Новости за 02.03.2023

Презентовано оновлений кросовер Hyundai AlcazarПрезентовано оновлений кросовер Hyundai Alcazar
Hyundai Alcazar пережив планове оновлення. Зовнішні зміни виявилися мінімальними: нова решітка радіатора та оновлена світлотехніка. Цікавіші зміни «під капотом».
У Китаї виявили прототип найпотужнішого позашляховика BYDУ Китаї виявили прототип найпотужнішого позашляховика BYD
Китайська компанія Yangwang, що належить BYD, вивела на випробування позашляховик U8. Прототип автомобіля у незвичайному помаранчевому кольорі кузова зняли фотошпигуни.
General Motors готує електричні кросовер та пікап зі «свіжим» дизайномGeneral Motors готує електричні кросовер та пікап зі «свіжим» дизайном
Концепти можуть стати основою майбутніх моделей концерну General Motors. Їх оснастять електромоторами та підготують для бездоріжжя.
Tesla планує відкрити новий завод Gigafactory на півночі МексикиTesla планує відкрити новий завод Gigafactory на півночі Мексики
Ілон Маск планує створити завод Gigafactory Tesla в Монтерреї, столиці північного штату Нуево-Леон.
BMW показала електричний скутер для серферівBMW показала електричний скутер для серферів
BMW Motorrad Austria та німецький тюнер Vagabund Moto GmbH представили спільний проект - концепт електричного скутера BMW CE 04 Vagabund Moto.
Презентовано новий британо-китайський мінівенПрезентовано новий британо-китайський мінівен
Maxus V70 відрізняється нестандартним дизайном та багатою комплектацією. Модель запропонують у вантажних та пасажирських версіях та оснащуватимуть дизельними двигунами на 125 та 150 к.с.
Російський завод Hyundai можуть продати компанії з КазахстануРосійський завод Hyundai можуть продати компанії з Казахстану
Компанія з Казахстану веде переговори щодо купівлі заводу Hyundai у Санкт-Петербурзі.
Nissan відкликає понад 700 тисяч кросоверів RogueNissan відкликає понад 700 тисяч кросоверів Rogue
Проблема полягає у тому, що несправний ключ може самостійно вимкнути двигун автомобіля на ходу.
Рідкісний суперкар Ford продали дорожче мільйона доларівРідкісний суперкар Ford продали дорожче мільйона доларів
Суперкар може розганятися до 348 км/год і має відточену керованість. Пробіг автомобіля складає лише 88 кілометрів.
У Toyota назвали кросовер Tesla Model Y «твором мистецтва»У Toyota назвали кросовер Tesla Model Y «твором мистецтва»
Представники Toyota визнали інженерну досконалість електрокара Tesla Model Y. Toyota поки що зазнає труднощів з виробництвом власних електричних авто.
Euro NCAP опублікував рейтинг безпеки комерційних автомобілівEuro NCAP опублікував рейтинг безпеки комерційних автомобілів
На днях оприлюднено результати тестів 18 розвізних фургонів, які пройшли випробування вже за новими правилами.
Dacia Jogger перетворили на будинок на колесахDacia Jogger перетворили на будинок на колесах
Пакет опцій Sleep Pack підійде для тих, хто любить подорожувати своїм Dacia Jogger. Він пропонує двоспальне ліжко, ящик для зберігання, намет та штори.
Volkswagen відмовився знайти автомобіль з викраденою дитиною, бо власниця не підписалась на GPSVolkswagen відмовився знайти автомобіль з викраденою дитиною, бо власниця не підписалась на GPS
Злочинець напав на 34-річну вагітну жінку, а потім викрав її автомобіль марки Volkswagen разом із дворічним хлопчиком, який застряг на задньому сидінні. Викрадач переїхав постраждалу, однак вона змогла зателефонувати в службу допомоги.
Компанія Mansory презентувала «дуже чорний» Rolls-Royce GhostКомпанія Mansory презентувала «дуже чорний» Rolls-Royce Ghost
Німецька фірма Mansory, відома своїми тюнінг-проєктами на базі люксових автомобілів, презентувала модифікований Rolls-Royce Ghost.
У Китаї презентували електрокар з вбудованим караокеУ Китаї презентували електрокар з вбудованим караоке
Yudo Yuntu - електричний хетчбек В-класу зі збільшеним кліренсом. Авто оснащено 95-сильним електромотором та запропоновано з двома різними батареями.
