Volvo Group продала французьку Arquus

14:49 02.07.2024
Volvo Group продала французьку Arquus

Шведський концерн Volvo Group у вівторок, 2 липня, завершив продаж свого військового підрозділу Arquus бельгійській оборонній компанії John Cockerill Defense. Про це сказано на сайті концерну.

Arquus виробляє та продає спеціально розроблені автомобілі для сил оборони та налічує близько 1200 співробітників у Франції. У 2023 році Arquus давав приблизно 1% виручки Volvo Group.

«Угода не вплине на фінансові показники Volvo Group», - йдеться у пресрелізі.

Компанії, що входять до складу АТ «Українська оборонна промисловість», підписали меморандум про взаєморозуміння з французькою оборонною компанією Arquus. Документ стосується обслуговування та модернізації бронетехніки. Угоду було укладено у червні під час міжнародної виставки оборонної індустрії Eurosatory.

Бельгійська компанія John Cockerill, яка проєктує, виробляє, інтегрує та модернізує системи озброєння для всього діапазону калібрів від 25 мм до 120 мм, також має угоди, пов'язані з Україною. У липні 2023 року John Cockerill отримала контракт на модернізацію бронетранспортерів M113 для України.

У червні 2024-го John Cockerill Defense оголосила про новий проєкт з модернізації десятків всюдиходів BV-206 для Збройних Сил України.


Источник: LIGA.net
Фото: Arquus
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015