Новости за 02.07.2024

Названо найнадійніші авто з пробігом у віці трьох роківНазвано найнадійніші авто з пробігом у віці трьох років
У рамках дослідження визначили 36 кращих вживаних автомобілів різних класів. Майже половина з них - продукція концерну Toyota Motor.
Тюнери додали агресії оновленому Cupra LeonТюнери додали агресії оновленому Cupra Leon
Фахівці ательє JE Design, яке спеціалізується на доопрацюванні автомобілів, представило тюнінг-кит для Cupra Leon. І так ефектному хот-хэтчу надали візуальної агресії.
Уряд виділив 2,4 млрд грн з Резервного фонду на ремонт дорігУряд виділив 2,4 млрд грн з Резервного фонду на ремонт доріг
На відновлення доріг місцевого значення, якими користуються ЗСУ, виділили 2,4 мільярда гривень.
Tesla запатентувала систему автоматичної дезінфекціїTesla запатентувала систему автоматичної дезінфекції
Tesla подала заявку на отримання патенту на автоматизовану систему дезінфекції для своїх майбутніх безпілотних електромобілів, які працюватимуть у таксі.
Внутрішній ринок у червні: «переписування» закінчуються, показники нормалізуютьсяВнутрішній ринок у червні: «переписування» закінчуються, показники нормалізуються
Експерти проаналізували статистику реєстраційних операцій у червні 2024 року та визначили, який стан справ на ринку вживаних легковиків в Україні.
Незалежний дизайнер показав Fiat Grande Panda від AbarthНезалежний дизайнер показав Fiat Grande Panda від Abarth
Нещодавно представлений Fiat Grande Panda заснований на платформі Stellantis Smart Car Platform, яку також використовують Citroen C3, Opel Frontera та абсолютно новий Citroen C3 Aircross.
Електромобілі в півтора рази проблемніші за авто з ДВЗЕлектромобілі в півтора рази проблемніші за авто з ДВЗ
Згідно з дослідженням JD Power, електромобілі та гібриди ламаються в 1,5 рази частіше за автомобілі з двигуном внутрішнього згоряння (ДВЗ).
Maserati презентувала електричну яхту за 2,5 млн євроMaserati презентувала електричну яхту за 2,5 млн євро
Прекрасним доповненням до електромобіля GranCabrio Folgore стане новинка від компанії Maserati - стильна та елегантна яхта Tridente на «батарейках».
На український ринок вийде італійський преміальний кросовер TonaleНа український ринок вийде італійський преміальний кросовер Tonale
Alfa Romeo Tonale - невеликий 4,5-метровий кросовер із виразним дизайном і багатим оснащенням. В Україні модель запропонують у 160-сильній гібридній версії.
Продажі найбільшого автовиробника КНР зросли до рекордного рівняПродажі найбільшого автовиробника КНР зросли до рекордного рівня
Компанія BYD продала рекордну кількість електричних та гібридних автомобілів у другому кварталі, оскільки зниження цін та нові технології стимулювали споживачів до покупок.
1300-сильний електросуперкар Yangwang U9 випробували на Нюрбургрингу1300-сильний електросуперкар Yangwang U9 випробували на Нюрбургрингу
BYD став одним із найбільших у світі автовиробників за обсягом продажів, переважно продаючи доступні автомобілі, але компанія явно жадає більшого.
На тестах помітили гіперкар Ferrari F250На тестах помітили гіперкар Ferrari F250
Прототип автомобіля, який нещодавно помітили поблизу Маранелло, залишається замаскованим, але його силует відповідає контурам, зазначеним у запрошеннях.
Koenigsegg Jesko встановив 4 світові рекорди швидкостіKoenigsegg Jesko встановив 4 світові рекорди швидкості
Шведська компанія Koenigsegg провела заїзди найшвидшого на планеті гіперкара, в рамках яких серійний Jesko Absolut встановив чотири світові рекорди швидкості.
Оновлений кросовер MG HS показали на офіційних тизерахОновлений кросовер MG HS показали на офіційних тизерах
Кросовер MG HS стане більшим і стрімкішим на вигляд. Модель пропонуватимуть у 188-сильній бензиновій та 245-сильній плагін-гібридній версіях.
Митники Литви перекрили канали поставки техніки в Росію та БілорусьМитники Литви перекрили канали поставки техніки в Росію та Білорусь
Митники Литви викрили схему обходу санкцій, за якою Росія та Білорусь ввозили на свою територію заборонені санкціями Євросоюзу транспортні засоби.
