Головні плюси експлуатації електрокарів в Україні

18:01 31.07.2023
Головні плюси експлуатації електрокарів в Україні

Переходити на електромобіль в Україні вигідно вже зараз, але найбільше вигод і перспектив відкриється в найближчому майбутньому. Підтверджується це наступним:

  1. Відсутність шкідливих викидів в атмосферу завжди є плюсом як для себе, так і для інших людей. Тваринам і природі це теж іде на благо.
  2. Податки оплачувати власник електрокара не повинен.
  3. Можливість активації вигідних кредитних пропозицій, зокрема й від держави. Є багато цікавих програм кредитування на довгий термін і з низькими відсотковими ставками, що дають змогу взяти машину навіть без усієї суми на старті.
  4. Мінімальні темпи витрати електрики порівняно з бензином. Вигода одразу проявляються при порівнянні вартості електрики і бензину.
  5. Менше складних і вразливих вузлів - простіше обслуговування машини.

Більше корисної інформації від професіоналів у світі електромобілів можна дізнатися у компанії Energy-hub. Електромобілі з Китаю за привабливими цінами, як нові так і б\у.

Адаптація міської інфраструктури під потреби електрокарів

Якщо в місті буде більше власників електромашин, і вони почнуть грамотно використовувати станції для зарядки, то попит на електрику в день стане рівномірним.

Обладнання буде менше виходити з ладу. Для цього потрібно, щоб власники електрокарів використовували спеціальні години з пільговими тарифами. Ще масовий перехід на електромашини призведе до таких результатів:

  1. Активна поява станцій для зарядки в усіх містах.
  2. Мотивація водіїв робити зарядку у вигідні години.
  3. Поява мережі об'єктів відновлюваної енергії.

Нові моделі електромобілів вміло поєднують у собі як функціональність, так і стилістику зовнішнього вигляду. Прикладом однієї із затребуваних моделей виступає Volkswagen ID4 Crozz і Toyota bZ4x.

Висновок

Замислюючись про перехід на електромобіль, необхідно думати над тим, які є плюси і мінуси у такого транспорту, в чому їхні головні відмінності від бензинового транспорту. Допомогти знайти відповіді на ці питання можуть менеджери Energy hub, що займаються доставкою електромобілів в Україну.

Швидке привезення машин в країну досягається завдяки налагодженим контактам з європейськими та китайськими дилерами.

Підвищений інтерес конкретно до китайських машин пояснюється наявністю 10-річної гарантії на використовувані акумулятори. За цей період вони практично не втрачають своєї початкової ємності.


Источник: Energy-hub
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015