Volkswagen зареєстрував назви нових моделей

20:36 31.07.2023
Volkswagen зареєстрував назви нових моделей

Концерн Volkswagen подав до Німецького відомства за патентами та товарними кілька заявок на реєстрацію нових товарних знаків. Автори порталу CarBuzz виявили заявки на оформлення шести товарних знаків - так можуть називатися майбутні моделі німецької марки.

Volkswagen реєструє шість товарних знаків: Tivas, Tyber, Therion, Teria, Tarokko та Taroko. Ці торгові марки охоплюють різні категорії, включаючи транспортні засоби, ігри, іграшки, відеоігри, рекламу та будівельні машини.

Два нові товарні знаки, які можуть відноситися до однієї моделі, здадуться знайомими шанувальникам Volkswagen - це Tarokko та Taroko. Справа в тому, що у 2018 році німецький автогігант представив вражаючий концептуальний пікап Tarok, але він так і не був запущений у серійне виробництво. Але, схоже, на тлі зростаючого сегмента компактних пікапів, Volkswagen вирішив все-таки випустити пікап зі злегка зміненою назвою.

Якщо Volkswagen і далі слідуватиме своїй стандартній схемі найменування, чотири товарні знаки, що залишилися, теж стосуються нових кросоверів і позашляховиків. Тут слід зазначити, що всі автомобілі марки з категорії SUV носять імена, що починаються на T - це Teramont, Tiguan, Touareg, Taos, Tavendor, T-Cross і Tharu. Що з себе будуть представляти моделі з іменами Tivas, Tyber, Therion, Teria і чи з'являться вони взагалі на ринку, ще доведеться з'ясувати.


Источник: Автоновости дня
Назад   ·   Вверх   ·   На главную
© InfoCar.ua 2005 - 2015