Виграй Porsche Panamera за донат. Збір на дрони для ЗСУ

14:42 02.03.2023
Виграй Porsche Panamera за донат. Збір на дрони для ЗСУ

«Народна Самооборона Львівщини» організовує новий благодійний розіграш автомобілю з метою зібрати 10 міліонів гривень для закупівлі 100 дронів DJI Mavic для ЗСУ. Кожен, хто задонатить суму від 500 грн, автоматично стає учасником розіграшу Porsche Panamera. Збір триватиме з 28 лютого по 19 березня 2023 року.

Цього разу до благодійного збору на дрони долучився YouTube-канал «Symu Racing Team», який анонсує розіграш на своєму каналі та визначить переможця Porsche Panamera в прямому етері 19 березня.

Автомобіль для розіграшу - Porsche Panamera 2013 року - наданий лізінговою компанією «Хапай». Вартість автомобілю не буде вираховуватись із зібраних коштів. Всі зібрані кошті підуть на закупівлю і доставку дронів для ЗСУ.

Механіка розіграшу: для участі у розіграшу потрібно задонатити 500 грн єдиним платежем на спеціальний рахунок Монобанку за посиланням: https://send.monobank.ua/jar/9jhzxL1Jm6. Кількість донатів необмежена. Кожний внесок у розмірі 500 грн рахується як 1 спроба виграти у розіграші.

Для громадської організації «Народна Самооборона Львівщини» це вже другий збір. Восени минулого року разом з YouTube-каналом InfoCar вдалось зібрати 7,5 млн гривень та закупити 105 дронів й передати бійцям на фронт протягом листопада-грудня 2022 р. Громадська організація «Народна Самооборона Львівщини» працює з військовими та допомагає ЗСУ з 2014 року.

Отримати автомобіль матимуть змогу лише громадяни України.

Детальніше про збір та автівку у відео: 


Источник: Народна Самооборона Львівщини
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015