеціальної версії.
DJI показала свій перший серійний електробайк за ціною легкового автоDJI показала свій перший серійний електробайк за ціною легкового авто
Виробник електроніки до кінця року випустить свій перший електровелосипед - електричний гірський байк Amflow PL із вуглецевого волокна, укомплектований двигуном Avinox.
Броньовики «Новатор» вже із заводу йдуть з системами РЕББроньовики «Новатор» вже із заводу йдуть з системами РЕБ
Компанія «Українська бронетехніка» комплектуватиме виготовлені броньовані автомобілі «Новатор» українськими засобами радіоелектронної боротьби фірми Kvertus.
Xpeng презентувала новий бюджетний електромобіль Mona M03Xpeng презентувала новий бюджетний електромобіль Mona M03
Електромобіль Xpeng Mona M03 - 4,8-метровий ліфтбек D-класу з великим багажником. Модель запропонують у версіях потужністю 190 та 218 к.с.
Ательє Hennessey прокачало пікап Ram 1500 до 400 силАтельє Hennessey прокачало пікап Ram 1500 до 400 сил
Американські майстри тюнінгу з техаської компанії Hennessey Performance презентували стильний пікап Mammoth 400 на базі Ram 1500 Laramie.
Україна та Норвегія погодили продовження «транспортного безвізу»Україна та Норвегія погодили продовження «транспортного безвізу»
Заступник міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України Сергій Деркач заявив, що Київ погодив із Норвегією продовження лібералізації вантажних перевезень.
Стартувало серійне виробництво абсолютно нового Volkswagen MagotanСтартувало серійне виробництво абсолютно нового Volkswagen Magotan
FAW Volkswagen запустив серійне виробництво нового седана Magotan, побудованого на платформі актуального Passat.
На українських пунктах пропуску завершується модернізація освітленняНа українських пунктах пропуску завершується модернізація освітлення
На міжнародних автомобільних пунктах пропуску Закарпатської області завершується модернізація освітлення: операційна ефективність, безпека та захист тепер значно поліпшаться.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015