Топ-новости

Tesla оголосила боротьбу мокрим рушникамTesla оголосила боротьбу мокрим рушникам
Компанія Tesla попереджає, що розміщувати мокрі рушники навколо зарядного пристрою Supercharger, щоб пришвидшити темпи заряджання, заборонено.
Volkswagen показав салон нового TransporterVolkswagen показав салон нового Transporter
З наближенням дебюту Volkswagen Transporter сьомого покоління виробник розкриває цікаві подробиці про машину.
Названо найпопулярніші автомобілі в Україні за 2024 рікНазвано найпопулярніші автомобілі в Україні за 2024 рік
Українці віддають перевагу кросоверам: у ТОП-10 лідерів ринку - одразу 9-ть моделей підвищеної прохідності. Серед них є електрокари та дорогі преміальні авто.
Mazda може змінити свій логотипMazda може змінити свій логотип
Японський автовиробник подав заявку на реєстрацію нової торгової марки. За чутками, компанія готує заміну логотипу бренду.
У Польщі виконали вражаючий тюнінг Mercedes-Benz G-ClassУ Польщі виконали вражаючий тюнінг Mercedes-Benz G-Class
У оздобленні Mercedes-Benz G-Class від Carlex Design використано чимало хрому, а його салон обшили дорогою шкірою та деревом. Потужність двигуна перевищила 800 сил.
Під час перереєстрації авто будуть додаткові перевірки за реєстрамиПід час перереєстрації авто будуть додаткові перевірки за реєстрами
Верховна Рада розгляне законопроект про перевірку місця проживання під час перереєстрації авто і отримання водійських прав. Будуть перевіряти також відцифрований образ обличчя.
Що відомо про нове покоління Toyota RAV4?Що відомо про нове покоління Toyota RAV4?
Будучи найбільш продаваним кросовером Toyota, компанія обирає еволюційний та обережний підхід, віддаючи пріоритет стратегічним вдосконаленням над радикальними змінами.
Новий Renault Duster 2024 шокував цінамиНовий Renault Duster 2024 шокував цінами
Новий Renault Duster почали продавати за ціною від 35 000 євро за 1,0-літрову модифікацію. Гібридний варіант кросовера коштує від 44 000 євро.
Toyota виводить на світовий ринок недорогий спортивний кросоверToyota виводить на світовий ринок недорогий спортивний кросовер
Toyota Starlet Cross - доступний компактний купе-кросовер із виразним дизайном та багатим оснащенням. Модель пропонують із 1,5-літровим бензиновим двигуном.
Оприлюднено рейтинг кращих електромобілів 2024 рокуОприлюднено рейтинг кращих електромобілів 2024 року
Експерти Consumer Reports відзначили лише 14 електричних моделей із 50 протестованих. Серед переможців рейтингу переважають електрокари від концерну Hyundai-KIA.
Названо найпопулярніші дизельні авто в Україні за 2024 рікНазвано найпопулярніші дизельні авто в Україні за 2024 рік
Автомобілі з дизельними моторами в Україні посідають друге місце за популярністю, обійти їх вдалося лише машинам із бензиновими ДВЗ.
Відрахування в пенсійний фонд при купівлі авто можуть впасти втричі через нові податкиВідрахування в пенсійний фонд при купівлі авто можуть впасти втричі через нові податки
Експерти порахували, які наслідки матиме новий закон у разі його прийняття для автомобільного ринку та як він вплине на відрахування до пенсійного фонду при купівлі нових автомобілів.
Cadillac презентував стильний люксовий кабріолет SolleiCadillac презентував стильний люксовий кабріолет Sollei
Cadillac Sollei - представницький електричний кабріолет довжиною понад 5 метрів. У його салоні встановлені широкий дисплей та невеликий холодильник.
Названо найпопулярніші бензинові авто в УкраїніНазвано найпопулярніші бензинові авто в Україні
Автомобілі з бензиновими моторами, як і раніше, переважають на українському ринку. За півроку в країну імпортували 14 100 нових та близько 55 тисяч вживаних бензинових машин.
Урядовий законопроєкт про підвищення військового збору викликав небувалий ажіотаж на авторинкуУрядовий законопроєкт про підвищення військового збору викликав небувалий ажіотаж на авторинку
Покупці намагаються швидко придбати ті автівки, які є у наявності, щоб уникнути сплати додаткових 15 відсотків нового податку.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015