Топ-новости

Mazda представила новий сімейний кросовер преміумкласуMazda представила новий сімейний кросовер преміумкласу
Кросовер Mazda CX-80 - преміальна модель із трьома рядами сидінь та багатим оснащенням. Автомобіль презентували у дизельній та гібридній модифікаціях.
Нова Toyota Camry 2025 виявилася дешевшою за попередницюНова Toyota Camry 2025 виявилася дешевшою за попередницю
Седан Toyota Camry 2025 подешевшав, проте його комплектація розширена. На ключових ринках модель буде доступна виключно у гібридних версіях.
Бренд CITROEN посилює позиції в сегменті B-SUV, представляючи Новий CITROEN С3 Aircross: стильний, міцний, універсальнийБренд CITROEN посилює позиції в сегменті B-SUV, представляючи Новий CITROEN С3 Aircross: стильний, міцний, універсальний
Бренд CITROEN демонструє перші зображення абсолютно Нового CITROEN C3 Aircross - компактного кросовера, який уже незабаром буде доступний для продажу в Європі.
Презентовано новий Nissan Qashqai 2025Презентовано новий Nissan Qashqai 2025
Кросовер Nissan Qashqai став виразнішим на вигляд та отримав низку нових технологій. Модель запропонують у бензинових та гібридних версіях.
Нову Mazda6 показали на офіційних тизерахНову Mazda6 показали на офіційних тизерах
Майбутній автосалон у Пекіні стане місцем дебюту нової Mazda6, розробленої спільним підприємством Changan Mazda.
Tesla анонсувала масштабне оновлення електромобілівTesla анонсувала масштабне оновлення електромобілів
Tesla анонсує велике оновлення автомобільного програмного забезпечення з новим інтерфейсом користувача, оновленим додатком Spotify тощо. У компанії кажуть, що оновлення вийде вже цієї весни.
Новий седан Volkswagen Passat Pro розсекретили до презентаціїНовий седан Volkswagen Passat Pro розсекретили до презентації
Окрім живих фото в мережі опублікували деякі технічні подробиці про новий Passat Pro. Поки що ж доводиться задовольнятися витоком з бази міністерства промисловості Китаю.
Уряд Італії змусив Alfa Romeo змінити назву електричного кросовера MilanoУряд Італії змусив Alfa Romeo змінити назву електричного кросовера Milano
Компанія Alfa Romeo оголосила, що змінить назву свого нещодавно представленого електричного кросовера Milano на Junior під тиском італійського уряду.
Покупці масово відмовляються від першого електромобіля XiaomiПокупці масово відмовляються від першого електромобіля Xiaomi
Електромобіль Xiaomi SU7 втратив уже 55% попередніх замовлень. Тим не менш, чекати на придбане авто все одно доведеться кілька місяців.
Mercedes-Benz оновив Vito та SprinterMercedes-Benz оновив Vito та Sprinter
Виробник запровадить модульну та масштабовану архітектуру Van Electric Architecture (VAN.EA) з 2026 року, що свідчить про поступовий перехід до стратегії електрифікації для комерційних фургонів.
Оприлюднено офіційне відео доступного семимісного кросовера CitroenОприлюднено офіційне відео доступного семимісного кросовера Citroen
Новий Citroen C3 Aircross кардинально зміниться зовні та стане суттєво більшим. Кросовер запропонують у гібридній та електричній модифікаціях.
Поліція взялась за «бігунків» у сервісних центрах МВСПоліція взялась за «бігунків» у сервісних центрах МВС
Оперативники ДВБ масово припиняють діяльність осіб, які обіцяють «вирішувати питання» у сервісних центрах МВС та самих співробітників ТСЦ.
Названі найпопулярніші бензинові авто в УкраїніНазвані найпопулярніші бензинові авто в Україні
Автомобілі, обладнані бензиновими двигунами, залишаються найпопулярнішими серед українців, які обирають нові легковики.
Автомобілі CUPRA 2023 року у наявності в асортименті з вигодою у ціні від 90 000 грн!Автомобілі CUPRA 2023 року у наявності в асортименті з вигодою у ціні від 90 000 грн!
До кінця квітня діє спеціальна пропозиція на усі автомобілі 2023-го року. Клієнти мають можливість обрати собі до смаку автомобіль, отримавши при цьому вигоду у ціні від 90.000грн!
Оприлюднено офіційні фото та подробиці нового BMW X3Оприлюднено офіційні фото та подробиці нового BMW X3
Новий BMW X3 підросте у розмірах та зміниться зовні, а в його салоні встановлять великий дисплей. Кросовер випускатимуть у бензинових, дизельних та гібридних версіях.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015