Виявлено розкішний 46-річний Mercury Gran Marquis без пробігу

16:46 02.07.2024
Виявлено розкішний 46-річний Mercury Gran Marquis без пробігу

У США на аукціон Bring a Trailer виставили ідеально збережений Mercury Gran Marquis 1978 року. Розкішне авто є капсулою часу в новому стані. Про це повідомляється на сайті аукціону.

На одометрі Mercury Gran Marquis висвічується усього 153 милі (246 км) пробігу. Седан ідеально зберігся - його кузов, салон та силовий агрегат мають чудовий вигляд.

Вияснилося, що авто вирішив зберегти дилер Lincoln-Mercury. Справа в тім, що 1978 рік став останнім для класичної моделі першого покоління, а новий Mercury Gran Marquis виявився меншим і не таким розкішним.

Пізніше дилер продав седан у приватну колекцію. Збережена вся оригінальна документація на авто. Зараз його планують продати на аукціоні.

Mercury Gran Marquis - великий 5,7-метровий седан преміумкласу. Його салон оздоблено велюром та деревом, а оснащення включає кондиціонер, круїз-контроль, підсилювач керма, магнітолу та електропривід крісла водія.

Під капотом встановлено величезний 7,5-літровий V8 Ford 460, однак через екологічні норми його потужність зменшили до 202 к.с. У парі з ним працює 3-ступінчастий автомат.


Источник: Фокус
Фото: Bring a Trailer
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015