Новости за 03.03.2023

Виробництво дизельного пального у Болгарії торік зросло на 60%Виробництво дизельного пального у Болгарії торік зросло на 60%
2022 року Болгарія значно збільшила обсяги виробництва нафтопродуктів, свідчать дані Національного інституту статистики.
Розсекречено нову AC Cobra другого поколінняРозсекречено нову AC Cobra другого покоління
AC Cobra стане більшим і комфортнішим, а також отримає сучасні опції. Топова 654-сильна версія зможе розганятися до 100 км/год за 3,6 с.
BMW вивела на тести електрокар i4 M50BMW вивела на тести електрокар i4 M50
Фотошпигуни помітили на зимових випробуваннях повністю електричну модифікацію BMW i4 M50.
Найдешевший електрокар від Tesla показали на перших рендерахНайдешевший електрокар від Tesla показали на перших рендерах
Найближчі кілька років вийде електрокар, який коштуватиме в 2 рази дешевше за Model 3.
Toyota Aygo X отримає лімітовану версію UndercoverToyota Aygo X отримає лімітовану версію Undercover
Лімітований кросовер створений у колаборації із модним брендом Undercover. Він відрізняється новими декоративними елементами зовні та всередині.
Ринок вантажівок у лютому продемонстрував зростанняРинок вантажівок у лютому продемонстрував зростання
У лютому було зафіксовано зростання ринку нових вантажних автомобілів і Україні, навіть у порівнянні з довоєнними показниками.
Sono Motors відмовляється від розробки «сонячних» автомобілів SionSono Motors відмовляється від розробки «сонячних» автомобілів Sion
Sono Motors вирішила припинити розробку електромобілів Sion на сонячних батареях, щоб зосередитись на легкому капітальному бізнесі, який працює тільки на сонячній енергії.
Changan загрожує судом Geely через дизайн нових автомобілівChangan загрожує судом Geely через дизайн нових автомобілів
У седані Geely Galaxy Light знайшли схожість з деякими моделями Changan. Geelу, зі свого боку, заперечують усі звинувачення.
Туніс імпортує рекордні обсяги російського газойлю та ДПТуніс імпортує рекордні обсяги російського газойлю та ДП
У лютому Туніс імпортував майже 77 тис. барелів на добу російського газойлю і дизельного пального порівняно з 20 тис. барелів на добу у січні 2023 року і 25 тис. барелів на добу в грудні минулого року.
Презентація «планів» Tesla розчарувала інвесторівПрезентація «планів» Tesla розчарувала інвесторів
Багатогодинна презентація Ілона Маска щодо планів Tesla перед інвесторами провалилась, оскільки виробник електромобілів не розкрив подробиць про моделі наступного покоління, які лежать в основі наступного етапу зростання.
Компанія Honda показала бюджетний седан CityКомпанія Honda показала бюджетний седан City
Honda City змінилася зовні й отримала покращене оздоблення салону. Седан пропонують у бензиновій і гібридній модифікаціях.
Rivian підтверджує випуск кросовера з запасом ходу понад 600 кілометрівRivian підтверджує випуск кросовера з запасом ходу понад 600 кілометрів
Це буде найдалекосяжніший варіант R1S і, ймовірно, найдорожча модель із подвійним двигуном, хоча ціни ще не оголошені.
Honda представила найпотужніший Honda Civic Type RHonda представила найпотужніший Honda Civic Type R
Компанія Honda представила новий пейс-кар Honda Civic Type R 2023 року. Це найпотужніший автомобіль безпеки за всю 30-річну історію серії Type R.
Останню нову «Ниву» у Великій Британії ніхто не хоче купуватиОстанню нову «Ниву» у Великій Британії ніхто не хоче купувати
Lada Niva ввезена до Великобританії ще рік тому, але й досі не продана, навіть попри знижену ціну. Позашляховик виявився нікому не потрібним.
Новий Opel Movano - найбільший фургон Бренду готується прибути в УкраїнуНовий Opel Movano - найбільший фургон Бренду готується прибути в Україну
Бренд Opel оголошує першу інформацію про свій найбільший комерційний автомобіль - зустрічайте Новий Movano, який готується прибути в Україну.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015