Як зробити машину непривабливою для окупантів та мародерів

11:55 01.05.2022
Як зробити машину непривабливою для окупантів та мародерів

Під час війни ризик позбутися автомобіля просто на вулиці чи у власному подвір'ї доволі великий. Ризикувати життям, сперечаючись з озброєними людьми, не варто, але можна захистити своє майно в інший спосіб.

В окупації є велика ймовірність зустрітись з нелюдами, які погрожуючи зброєю, можуть забрати ваш автомобіль. Тож заздалегідь спробуйте зменшити привабливість вашої машини.

Це може спрацювати у випадку, якщо вам вдасться зімітувати може й не дуже стару, але добряче підтоптану машину - зношену, погано відремонтовану після ДТП, недоглянуту та запущену. В залежності від ваших можливостей, тут можна піти двома шляхами - спрощеним та більш грунтовним.

Надати машині вигляд не потрібної нікому, крім її власника, іноді можна і без великих витрат коштів та часу.

Зрозуміло, що досвідчене око професійного сервісмена встановить реальну вартість кожного окремого недоліка. Але всі вони у комплексі створюють більш-менш цілісний образ машини, на яку незабаром чекає кілька ремонтів.

Витративши додатково до першого варіанту певну кількість грошей та часу, можна візуально перетворити машину на геть «вбиту». При чому розглянемо лише конвертовані перетворення, які можна практично без наслідків для машини обнулити, повернувши її до первинного стану.

Насамкінець додамо, що з цього переліку «диверсій» можна запозичити лише частину позицій - це теж буде добре.

Якою б страшненькою не стала врешті решт ваша машина, можна додати до фактору непривабливості ще один рівень безпеки: менше користуйтеся нею, тримаючи у зачиненому гаражі. Певно, не треба пояснювати: чим менше людей будуть бачити цінну вас машину, тим менше шансів, що вона потрапить на очі окупанту чи мародеру.


Источник: 24tv.ua
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015