Авто-новости

сегодня  • вчера  • топ-новости  • архив
Daihatsu представив стильний концепт Rocky CrossfieldDaihatsu представив стильний концепт Rocky Crossfield
На міжнародній автомобільній виставці 2024 Gaikindo Indonesia International Auto Show презентували цікавий концепт Rocky Crossfield.
Розсекречено найменший кросовер SuzukiРозсекречено найменший кросовер Suzuki
Новий Suzuki Spacia Gear - компактний кросвен для любителів активного відпочинку. Модель пропонують у гібридних версіях із переднім або повним приводом.
Безпілотні Volkswagen ID.4 вже їздять вулицями ПекінаБезпілотні Volkswagen ID.4 вже їздять вулицями Пекіна
Компанія Horizon Robotics опублікувала відео, на якому Volkswagen ID.4 їздить вулицями Пекіна в годину пік під керуванням автопілоту Horizon SuperDrive.
KIA вивела на тести стильний хетчбек K4KIA вивела на тести стильний хетчбек K4
Сімейство KIA K4 розширять, додавши до седана версію у кузові хетчбек. Його прототип виїхав на дорожні випробування, де і був помічений фотошпигунами.
Новий позашляховик Toyota FJ показали на незалежних рендерахНовий позашляховик Toyota FJ показали на незалежних рендерах
Новий Toyota Land Cruiser FJ буде компактним 4,5-метровим позашляховиком із рубаним дизайном. Недорогу рамну модель оснастять 2,7-літровим бензиновим двигуном.
Сталі відомі «американські» цині Jeep Compass 2025Сталі відомі «американські» цині Jeep Compass 2025
Компанія оголосила, що вартість Jeep Compass 2025 модельного року в США починатиметься від 26 495 доларів. Це на 595 більше, ніж коштує версія 2024 року.
Новий BMW X5 вперше помітили під час випробуваньНовий BMW X5 вперше помітили під час випробувань
На відміну від iX3, наступний X5 під кодовою назвою G65 буде використовувати платформу BMW CLAR, що дозволить йому пропонувати версії з ДВЗ поруч з гібридними та електричними модифікаціями.
Stellantis готується до європейського дебюту китайського бренду LeapmotorStellantis готується до європейського дебюту китайського бренду Leapmotor
За словами генерального директора Stellantis Карлоса Тавареса, перша партія електромобілів Leapmotor для Європи перебуває в дорозі з Китаю.
Якими автомобілями найбільше задоволені їх власники?Якими автомобілями найбільше задоволені їх власники?
Дослідження показало, що власники електрокарів більше задоволені своїми авто. Крім того, преміальні моделі мають вищий рейтинг, аніж масові.
BMW відкликає майже 300 тисяч кросоверів X3BMW відкликає майже 300 тисяч кросоверів X3
Проблема з ненадійним кріпленням вантажних рейок багажника, що можуть зламатись під час ДТП, змусила BMW відкликати 291 112 кросоверів X3, виготовлених в період з 2017 по 2022 рік.

вперед →
1 2 3 4 ... 14805
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015