Компанія Chery розповіла про нову передову платформу для автомобілівКомпанія Chery розповіла про нову передову платформу для автомобілів
Платформа Mars дозволяє створювати компактні та середньорозмірні кросовери, седани та мінівени з колісною базою від 2700 до 2900 мм та кузовом довжиною від 4600 до 4950 мм.
У лютому український авторинок подав дуже позитивні сигнали до відновленняУ лютому український авторинок подав дуже позитивні сигнали до відновлення
Лютий 2023 року став першим місяцем, який подав сигнал на майбутнє відновлення українського авторинку.
smart fortwo знімуть з виробництва до кінця рокуsmart fortwo знімуть з виробництва до кінця року
Попит на компактні smart різко впав за останні роки. Керівництво компанії проводить реорганізацію та робить ставку на більші кросовери.
Компанія BMW розпочала виробництво водневого іX5Компанія BMW розпочала виробництво водневого іX5
Концерн BMW розпочав виробництво пілотної партії водневого кросовера iX5 зі 100 автомобілів.
Mercedes-Benz готує оновлення для GLC CoupeMercedes-Benz готує оновлення для GLC Coupe
Mercedes GLC Coupe 2024 року дебютує в середині березня зі збільшеним кузовом. Планується плагін-гібрид з дизельним двигуном.
Tesla вперше очолила рейтинг Automotive Loyalty AwardsTesla вперше очолила рейтинг Automotive Loyalty Awards
Tesla вперше обійшла Ford за кількістю перемог на премії Automotive Loyalty Awards. Усього бренду вдалося виграти у 5-ти із 8-ми номінацій.
Китайська компанія Exeed відкриває завод в УзбекістаніКитайська компанія Exeed відкриває завод в Узбекістані
Складання автомобілів на проммайданчику в Ташкенті може розпочатися вже навесні, поки туди завозять необхідне обладнання.
У лютому українці придбали понад 77 тисяч вживаних автомобілівУ лютому українці придбали понад 77 тисяч вживаних автомобілів
За останній місяць зими українці придбали 77,5 тис. вживаних автомобілів. Це на 21% менше, ніж за аналогічний період минулого 2022 року.
На аукціон виставили рідкісний суперкар LanciaНа аукціон виставили рідкісний суперкар Lancia
Lancia Stratos тричі вигравав чемпіонат світу з ралі. Екстравагантний зовнішній вигляд суперкара розробив знаменитий італійський дизайнер Марчелло Гандіні.
Tesla готує редизайн двох популярних моделейTesla готує редизайн двох популярних моделей
Компанія Tesla поки не збирається розширювати асортимент електрокарів, зате готується до оновлення вже існуючих моделей.
Електровантажівки Nikola Tre вийдуть на новий рівень безпекиЕлектровантажівки Nikola Tre вийдуть на новий рівень безпеки
Nikola стане першим виробником вантажівок у США, який додасть систему безпеки нового покоління PlusDrive до електричних вантажівок класу 8.
На Кіпрі показали перше авто власної розробкиНа Кіпрі показали перше авто власної розробки
Gunsel B9 - невеликий чотиримісний хетчбек-купе з гранованим дизайном. Задніпряний електрокар отримав 190-сильний мотор і розганяється до 100 км/год за 7,7 с.
Виграй Porsche Panamera за донат. Збір на дрони для ЗСУВиграй Porsche Panamera за донат. Збір на дрони для ЗСУ
«Народна Самооборона Львівщини» організовує новий благодійний розіграш автомобілю з метою зібрати 10 міліонів гривень для закупівлі 100 дронів DJI Mavic для ЗСУ.
В Україні стартують продажі нового SUZUKI S-CrossВ Україні стартують продажі нового SUZUKI S-Cross
Офіційний дилер SUZUKI «ТЕХНІК-ЦЕНТР» оголошує про довгоочікуваний старт продажів нового SUZUKI S-Cross, який поєднує в собі сміливий стиль кросовера та комфорт міського автомобіля.
Компанією Stellantis Україна безкоштовно відремонтовано 1500 автомобілів державної та комунальної власностіКомпанією Stellantis Україна безкоштовно відремонтовано 1500 автомобілів державної та комунальної власності
Уже цілий рік триває повномасштабна війна на території України. Пройшов цілий рік, який змінив кожного з нас та показав хто ми є насправді.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015