Новости за 01.05.2022

У мережі розкрили інтер*єр Hyundai Grandeur нового поколінняУ мережі розкрили інтер*єр Hyundai Grandeur нового покоління
У розпорядженні корейського порталу Autospy.net, що спеціалізується на шпигунських фото новинок, з*явився знімок салону Hyundai Grandeur нового, сьомого покоління.
Унікальний рестомод позашляховика Toyota Land CruiserУнікальний рестомод позашляховика Toyota Land Cruiser
У компанії Leyton Cars Classics не просто відновили культову модель Toyota FJ40 1983, а створили рестомод класичного позашляховика Toyota Land Cruiser, обладнавши його сучасними технічними рішеннями.
Nissan відклала початок продажу нового спорткупе Z серіїNissan відклала початок продажу нового спорткупе Z серії
Компанія Nissan Motor оголосила про старт продажів спорткупе Nissan серії Z нового покоління на ринку Японії.
Укрзалізниця перевезла понад тисячу автомобілів від початку масштабного вторгнення РФУкрзалізниця перевезла понад тисячу автомобілів від початку масштабного вторгнення РФ
З моменту широкомасштабного вторгнення РФ вагонами-автомобілевозами УЗ перевезла 1135 автомобілів.
Відсьогодні водіям можна їздити за містом з вимкненими фарамиВідсьогодні водіям можна їздити за містом з вимкненими фарами
В Україні з 1 травня відміняється обов*язкове увімкнення водіями світла фар автомобіля в денний час доби під час їзди на заміських шляхах.
Chery Arrizo 8 помітили без камуфляжу. Седан готовий до виходу на ринокChery Arrizo 8 помітили без камуфляжу. Седан готовий до виходу на ринок
У «всесвітню павутину» потрапили шпигунські знімки нового седана Chery під кодовою назвою M1E. Новинка може отримати назву Arrizo 8.
Батареї QuantumScope дозволяють зарядити електрокар на 80% за 15 хвилинБатареї QuantumScope дозволяють зарядити електрокар на 80% за 15 хвилин
Стартап, який підтримав фонд Білла Гейтса і Volkswagen, продемонстрував можливість заряджати акумулятор електромобіля з 10% до 80% всього за чверть години.
У Мережі опублікували фотографії нового Hyundai KonaУ Мережі опублікували фотографії нового Hyundai Kona
Компанія Hyundai продовжує готуватись до зміни покоління кросовера Kona, дебют якого очікується наступного року.
Кабмін скасував граничні ціни на преміальне паливоКабмін скасував граничні ціни на преміальне паливо
Кабінет міністрів скасував обмеження ціни продажу брендового преміального дизельного палива та бензинів для тих АЗС, які продають і «звичайне» паливо, ціна якого підпадає під державне регулювання.
Постачальники автокомпонентів переносять виробництво з України до МароккоПостачальники автокомпонентів переносять виробництво з України до Марокко
Компанії Yazaki, Sumitomo та Fujikura йдуть на безпечніші ринки.
LG Energy збільшить випуск акумуляторів для електромобілівLG Energy збільшить випуск акумуляторів для електромобілів
Південнокорейська LG Energy Solution Ltd. планує інвестувати близько 7 трлн (5,55 млрд доларів) цього року в розширення потужностей з випуску акумуляторів для електромобілів.
Одна з причин кризи. В Україні масово не вистачає бензовозів!Одна з причин кризи. В Україні масово не вистачає бензовозів!
Після атаки російських військ на Кременчуцький НПЗ Україна втратила власне виробництво. Але швидко компенсувати втрату імпортом виявилося неможливо.
Як зробити машину непривабливою для окупантів та мародерівЯк зробити машину непривабливою для окупантів та мародерів
Під час війни ризик позбутися автомобіля просто на вулиці чи у власному подвір*ї доволі великий. Ризикувати життям, сперечаючись з озброєними людьми, не варто, але можна захистити своє майно в інший спосіб.
Через масове ввезення «євроблях» на кордоні з Польщею справжній хаосЧерез масове ввезення «євроблях» на кордоні з Польщею справжній хаос
На кордоні з Польщею, де раніше скоротили кількість КПП, які оформлюють автомобілі, котрі ввозяться в країну для особистих потреб, українська митна служба не справляється з напливом «євроблях».
41-45 грн за літр? Звідки і коли в Україну надійде бензин41-45 грн за літр? Звідки і коли в Україну надійде бензин
Дефіцит палива на українських АЗС буде зберігатися мінімум місяць, а Кабмін буде змушений відкоригувати розрахунок ціни нафтопродуктів з урахуванням логістики, що подорожчала.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015