Новости за 31.07.2023

На продаж виставлений унікальний ЗАЗ-965 для перевезення пиваНа продаж виставлений унікальний ЗАЗ-965 для перевезення пива
Ціна такого ідеального автопоїзда для пікніка становить 7999 євро. Машина без причепа коштує 7150 євро.
Mercedes Sprinter отримав оригінальну плаваючу версіюMercedes Sprinter отримав оригінальну плаваючу версію
Mercedes Sprinter отримав сталевий корпус як у човна і гребний гвинт. Мікроавтобус оснащений одразу 5-ма моторами, а в його салоні помістяться 12 пасажирів.
У Європі помітили новий Hyundai Tucson під час тестівУ Європі помітили новий Hyundai Tucson під час тестів
Компанія Hyundai завершує розробку оновленого Hyundai Tucson. Фотошпигуни помітили цей кросовер під час дорожніх тестів десь у Європі.
У мережі показали можливий дизайн Toyota Land Cruiser Prado 250У мережі показали можливий дизайн Toyota Land Cruiser Prado 250
Halo oto на платформі YouTube допрацював картинки і показав, як може виглядати новий японський позашляховик з урахуванням інформації, що є на даний момент.
Старовинний Dodge завівся і поїхав після 83 років простоюСтаровинний Dodge завівся і поїхав після 83 років простою
Купе Dodge Series 116 не виїжджало на дороги з 1940 року. Вінтажний автомобіль непогано зберігся і не проржавів, а його двигун вдалося оживити.
В Україні дорожчає пальне: статистика за липеньВ Україні дорожчає пальне: статистика за липень
За місяць (30 червня-31 липня) середня ціна по країні бензину марки А-95 зросла на 3,70 грн/л і склала 48,61 грн/л, бензин А-95+ здорожчав на 3,44 грн/л - до 47,81 грн/л, а дизельне пальне - на 4,40 грн/л, до 47,81 грн/л.
Новий McLaren 750S розігнали до 330 кілометрів на годинуНовий McLaren 750S розігнали до 330 кілометрів на годину
Екс-пілот Формули-1, який виступав навіть за McLaren, зміг розігнати новинку до 330 кілометрів на годину.
В Україні значно зросла кількість загиблих у ДТПВ Україні значно зросла кількість загиблих у ДТП
За даними патрульної поліції, з січня по червень 2023 року в Україні внаслідок ДТП загинуло 1314 та було травмовано 12 755 осіб.
На аукціоні продадуть незвичайне авто Джеймса Бонда з лижами і реактивним двигуномНа аукціоні продадуть незвичайне авто Джеймса Бонда з лижами і реактивним двигуном
Aston Martin V8 знімався у фільмі «Іскри з очей» 1987 року. Для Джеймса Бонда спорткар оснастили висувними лижами і реактивним двигуном.
Volkswagen зареєстрував назви нових моделейVolkswagen зареєстрував назви нових моделей
Концерн Volkswagen подав до Німецького відомства за патентами та товарними кілька заявок на реєстрацію нових товарних знаків.
За місяць автогаз на АЗС здорожчав на 1,5 грн/лЗа місяць автогаз на АЗС здорожчав на 1,5 грн/л
Середня ціна на скраплений газ за місяць (із 30 червня по 31 липня) у мережах АЗС збільшилася на 1,53 грн/л, або на 6%, - до 23,46 грн/л.
Karma звинуватила Lordstown у переманюванні співробітників та крадіжці комерційної таємниціKarma звинуватила Lordstown у переманюванні співробітників та крадіжці комерційної таємниці
Американський виробник електромобілів Lordstown Motors постане перед судом за звинуваченням у крадіжці комерційної таємниці компанії Karma Automotive.
General Motors і MG готують недорогого електричного конкурента Suzuki JimnyGeneral Motors і MG готують недорогого електричного конкурента Suzuki Jimny
Електричний кросовер MG сягає менш ніж 3,4 м у довжину. Авто оснащене 68-сильним мотором, а його запас ходу перевищує 300 км.
Ares Modena оновила суперкар зроблений за мотивами легендарної моделі De TomasoAres Modena оновила суперкар зроблений за мотивами легендарної моделі De Tomaso
Нова версія називається Panther Evo, вона, як і раніше, запозичує основні вузли та агрегати у Lamborghini Huracan, але кузов став більш витонченим.
KIA збирається представити електричний позашляховик EV5 у наступному місяціKIA збирається представити електричний позашляховик EV5 у наступному місяці
KIA збирається представити свій новий електромобіль наступного місяця в Китаї на щорічному автосалоні в Ченду.
ОККО з «Повернись живим» презентували поштові маркиОККО з «Повернись живим» презентували поштові марки
Наприкінці липня вийшли друком унікальні поштові марки, присвячені і намальовані бійцями ТрО. Ініціаторами цього випуску стали мережа ОККО і Фонд «Повернись живим».
МВС замовило софт для розпізнавання облич під час іспитів на водійські праваМВС замовило софт для розпізнавання облич під час іспитів на водійські права
Головний сервісний центр МВС 19 липня замовив послуги з розробки програмного забезпечення для розпізнавання облич за майже 2,5 мільйона гривень.
Представлені оновлені Hyundai Elantra N та N LineПредставлені оновлені Hyundai Elantra N та N Line
«Підігріта» версія Elantra N Line наразі доступна з гібридною силовою установкою.
Головні плюси експлуатації електрокарів в УкраїніГоловні плюси експлуатації електрокарів в Україні
Переходити на електромобіль в Україні вигідно вже зараз, але найбільше вигод і перспектив відкриється в найближчому майбутньому.
Стартує місяць персональних тест-драйвів PEUGEOT 408: завітайте за враженнями!Стартує місяць персональних тест-драйвів PEUGEOT 408: завітайте за враженнями!
Новий фастбек PEUGEOT 408 безумовно вартий того, щоб ви приділили йому свій дорогоцінний час.
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015