Найдешевший електрокар від Tesla показали на перших рендерах

23:33 03.03.2023
Найдешевший електрокар від Tesla показали на перших рендерах

Компанія Tesla провела чергову презентацію для інвесторів, у рамках якої вона поділилася планами свого розвитку. Щоправда, жодної конкретики щодо цього американський виробник не повідомив. Єдине, що він підтвердив - це те, що в найближчі кілька років вийде електрокар, який коштуватиме в 2 рази дешевше за Model 3.

Незважаючи на сказане, у Мережі вже з'явилися перші рендери такого автомобіля. На них зображено електрокар, який багато в чому копіює поточні моделі Tesla. Тобто, на думку автора рендерів, американська компанія найближчими роками не планує переглядати дизайн своїх продуктів. Представлена ??новинка також відрізняється купеподібним кузовом із плавними переходами між окремими деталями. Автомобіль отримав тонку оптику овальної форми. Передній бампер доповнюється вузькими вентиляційними отворами та стандартним для Tesla повітрозабірником.

Корма у представленої новинки, як і загалом в інших електрокарів американської марки, піднята. Тут видно тонкий спойлер, під яким знаходяться невеликі ліхтарі. Крім того, представлена ??новинка комплектується великими колісними дисками.

Нагадаємо, що Tesla ще 2020 року пообіцяла випустити електрокар, який коштуватиме 25 тисяч доларів. Наразі представники компанії не озвучують ціни на майбутні новинки. Однак вони підкреслили, що найближчими роками собівартість виробництва електрокарів виявиться значно зменшиться. Для цього компанія перегляне алгоритм збирання автомобілів на більш ефективний. Також Tesla збирається незабаром представити новий акумулятор без рідкісноземельних металів.


Источник: Drive
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015