Ferrari обіцяє безкоштовно замінювати батареї плагін-гібридівFerrari обіцяє безкоштовно замінювати батареї плагін-гібридів
Компанія Ferrari представила одразу дві нові програми розширеної гарантії на свої плагін-гібриди. Нова програма поширюється на SF90 Stradale, SF90 Spider, SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider, 296 GTB і 296 GTS.
Показано бюджетний кросовер Toyota Frontlander 2024Показано бюджетний кросовер Toyota Frontlander 2024
Новий кросовер Toyota Frontlander 2024 випускається на спільному підприємстві GAC Toyota у Китаї. Стартова ціна базової моделі становить 17 300 доларів.
Ринок нових авто у червні: результатиРинок нових авто у червні: результати
Експерти проаналізували статистику реєстрацій транспортних засобів у червні 2024 року, описали динаміку ринку та визначили 20 найпопулярніших нових легковиків місяця.
Електровантажівки eActros 600 пройшли випробування на дорогах Північної ЄвропиЕлектровантажівки eActros 600 пройшли випробування на дорогах Північної Європи
Дві тестові електровантажівки завершують північний тур «European Testing Tour 2024 eActros 600» в Норвегії, проїхавши до найпівнічнішої точки континенту 4436 кілометрів виключно на акумуляторній батареї.
Toyota знімає з виробництва базову версію SupraToyota знімає з виробництва базову версію Supra
Toyota вирішила припинити виробництво базової версії Supra з 2.0-літровим двигуном. На північноамериканському ринку залишаться лише дві версії моделі: 3.0 та 3.0 Premium.
Кабмін оцінив доходи бюджетів від підвищення акцизу на паливо до рівня ЄСКабмін оцінив доходи бюджетів від підвищення акцизу на паливо до рівня ЄС
У 2025-2027 роках доходи бюджетів від акцизу на паливо зростуть більше ніж на 100 млрд грн, якщо ВР ухвалить пропозицію уряду щодо ставок.
Зенітникам ППО ЗСУ купили 50 пікапів Mitsubishi L200Зенітникам ППО ЗСУ купили 50 пікапів Mitsubishi L200
Фонд «Повернись живим» 1 червня поділився приємною звісткою: в рамках програми «Запакуй небо - прокачай ППО» вдалося зекономити майже 48 мільйонів гривень.
BMW інтегрує Netflix у машини з автопілотомBMW інтегрує Netflix у машини з автопілотом
Компанія BMW інтегрує сервіс Netflix у свої авто з 2 і 3 рівнем автономного водіння. Окрім того, BMW випередив Tesla і став першим автовиробником, який отримав схвалення для поєднання систем 2 та 3 рівня в одному автомобілі.
Виявлено розкішний 46-річний Mercury Gran Marquis без пробігуВиявлено розкішний 46-річний Mercury Gran Marquis без пробігу
Mercury Gran Marquis не експлуатували, тому він має вигляд нового авто. Розкішний 5,7-метровий седан оснащений величезним 7,5-літровим V8.
Уряд Нідерландів продовжив звільнення від податку на авто для українських біженцівУряд Нідерландів продовжив звільнення від податку на авто для українських біженців
Уряд Нідерландів оголосив про продовження тимчасового звільнення від сплати податку на транспортні засоби (MRB) та податку на автомобілі і мотоцикли (BPM) для українських біженців.
Volvo Group продала французьку ArquusVolvo Group продала французьку Arquus
Військовий підрозділ Volvo Group перейшов у власність бельгійській оборонній компанії John Cockerill Defense.
Тягачі, екскаватори та душові комплекси - нова партія техніки для ЗСУ від ГО Справа громадТягачі, екскаватори та душові комплекси - нова партія техніки для ЗСУ від ГО Справа громад
Громадська організація «Справа громад» та Фонд Порошенка підготували для ЗСУ чергову партію такої необхідної техніки.
Прифронтові громади приростають спецтехнікою JCB 4СХ SitemasterПрифронтові громади приростають спецтехнікою JCB 4СХ Sitemaster
Попри складні прифронтові умови, Донеччина підтримує належний санітарний стан у громадах, для чого коштом обласного бюджету закуплено 20 екскаваторів-навантажувачів.
Польща відновила пропуск вантажівок з УкраїниПольща відновила пропуск вантажівок з України
Польща врегулювала питання перетину кордону вантажівками з України. Митна та прикордонна служби країни не вимагатимуть жодних дозволів на двосторонні перевезення.
Як вибрати запасні частини для автомобіля в Україні: де купити і що врахуватиЯк вибрати запасні частини для автомобіля в Україні: де купити і що врахувати
Євро Кар Партс - інтернет-магазин автозапчастин, де є все необхідне для своєчасного технічного обслуговування вашого авто. Магазин працює з 2016 року, має добрі відгуки від клієнтів.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015