Рідкісний суперкар Ford продали дорожче мільйона доларів

22:49 02.03.2023
Рідкісний суперкар Ford продали дорожче мільйона доларів

На аукціоні Bring a Trailer виставили рідкісний суперкар Ford GT 2019 випуску з пакетом Carbon Series. Подробиці про авто повідомили на сайті аукціонного дому.

Цей рідкісний суперкар є найдорожчою та найшвидшою моделлю Ford в історії. Дорожня версія була розроблена для гомологації у перегонах на витривалість.

Виставлений на аукціон Ford GT оснащений пакетом Carbon Series вартістю 70 тисяч доларів. Він додає кришку двигуна з карбону, а також смуги із вуглецевого волокна та титановий вихлоп.

Суперкар пофарбований в ексклюзивний колір Leadfoot Grey з помаранчевими та чорними акцентами. Вартість додаткового обладнання Ford GT становить понад 120 тисяч доларів.

На автомобіль встановлені 20-дюймові глянсові колісні карбонові диски і карбоново-керамічні гальма Brembo. Ззаду розташоване активне антикрило, яке піднімається на швидкості збільшення притискної сили.

Внутрішнє оздоблення виконано з алькантари та карбону. Для водія та його пасажира передбачені шеститочкові кріплення поясів безпеки.

Ford GT проїхав лише 88 кілометрів. Суперкар має стан нового автомобіля.

Під капотом розташований 3,5-літровий турбо двигун EcoBoost V6 потужністю 647 к.с. і 746 Нм крутного моменту. Він працює в парі із семиступінчастою автоматичною коробкою передач Getrag із подвійним зчепленням.

Суперкар здатний розганятись від 0 до 100 км/год за 3,2 секунди при максимальній швидкості 348 км/год. Вага авто становить лише 1385 кг.

Торги за Ford GT закінчились увечері 1 березня. Максимальна ставка за лот становила $1 210 000.


Источник: Фокус
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015